149 ytl ye taksitli olarak sıfır satılmış bir ürünü ne kadar temiz olursa olsun 150 ytl ye satamazsınız.
nerde satılıyor o fiyata?
mavibilgisayarda 159 ytl 12 ay taksitli 4 tane filim hediyeli.ankara maltepe şubesinde gördüm almadım.TOSHIBA nın açıklamasından sonra 200 ytl nin altına iner dedim dediğim tuttu şimdi dahada inmesini bekliyorum mesela 99 ytl ye.gerçi insede almam.
ben almayı düşünüyorum aslında ama acaba almasam mı? almak istememin tek nedeni dvd upscale başarısı fakat yeni çıkacak toshiba XD-E500'ü de bekleyebilirim.
XD-E500 çıktı çıkıcak yada pıoneer DV-410 alınabilir , Saygılar....
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
149 ytl ye taksitli olarak sıfır satılmış bir ürünü ne kadar temiz olursa olsun 150 ytl ye satamazsınız.
Sayın ATA@ büyük konuşmayın, ben 2. EP-30'umu 155 YTL'ye aldım, ki ilkini 5 taksit 165 YTL'ye almıştım, ürün bana Mersin'den geldi, 18 YTL'de kargo ödedim, oldu 173 YTL. Aldığım ürün sıfır ama temiz bir ikinci el olduğu için arkadaşın yazısını önceden görsem vallahi ondan alırdım...
quote:
Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse
XD-E500 çıktı çıkıcak yada pıoneer DV-410 alınabilir , Saygılar....
ne zaman gelecek XDE? pioneer'dan iyi mi o?
Toshiba-EP 30'dan çıkan Hd DVD filmler gerçekten türkçe alt yazısı yok mu ? İnanamıyorum, Peki ne yapacağız,bu bilgi kesin mi arkadaşlar? Teşekkürler,
Zaten piyasadaki1-2 tane HD-DVD hariç hiçbirinde TR altyazı yok. İngilizce izleyeceksin. Yapacak birşey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: msendogan33
Toshiba-EP 30'dan çıkan Hd DVD filmler gerçekten türkçe alt yazısı yok mu ? İnanamıyorum, Peki ne yapacağız,bu bilgi kesin mi arkadaşlar? Teşekkürler,
Selamlar,merek ettiğim anacak uzunca süre kullanmadığım (belkide 6,7 saat kullanılmış) HD,EP 30 HD playeri yanında hediye olarak verilen tokyo drift,riddick,the bournedentıty(Açılmamış),the boure supremacy(açılmamış) ve the deer hunter,King kong,planet earth(pole to pole demo),basic instınct,planet earth(4 HD DVD),the fog(acılmamış),total recall,transformers(Türkçe altyazı),arızona dream(açılmamış) ile birlikte 300 YTL ye satıyorum.Playerin kutusu olmadığı için İstanbul içi elden alabilirler.
Ankay arkadaşım, Peki alacağımız herhangi bir noktada bu HD Dvd filmleri değiştirme imkanımız yok mu ? Onların yerine normal DVD film alsak ne kadar da güzel olur değil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: ankay2
Zaten piyasadaki1-2 tane HD-DVD hariç hiçbirinde TR altyazı yok. İngilizce izleyeceksin. Yapacak birşey yok.
quote:
Ercu Kardeş, Öncelikle birşey soracağım EP 30 'da ses sistemine bağlayarak izledin mi ,ayrıca bağlantıda ve seste sorun yaşadın mı ? Diğer bir konu ise bu upscale özelliği,HDMI bağlantı yaparak LCD'ye bağladığımız zaman bu upscale olayını direk cihazın kendisi mi ayarlıyor ? Biraz kafanı şişirdim ama kusura bakma,HDMI ile görüntü kaliten nasıl oldu,Ses sistemi ile kullandğın zaman ses kaliten nasıl gerçekleşti, Teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ercu71
Selamlar,merek ettiğim anacak uzunca süre kullanmadığım (belkide 6,7 saat kullanılmış) HD,EP 30 HD playeri yanında hediye olarak verilen tokyo drift,riddick,the bournedentıty(Açılmamış),the boure supremacy(açılmamış) ve the deer hunter,King kong,planet earth(pole to pole demo),basic instınct,planet earth(4 HD DVD),the fog(acılmamış),total recall,transformers(Türkçe altyazı),arızona dream(açılmamış) ile birlikte 300 YTL ye satıyorum.Playerin kutusu olmadığı için İstanbul içi elden alabilirler.
msendoğan33 arkadaş, Playeri evdeki Sony DAV DZ810 marka ev sinema sistemine optik kablo ile bağlayarak izledim,ses HD DVD lerde diğer DVD lerle mukayese edilemiyecek kadar iyi gibi geldi.Ev sinema sisteminin de 1080 İ upscale özelliği var ikisi arasında bazı DVD lerde Toshibanın daha iyi görüntü verebildiğini gördüm.Bu benim şahsi kanaatım belki de evdeki sistemin 1080 İ upscale özelliğ olmasaydı diğer DVD playerler arasındaki farkı söyleyebilirdim.Ancak Planet earth i Toshiba 42 Z 3030 da izlerken hayran olmamak mümkün değil.
