Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albani üstad kullandığınız Toshiba BluRay BDX5400KE cihazı yurt dışından getitmeyi düşünüyorum.... Acaba cihaz da türkçe menü ve altyazı uygulaması var mı? bilgilendirirseniz sevirim...
  • albani kullanıcısına yanıt
    anladım üstad;
    pdp ler bitti gibi diyosun diğer yorumlarından takip ettiğim kadarıyla
    benim evde tv yok şu anda, hiç yokluğunu hissetmiyorum (film izlemek dışında)
    hanım arıyor, anne-baba geldiğinde tv arıyor evde haliyle

buy paneller 2011de çıktı diyosun, bunlar depolarda kalanlar mı yoksa halen aktif satış var mı?

bahsettiğin diğer panelde (sv685) durum nedir, satış vs açısından?

önümüzdeki yıl için ne bekliyorsun? panel piyasasında ve türkiyeye gelmesi muhtemel modeller için,

beklenmeli mi yoksa bulunan en iyi panel alınmalı mı?
  • 5400 süper bir BD dir ve şu sıralar iyice ucuzladı!!! tanınmadığı için sanırım çok ucuza satılıyor Avrupada!

Türkçe menü kullanmadığım için bilmiyorum ama bir ara açar bakarım,alt-yazı ilede işim olmadığı için hiç denemedim bile ne yazsam boş şimdi,alt yazılı bir film bulmam lazım benim
    ama nereden nasıl bulurum?? biliyorsan ver linkini herhangi bir içeriğin indirip sonra da HDD ye atıp denerim!

Not;DTS ok dir HDD lerden olan içerikler de! MKV/Avi/WMV(9)/MOV/FLV v.s yine ok dir ama arada bir şekilde açamadığı bazı formatlarda oluyor o zaman Avi-xvid e convert ediyorum

ancak "Cinavia" koruması vardır!!! çakma-BD leri oynatmıyor 25.dak.dan sonra!!

Sadece org.BD+MPlayer olarak düşüyorsan bence hiç düşünme al gitsin+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Ağustos 2014; 23:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

anladım üstad;

buy paneller 2011de çıktı diyosun, bunlar depolarda kalanlar mı yoksa halen aktif satış var mı?

önümüzdeki yıl için ne bekliyorsun? panel piyasasında ve türkiyeye gelmesi muhtemel modeller için,

yaw TV siz evmi olur kardeşim,elin mahkum git birisine al artık,sadece fazla para verme!

WL/YL863 elde kalan(Mağazalarda)paneldir zaten tek tük kaldı sanırım,TNB nin elinde kalmadı uzun zamandır,hepsini mağzalara sattılar dolayısıyla tek tük kalan panel için "aktif satış demek doğru olmaz

SV ise efsane oldu ve çoooktan bitti,zatne bu da 2009 Modeldir

Önümüzdeki yıl için Allah kerim diyorum sadece,ne diyeyim başka

PDP işi bitti,LCD işi "eskilerle" gidiyor! bunlardna bana göre bir iş çıkmaz gari

Geriye bir tek OLED kalıyor ve ben de aslında bir tek bunu bekliyorum "YENİ" diye ama ortada bolca ne marka var nede çeşit v.s var bir tek LGE den var ona da elim zaten çok çok uzak
    Koreli den ben kaçarım yaw

• Zaten amacım Mp olarak kullanmak bir de dvdlerimi Upscale olayı ile kaliteli bir görüntü de izlemek...dvdleri upscale olayında sorun olmayacağını düşünüyorum sonuç ta toshibadan bahsediyoruz (Ep30 dan dolayı böyle bir sonuca vardım)
    senin bilgine güvenebilirim bugun 60' tv alacak olsan çarşıya gidip ne alırsın marka model led plazma vs.. 5000 tl ye kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

anladım üstad;

yaw TV siz evmi olur kardeşim,elin mahkum git birisine al artık,sadece fazla para verme!

WL/YL863 elde kalan(Mağazalarda)paneldir zaten tek tük kaldı sanırım,TNB nin elinde kalmadı uzun zamandır,hepsini mağzalara sattılar dolayısıyla tek tük kalan panel için "aktif satış demek doğru olmaz

PDP işi bitti,LCD işi "eskilerle" gidiyor! bunlardna bana göre bir iş çıkmaz gari

Geriye bir tek OLED kalıyor ve ben de aslında bir tek bunu bekliyorum "YENİ" diye ama ortada bolca ne marka var nede çeşit v.s var bir tek LGE den var ona da elim zaten çok çok uzak

Selam Albani hocam

Sharp 80LE657 'ye ne dersin sinema izleme için perde+projector yerine, local dimming yok ama full LED aydınlatma fazla yorum bulamadım nette. 55SV nin upgrade'i olur mu?

