Şimdi Ara

Toshiba HDD Recovery (D diskinden) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
55.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardesım dedigin gibi yukledım 7-zıp ı acıyorum ılk dosyasını 1 e gırıyorum ama recovery dosyasını bulamıyorum onun yerıne sources dosyası var onun ıcındede boot.wim var
  • Toshiba L650-1NC modeli bilgisayarimdaki D: bolumunu yanlislikla formatladim ve HDD Recovery klasoru silindi. Ayni modeli kullanan arkadaslardan o klasoru bir sekilde alabilirsem sevinirim.
  • muhammed cy M kullanıcısına yanıt
    hocam allah razı olsun bir yıllık sorunum çözüldü
  • Kolay gelsın leptoba format attım recovery sılındı ve elımde recovery cd yok. Bu ışlemı uygularsam yedıden recovery kurmam mumkun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvtmms D kullanıcısına yanıt
    Evet gelir ama eğer D diskindeki recovery dosyaları duruyorsa, yani sadece C diskine format attıysan eğer gelir.
  • bu sorunun tıpatıp benzerini win8de yaşıyorum. yanlışlıkla harddisk silmeyi çalıştırdım ve hemen durdurdum ama buna rağmen recovery silindi. mecbur format attım. bu formatın üzerine Recovery(F:) diye sürücü oluştu, içinde resimde gördüğünüz şu dosyalar var. Bunları kullanarak nasıl lisanslı eski windowsuma kavuşaacağım lütfen yardım edin.

Toshiba HDD Recovery (D diskinden) Toshiba HDD Recovery (D diskinden)

• Allah razi olsun win 10 yüklemistim laptop cok kasiyordu böylece win7 ye geri döndüm simdi sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arrisale

Allah razi olsun win 10 yüklemistim laptop cok kasiyordu böylece win7 ye geri döndüm simdi sorun yok.

Rica ederim. Turkiyeden ayrildigim icin foruma girmeye fazla zaman bulamiyorum ama sıkıntısı olan varsa cevap yazabilirim.
  • muhammed cy M kullanıcısına yanıt
    Merhaba askerdeyken evdekiler başka cd ile format attırmış. D de bulunan recovery dosyaları durmasına rağmen ayrı sürücü olan dosyalar silinmiş. Elimde şuanda sadece d sürücüsünde bulunan hddrecovery dosyaları var. F8 den çıkmıyordu recovery seçeneği onu sizin verdiğiniz dosyalarla çıkarmayı başardım yalnız bu seferde recovery seçeneğine girip başlattığımda bilgisayardaki c: ve d: sürücülerinin ikisini de siliyor. (Gördüğüm kadarıyla recovery başladığı anda c sürücüsünün adı x d sürücüsünün adı da v oluyor kendiliğinden) D yi de sildiği için doğal olarak recovery dosyalarını da siliyor. Flash diske daha önceden yüklemiş olduğum dosyaları tekrar d: ye attım ama her seferinde komple siliyor. Recovery yapılamıyor hata verip kapanıyor. Bir fikriniz var mı acaba bu durumla ilgili. Bilgisayarda donanımsal sorun olmamasına rağmen (içini açıp tüm parçaları temizleyip kapattım) uyumsuz driver sebepli donmalar oluyor recoveryden kurtarabilirsem çok iyi olacak toshiba resmi sayfadan driverları geçen yıl kaldırdı satellite l655-1cx eğer sorunu çözebilirsem ssd ve ram takviyesi yapıp kullanım süremi uzatmayı düşünüyorum yüksek lisans öğrencisi olduğum için tez yazmam gerek şu haliyle wordde bile donuyor aygıt yöneticisinde bilinmeyen 2 tane aygıtın driverı yüklü değil ekran kartı en günceli bios en günceli bu son çarem sanırım. Bunu düzeltemezsem mecburen 150 tl ye netbook alıp ssd ve ram takviyesini ona yapıp office programlarını kullanmayı düşünüyorum ama bundan daha iyi mi olur bilmiyorum sonuçta i3 le atom bir olmaz gibi maddi durumumda kısıtlı bu konu da da ne yapmalıyım bilmiyorum. Servisten cd istesem var mıdır boot edilir mi onu da bilmiyorum şayet kendi flashımdaki hdd recovery dosyaları boot olmuyor. Yardımlarınızı rica ediyorum acil bu sorunu çözmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemist -- 19 Şubat 2016; 10:03:32 >

• Muhammed hocam teşekkür ederim bilgi için, günlerdir uğraşıyordum senin sayende Toshiba Notebooka "HDD Reovery Tool" u götermeyi başardım.
  • Allah razı olsun. Zamanında servisten 30 TL karşılığında recovery dvd'si satın almıştım. Bu bilgiyi öğrendiğim çok iyi oldu. Bir daha aynı sorunla karşılaşırsam bu yöntemi kullanacağım.

• HOCAM BEN C'DEKİ C:\recovery\0ffdb386-3a5a-11de-b603-001e33972569 BULAMADIM NASIL BULACAM BURAYI OLUŞTURDUĞUM KLASÖR ATMAK İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed cy

quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

Güzel paylaşım.Cihazı ilk aldığında CD oluşturmamış yada CD lerne zarar gelmiş arkadaşlara yardımcı olucaktır.Sonrasında bence sende cihazın recovery sini CD lere al.HDD değişimi vs de sorun yaşamamış olursun.

Ben zaten ilk aldığımda recovery dvd'si oluşturmadığım için başıma böyle bir geldi... 4 dvd ile recovery dosyalarını aldım her ihtimale karşı....

Alıntıları Göster

Muhammed bey elinizde hala dvd bulunuyor mu? Biz de su an mağdur durumdayız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.