Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER 199YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah gelen bir mailde TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER TEKNOSADA 199YTL olduğu yazıyor ilgilenen arkadaşlara duyrulur, her ne kadar yarışı blu-ray kazanmış olsada bu fiyat a düşünülebilir .

• yaklaşık 1 aydır vatanda 165 5 taksit 4 aet hediye hd-dvd ile satılıyor dostun ve neredeyse bitecek..
    teknosa 299 dan açmıştı kapıyı, 199 a indi, daha toparlamazsa fiyatı elinde patlayacak..
  • EP35 modeli olsaydı hemen alırdım.

Teknosa keşke bu EP35 modelini (5.1 analog çıkışlı) getirseydi Vatan'la beyhude aşık atmaya çalışmak yerine.
  • çok haklısın..

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

EP35 modeli olsaydı hemen alırdım.

Teknosa keşke bu EP35 modelini (5.1 analog çıkışlı) getirseydi Vatan'la beyhude aşık atmaya çalışmak yerine.
  • Bu arada bu görüşümü aynen Teknosa'ya yazmıştım. 2 gün sonra Teknosa'dan cevap geldi ve EP35 teklifimin ve görüşlerimin Teknosa yetkili birimlerine iletildiği ve değerlendirilmeye alındığı söylendi. Kesin bir şey yok ama bakarsınız bu EP35 modelini de görürüz önümüzdeki günlerde uygun fiyata Teknosa'da
  • yaw toshiba hd dvd işini bitirmemişmiydi

yani bu ürünün bi avantajı kalmadı sanırım

sadece normal dvd player olarak kullanılır

o zamanda bi espirisi yok herhal bu kadar para vermenin
  • Bu ürünü aldım 1 gün kullandım ve iade ettim.. HD DVD player özelliği güzel.. Normal DVD'leri de upscale ederek neredeyse HD kalitesinde izleyebiliyorsunuz.. Ancak bir çok kopya DVD'yi okumadı..Açılma ve DVD okuma süresi bana uzun geldi.. Mp3 - Divx desteği yok. Beni tatmin etmedi açıkçası...
  • Ben de Thai-Fun hocamın ve forumdan diğer arkadaşların tavsiyeleriyle hafta sonu vatandan sipariş etmiştim. Dün geldi, cihaz oldukça güzel, hd dvd görüntüleride mükemmel. Ayrıca normal dvd leride upscale yapabiliyor. Benim daha önce kullandığım dvd de oynatamadığım dts audio cd leride çok güzel çalıyor . Ben optik çıkıştan bağladım amfiye problemsiz çalışıyor. 4 HD DVD ve hdmi kablyla geliyor ekleri için bile alınabilir. Daha ne olsun.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tlepsh

Ben de Thai-Fun hocamın ve forumdan diğer arkadaşların tavsiyeleriyle hafta sonu vatandan sipariş etmiştim. Dün geldi, cihaz oldukça güzel, hd dvd görüntüleride mükemmel. Ayrıca normal dvd leride upscale yapabiliyor. Benim daha önce kullandığım dvd de oynatamadığım dts audio cd leride çok güzel çalıyor . Ben optik çıkıştan bağladım amfiye problemsiz çalışıyor. 4 HD DVD ve hdmi kablyla geliyor ekleri için bile alınabilir. Daha ne olsun.

Saygılar.

hayırlı olsun, iyi seyirler, memnun kalacağından eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: Tlepsh

Ben de Thai-Fun hocamın ve forumdan diğer arkadaşların tavsiyeleriyle hafta sonu vatandan sipariş etmiştim. Dün geldi, cihaz oldukça güzel, hd dvd görüntüleride mükemmel. Ayrıca normal dvd leride upscale yapabiliyor. Benim daha önce kullandığım dvd de oynatamadığım dts audio cd leride çok güzel çalıyor . Ben optik çıkıştan bağladım amfiye problemsiz çalışıyor. 4 HD DVD ve hdmi kablyla geliyor ekleri için bile alınabilir. Daha ne olsun.

Saygılar.

hayırlı olsun, iyi seyirler, memnun kalacağından eminim

Çok sağolun sayın amf23 dün akşam çok fazla uğraşamadım. Bu gün zamanım olursa daha yarıntlı bakmayı düşünüyorum.

Saygılar.

