Şimdi Ara

toshiba qosmio x70 b 10u takılma donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Qosmio x70-b model windows 8 yüklü laptop ta AutoCAD donma takılma yapıyor.

Sürücüler güncel acaba sorun ne olabilir. Deneme sürümlerinde orjinal yüklemesin de hatta ilaçlı halinde bile her şartta donma takılma var.

http://www.teknosa.com/urunler/125032908/toshiba-qosmio-x70-b-10u-notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Ürünü almak üzereyim bende yoğun olarak photoshop kullanıcağım ancak sizin yorumunuzdan sonra biraz tedirgin oldum. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • ayberk4570 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef çözemedim. Harici ekran kartı nın sürücülerini kurdum programları ona göre ayarladım fakat olmuyor.

AutoCAD 2013dahil sıkıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu modeli kullaniyorum. Bilgisayar performansini kisitlayan diski maalesef. 5400 rpm ve okuma yazma hizi dusuk. SSD almaniz lazim.

• bluejean B kullanıcısına yanıt
    Ben ekran kartı diye düşündüm. Başka bir toshiba konusunda ekran kartı sebep olur düşük kalıyor demişlerdi. Hdd den dolayı olacağını hiç aklıma getirmedim çünkü oyunlarda falan sıkıntı olmuyor AutoCAD dışındaki çizim programlarında hiç sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Ben ekran kartı diye düşündüm. Başka bir toshiba konusunda ekran kartı sebep olur düşük kalıyor demişlerdi. Hdd den dolayı olacağını hiç aklıma getirmedim çünkü oyunlarda falan sıkıntı olmuyor AutoCAD dışındaki çizim programlarında hiç sıkıntı yok.

Peki photoshop kullanmayi denediniz mi? Yada hangi oyunlari oynadiniz?

• ayberk4570 A kullanıcısına yanıt
    oyunda sıkıntı yok mortal kombat son çıkanı yüklü bir sorun yok ama autocad sıkıntılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.