1900 tl media markt ta, bu fiyata alınır mı üstad? uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metuva

Zaten amacım Mp olarak kullanmak bir de dvdlerimi Upscale olayı ile kaliteli bir görüntü de izlemek...dvdleri upscale olayında sorun olmayacağını düşünüyorum sonuç ta toshibadan bahsediyoruz (Ep30 dan dolayı böyle bir sonuca vardım)

Dostum sana ilk tavsiyem "DVD" leri;Tosh EP30 dan izlemendir!! elinde varsa ne ala şayet yoksa hiç DVD leri haybeye BD ye sokarak hem laser kafayı eskitme hem de EP30 dan
    alacağın performansı da alamazsın!!! elinde EP30 yoksa ve DVD hastası isen,2.el den 50/100 kağıda bul ve hemen al!! ben son bir yıl için de tam 3 kişiye EP30 aldırdım heleki bir
    tanesi tam DVD hastası adam mest oldu yaw

5400 ise DVD ler sadece iyi,öyle bir fark yaratmıyor!bence hiç tavsiye etmem,EP30 bul ve al

MediaPlayer ise sadece iyi(format açmada) ama hiç bir zaman normal bir MP cihazı gibi değildir! salt MP için bu cihaz yine alınmaz,ama çok ucuz olduğu için ve BD ler de süper olduğu için
    alınır ve bir köşeye atılır!

Benim indirdiğim Filmler(daha çok music clipler) MP4 ağırlıklıdır,sonra MKV/AVI ve biraz da WMD dir,ama rada MOV veya F

• quote:

Orijinalden alıntı: m184

senin bilgine güvenebilirim bugun 60' tv alacak olsan çarşıya gidip ne alırsın marka model led plazma vs.. 5000 tl ye kadar :)

Ben artık bu tür tavsiyeler yapmıyorum,bunu başka arkadaşlar cevaplayacaklar

Yani bana sorma,zira yolda kalırsın ona göre

Çünkü ben panel almak istemiyorum bu aralar hatta epeyi bir süre! onun için bana sorma arkadaşım+
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

quote:

anladım üstad;

Selam Albani hocam

Sharp 80LE657 'ye ne dersin sinema izleme için perde+projector yerine, local dimming yok ama full LED aydınlatma fazla yorum bulamadım nette. 55SV nin upgrade'i olur mu?

Sen bunu yazarken kafan iyimiydi acaba

Sharp ı "UNUT"!
    Ama untulmayacak bir Sharp Avrupaya gelirse ilk ben alırım ama pahalı olduğu için alamayacak bile olsam sizlere aldırım kafadan!

O çok eski ama büyük ebat ve de ucuz olan paneli mi seçtin yaw upgrade için

• quote:

1900 tl media markt ta, bu fiyata alınır mı üstad? uygun mudur?

valla panelin bazı püf noktalarını anlattım;yani bana uyar ama sonra beğenmezsen,"abi başımı yaktın" da deme sakın,o panel bana aslın da çok güzel uyuyor ama özel bir panel
    olduğu için her adama uymaz! bu meret çok fena adam seçiyor yaw benden uyarması git izle,hatta eline Flash al tak bir daha izle v.s gerçi orada tam anlaşılmaz ama
    son kararı sana bırakıyorum;benim "kefil" olduğu bir kaç tane panel vardır,zaten bunları da toplasan 3/5 taneyi de pek geçmez+
    :D tamam tavsiye verme ultra hd mi tercih ederdin hd mi, plazma mı tercih ederdin led mi? Sadece bu fikirlerini merak ediyorum.
  • ilk tercihim tabiki PDP(Plasma) çünkü ben "FILM" ciyim
    UHD yerine bugün için HD tercih ederim,ama sen UHD yi daha çok beğenirsen o da tercih edilebilir,ancak ben artık bu eski nesil "LED" leri tercih etmiyorum,ama bu sadece
    beni bağlıyor çünkü elimde iki tane çok sıkı panel var ve işimi de çok fazlasıyla görmektedir ama adamın elinde hiç panel yoksa elbette gidip bir panel almak zorundadır!

