Bildirim
toshiba hdd hız sorunu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
sata kablosu arızalı olabilir deyiştir veya soket başka girişle dene yeni kabloyla güç kablosunuda kontrolet. -
C7 hatası zaq999 arkadaşımızın dediği gibi giriş yada sata kablosu hatasıdır. Sanırım notebookta alıyorsunuz hatayı yani kablo değiştiremeyeceksiniz. Aslında fazla sıkıntılı bir hata değil, veri aktarımı hatasıdır, kablo değiştirseniz bile o sayı sıfırlanmayacak ve sürekli baktığınızda orada o hatayı göreceksiniz. Oradaki 3 sayısı da 3 kere hata oluşmuş veri okuma/aktarımında. Sayının artıp artmadığına bakarsanız. Aynı sorun benim notebook HDDsinde de var. Hiçbir değişim ya da giriş değişimi gibir birşey yapmadım ve 1 yıldır 7 adet ile devam ediyorum, herhangi bir sıkıntı arz eden birşey değil.
Edit: hatalı yazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklander1st -- 4 Aralık 2012; 10:04:19 > -
arkadaslar ilgilendiginiz için teşekkürler pc masaüstü kabloları felan degıstırdım suan onlardan degıl bazen yapıyor bazen yapmıyor bısıkıntı yok dedıgınız gıbı yazı kaldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X