Şimdi Ara

Toshiba F60 - 13K ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu laptop tüm firmalarda 3000 TL nin altına düşmezken Teknosa gibi pahalı bir şirkette 2600 TL civarı bir fiyat biçilmiş.

Link 1 : TEKNOSA

Ayrıca İstanbul Bilişim de de aşağı yukarı aynı fiyat fakat üretimden kalkmıştır ibaresi kullanılmış.Bu ifade benim kafamı karıştırdı.Sizce neden üretimi durdurulmuş olabilir?
    Link2 : İstanbulbilişim

Sizce bu fiyatın hakkını veren bir laptop mudur? şimdiden teşekkürler....

• evet arkadaşlar yardım lütfen !!

• Bu modelin herhangi bir sorun yüzünden üretimden kalktığını düşünmüyorum. Şu anda sadece yeni nesil i7 işlemciler (Sandy Bridge) geri çağrılıyor. Üretimde kalkmışsa eğer bu sadece yeni konfigürasyonlu modeller gelmiş veye gelecek olmasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Mesela kullanılan ekran kartı yani Nvidia 330M artık yerini yeni modellere bırakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

İşlemcisine değerde ekran kartına değmez. Size şu bilgisayarları önerebilirim ;

http://www.pcdepo.com/asp/product/78744/Dell-INSPIRION-5010-G74P45-i7-740-4GB-500GB-15-6-Gumus
    -
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050951-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-750gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51343

zorda kalmadıkça lenovo almayı düşünmüyorum.dell in bu modeli f /p için iyi gözüküyor. tavsiye için sağol

• merhaba arkadaşlar ben bu laptopu aldım ve aldığım gün üretimden kaldırılmıştır olayını gördüm. Bilgisayar hızlı ancak çzöünürlüğü çok yüksek değil gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Toshiba A300-15A
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.