Zaten alacağım ses sistemi maddi açıdan fazla olamaz ercu, Creative 5+1 veya Philips 5+1 gibi fiyatı genellikle 120-150 ytl arasında olan ses sistemleri olacaktır,geçtiğimiz gün D&R'da Philips'in 5+1 ses sistemini gördüm,gerçekten çok güzeldi,hoparlörleri küçük kafa şelindeydi,hem laptop hem de gerektiğinde de DVD Player'a bağlamak için istiyorum. Teşekkürler.
120-150 ytl civarı olan creative ve philips ses sistemlerinin modellerini öğrenebilir miyim acaba? ben de düşünüyorum da.
quote:
Zaten alacağım ses sistemi maddi açıdan fazla olamaz ercu, Creative 5+1 veya Philips 5+1 gibi fiyatı genellikle 120-150 ytl arasında olan ses sistemleri olacaktır,geçtiğimiz gün D&R'da Philips'in 5+1 ses sistemini gördüm,gerçekten çok güzeldi,hoparlörleri küçük kafa şelindeydi,hem laptop hem de gerektiğinde de DVD Player'a bağlamak için istiyorum. Teşekkürler.
Ufukefe, Philips'in MMS-460 modelli bir ses sistemi var,D&R'da gördüm,150 ytl ve tasarımı açısından da çok iyi geldi,ben de onu araştırıyorum. Onun dışında Logitech veya Creative ürünlerini bulabilirsin.
Ercu yeniden merhaba, Sony ses sisteminden bahsetmişsin,bir ses sistemi düşünüyorum,hem Laptop'a hem de DVD Player'a bağlantısını gerçekleştireceğim. Özellikle Philips'in yukarda bahsettiğim modeli ile Creative aklıma yatıyor.Fakat bundan önce birşey soracağım.Her hoparlörden sesi alabilirim değil mi,bu konuda forumda bazı yorumlar okudum da,bazı hoparlörlerden ses gelmediğini söylemiş arkadaşlar,bu türlü bir sıkıntıyı ne DVD Player'da film izlerken,ne de Laptop'a bağladığım zaman yaşamak istemiyorum. Teşekkürler.
quote:
msendoğan33 arkadaş, Playeri evdeki Sony DAV DZ810 marka ev sinema sistemine optik kablo ile bağlayarak izledim,ses HD DVD lerde diğer DVD lerle mukayese edilemiyecek kadar iyi gibi geldi.Ev sinema sisteminin de 1080 İ upscale özelliği var ikisi arasında bazı DVD lerde Toshibanın daha iyi görüntü verebildiğini gördüm.Bu benim şahsi kanaatım belki de evdeki sistemin 1080 İ upscale özelliğ olmasaydı diğer DVD playerler arasındaki farkı söyleyebilirdim.Ancak Planet earth i Toshiba 42 Z 3030 da izlerken hayran olmamak mümkün değil.
msendoğan33 arkadaş, Bendeki sistemde her hoparlörden ses geliyordu ancak filmin seslendirişi önemli olduğu için filmde efekt sesi varsa o ses ,konuşma var ise o geliyor,sırf konuşma ise bildiğim kadarı ile merkez hoparlörden geliyor.Yine de konunun uzmanı değilim,yanlış yönlendirmeyim.
quote:
Merhabalar, pm atmaya çaılştım ama almıyorsunuz sanırım. ben sadece planet earth seti, arizona dream, deer hunter ve transformersla ilgileniyorum bana pm atarsanız mailiniz belirten mesajlaşabilriiz.
Bu son mesaj ercu arkadaşaydı :)
quote:
Orjinalden alıntı: aziz0571
quote:
Orjinalden alıntı: MuSoniC
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
nerde satılıyor o fiyata?
mavibilgisayarda 159 ytl 12 ay taksitli 4 tane filim hediyeli.ankara maltepe şubesinde gördüm almadım.TOSHIBA nın açıklamasından sonra 200 ytl nin altına iner dedim dediğim tuttu şimdi dahada inmesini bekliyorum mesela 99 ytl ye.gerçi insede almam.
ben bu mesajda almam dedim ama dün gittim aldım 101 ytl ye.dediğimin çıkmasına 2 ytl kaldı.bellimi olur bakarsın biryıl sonra(piyasada kalırsa tabi)49 ytl yede inebilir.bekleyip göreceğiz.
Merhaba arkadaşlar bende elime bir ep30 geçti bir arkadaşım hediye verdi kumanda ayarla kullan dedi fakat hiçbiryerde buna uyumlu kumanda bulamadım akıllı kumanda aldım oda uymadı yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba acillll