• sadece DVD HD DVD VE AUDIO CD DİNLENECEKSE açık söyleyeyim süper bir ürün. o fiyata alınmaya değer. dezavantgajı yok değil mesela usb girişi olsa süper olabilirdi. LAN bağlantısı var ama pek de işe yaramıyor. neyse blue ray gelene kadar bence en iyisi bu

• Eğer yanında verdiği filmlerde türkçe altyazı desteği olsaydı bende alıcaktım ama ne yazık ki yok.Sadece transformers hd-dvd sini seyretmek için bile alınabilir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Eğer yanında verdiği filmlerde türkçe altyazı desteği olsaydı bende alıcaktım ama ne yazık ki yok.Sadece transformers hd-dvd sini seyretmek için bile alınabilir .

Hediye filmlerde türkçe altyazı yok mu?Bende tam almak üzereydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurak -- 15 Eylül 2008; 3:25:41 >
  • 4 filmde'de turkce altyazi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

4 filmde'de turkce altyazi yok

SAÇMALIK
  • Hoşgeldin aramıza sayın Beykozz,
    bu arada o filmler çıktığında BLU-RAY lerde de TR altyazı yoktu, hatta ilk TR altyazılı film BLU-RAY değil HD-DVD den çıkmıştı :TRANSFORMERS

AMA SANIRIM SİZ BUNLARI BİLİYORSUNUZDUR hd formatlarını takip ederek bilinçli olarak bu foruma " saçmalık " diye yazmışsınızdır..

DEĞİL Mİ ??

quote:

Orjinalden alıntı: Beykozz

quote:

SAÇMALIK
  • Sen ülke olarak, teknolojiyi hep geriden takip eder, adam gibi pazarlama strateji belirlemez, 70 milyonluk dev nüfusun satınalma potansiyelini üreticilere hissettirip taleplerini kabul ettiremezsen, daha çok bekleriz biz TR altyazıyı HD filmlerde. Elin adamı Mandarin dilinde altyazı koyduruyor filmlerine ya
  • Kızma dostum,
    Yerden göğe kadar haklısın,
    ama ne yapalım işte DVD filmlerin ilk günlerini hatırladım şimdi, ne beklemiştik TR altyazıyı..

şimdi ben amazon.de de bile artık kalmayan ancak 2. el bulunabilen T2 ve SHOOTER HD-DVD leri peşine düştüm, dünyadaki, 3 TR altyazılı HD-DVD den 2 si bunlar..

quote:

Sen ülke olarak, teknolojiyi hep geriden takip eder, adam gibi pazarlama strateji belirlemez, 70 milyonluk dev nüfusun satınalma potansiyelini üreticilere hissettirip taleplerini kabul ettiremezsen, daha çok bekleriz biz TR altyazıyı HD filmlerde. Elin adamı Mandarin dilinde altyazı koyduruyor filmlerine ya

• KESİNLİKLE BİLİNÇLİ OLARAK YAZDIM SAÇMALIK ÇÜNKİ İNGİLİZCEM YOK İSTERSE BLUE-RAY OLSUN ANLAMADIKTAN SONRA ZEVKİ NEREDE
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Hoşgeldin aramıza sayın Beykozz,
    bu arada o filmler çıktığında BLU-RAY lerde de TR altyazı yoktu, hatta ilk TR altyazılı film BLU-RAY değil HD-DVD den çıkmıştı :TRANSFORMERS

AMA SANIRIM SİZ BUNLARI BİLİYORSUNUZDUR hd formatlarını takip ederek bilinçli olarak bu foruma " saçmalık " diye yazmışsınızdır..

DEĞİL Mİ ??

quote:

Orjinalden alıntı: Beykozz

quote:

SAÇMALIK

• quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Kızma dostum,
    Yerden göğe kadar haklısın,
    ama ne yapalım işte DVD filmlerin ilk günlerini hatırladım şimdi, ne beklemiştik TR altyazıyı..

şimdi ben amazon.de de bile artık kalmayan ancak 2. el bulunabilen T2 ve SHOOTER HD-DVD leri peşine düştüm, dünyadaki, 3 TR altyazılı HD-DVD den 2 si bunlar..

quote:

Sen ülke olarak, teknolojiyi hep geriden takip eder, adam gibi pazarlama strateji belirlemez, 70 milyonluk dev nüfusun satınalma potansiyelini üreticilere hissettirip taleplerini kabul ettiremezsen, daha çok bekleriz biz TR altyazıyı HD filmlerde. Elin adamı Mandarin dilinde altyazı koyduruyor filmlerine ya

T2 Amazon.de' de yokmu dostum, bulursan iki tane alıyorsun haaa, bir bana unutma
    selamlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.