Ve son olarak böyle manyak rakamlara satılan bir paneli de asla almazdım çünkü kesinlikle "değmez" rakamlar da!

Zaten neyi alsan 2/3 sene sonra yine pazara çıkacaksın yeni bir panel diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

quote:

anladım üstad;

Selam Albani hocam

Sen bunu yazarken kafan iyimiydi acaba

Sharp ı "UNUT"!
    Ama untulmayacak bir Sharp Avrupaya gelirse ilk ben alırım ama pahalı olduğu için alamayacak bile olsam sizlere aldırım kafadan!

O çok eski ama büyük ebat ve de ucuz olan paneli mi seçtin yaw upgrade için

Hocam o zaman 80" OLED leri beklicez demektir ki onlara da ne para yeter ne ömrümüz bu gidişle.

55 den 70-80 inch'e de çıkmadıkça SV ile devam ederiz upgrade olmaz aşağısı, değiştirmeye gerek yok.

evet üstad sen bahsettin tüm özellikerinden, seni suçlamam canım ayıpsın
    filmde pdp yi tutmamasına rağmen geriye kalanların en iyisi sayılabilecekse, ufak ayarlarla tatmin edici seyir zevki sunacaksa
    sd yayınlarda, kanal geçişlerinde vs. sıkıntı çıkarmayacaksa; ki bunların hepsinden senden geçer not almış gibi
    sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    tam karar vermiş değilim aslında ama iyiden iyiye niyetlendim tosh a , senden de aldığım gazla (bilgilerle)
    bir yerde phillips 5707 serisinden (yanlış yazmış olabilirim) bahsetmiştin, onlar da bayağı iyi çıktı demiştin, tam oalrak hangi modelleriydi ve artı eksileri nelerdir üstad?
    bir de bu philly lerdeki amoled olayının cezbedici bir yanı var takip ettiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK PaSSenGeR -- 8 Ağustos 2014; 22:21:56 >

• quote:

ilk tercihim tabiki PDP(Plasma) çünkü ben "FILM" ciyim
    UHD yerine bugün için HD tercih ederim,ama sen UHD yi daha çok beğenirsen o da tercih edilebilir,ancak ben artık bu eski nesil "LED" leri tercih etmiyorum,ama bu sadece
    beni bağlıyor çünkü elimde iki tane çok sıkı panel var ve işimi de çok fazlasıyla görmektedir ama adamın elinde hiç panel yoksa elbette gidip bir panel almak zorundadır!

Ve son olarak böyle manyak rakamlara satılan bir paneli de asla almazdım çünkü kesinlikle "değmez" rakamlar da!

Zaten neyi alsan 2/3 sene sonra yine pazara çıkacaksın yeni bir panel diye

ultra hd almayı düşünmüyorum çünkü alacağım götüntülerin %95 max full hd olacak bu durumda upscale olacak ve görüntü full hd bir tvden daha kötü olacak. Fiyat performans açısındanhttp://www.gold.com.tr/lg-60pb690v-152cm-full-hd-600hz-3d-smart-plazma-tv_u bu tvyi alırsam pişman olur muyum sence?

• Kuşadası Teknosa da 46hx850 3000 TL teşhirde, belki ilgilenen olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiye almak istediğim model Toshiba'nın biraz küçük ebatlı bir modeli, 24" boyutundaki 24W1334DG HD Ready LED TV. Mutfağım için uzun bir süre Sony marka 22" ve 26" aralığında TV bakınıyordum, fakat nafile. Japon olmayan TV üreticilerine de biraz antipatim olduğundan Toshibaya yöneldim. Mutfağım geniş olduğundan TV büyük gelmez diye düşünüyorum. Bu arada Tv'de DVB/t ve DVB-C tunerleri mavcutmuş. DVB/T olayı zaten yalan da DVB-C tunerinden ancak Conax modülü vasıtasıyla teledünya hd aboneliğiyle mi faydalanabilirim?

Buyrun ürünün linki de bu. Açıklamada en altta da mat beyaz ibaresi var bu arada, halbuki görsellerde siyah renk tv kullanılmış.
    http://www.toshibashop.com.tr/TOSHIBA-24W1334DG-HD-Ready-LED-TV,PR-66117.html

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşlar.

Negatif olmak istemem ama kimse SV gibi bir efsaneyi satmaz bence.

Bana bu efsaneyi aldıran Albani ustada sonsuz sukranlarimi bir kere daha sunmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.