Şimdi Ara

Toshiba HD DVD Player 160 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyata sözkonusu dvd player alınır mı? HD DVD'nin tarihten silindiğini biliyorum ama bu durum çıkacak medyaları etkiler mi? Kısaca alırsam elimde patlar mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

• Arkadaşım

o fiyata HD-DVD izlemek için değilse bile ,
    Çok iyi bir Dvd oynatıcı olduğu için alınır .

Unutmayalım 1-2 ay öncesinde bu cihazlar 1000 ytl üstü fiyatlarla satılıyordu .
  • bence bu işte bi bit yemeği var
  • Sony nin çıkardığı Blueray lere HD DVD ile Toshiba çok başarılı olamadı. HD Film olarak her filmi bulmanın mümkün olacağını sanmıyorum ama şu bir gerçek ki zed-x arkadaşımın dediğini yabana atmamak lazım. Özellik ve kalite olarak 69 YTL ye satılan DVD Player lar ile karşılaştırmaman gerekiyor. Benim de birkaç alışveriş merkezinde gözüme çarptı. Kendi kalitesini belli ediyor.
  • Selamlar;

Alan biri olarak yorum yapayım..
    Teknolijisi bitti(şuabt 2008), yani yeni vizyona çıkacak filmleri bulma şansınız yok ama yaklaşık 500 adetlik bir portföy mevcut.
    Internetten takip edebilirsiniz. Ben başka bir zincir mağzadan 199 ytl + 4 film ile beraber aldım. Ebay ve Amazon.co.uk sitelerinde de ucuz bulduğum film ve belgeselleri alıyorum. DVD oynatıcı kalitesi olarak gayet iyi. Ama denildiği gibi teknolojisi bitmiş bir ürün. Karar sizindir günün sonunda...

Ufak bir ekleme, bazı film/belgeseller çok ucuz bazıları ise pahalı

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukefuzu -- 26 Haziran 2008; 0:47:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.