Şimdi Ara

Toshiba HDD Recovery (D diskinden) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
55.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söylediklerinizi uyguladım. ancak D deki 13,7 GB HDDRecovery değişmemesine rağmen Kurtarma araçlarından Toshiba HDD Recovery seçiyorum Kurtarma imkansız, 1.cil diskin ikinci sürücüsündeki sabit disk sürücüsü kurtarma klasörü bulunamadı diyor. Nasıl bi çözüm izlenir :?
    AYRICA "KURTARMA ARACI SEÇİN" YAZAN YERİN ALTINDA WINDOWS 7 D İÇERSİNDE YAZIYOR. YANILMIYORSAN İŞLETİM SİSTEMİNİ D: de arıyor. sizin ekran görüntülerinde C yazıyor. sorun büyük ihtimalle burdan nasıl düzeltebilirim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy07 -- 19 Mart 2013; 15:53:14 >
  • Ayrıca "Kurtarma aracı seçin" başlığının altında Windows 7 D üzerinde yerel disk yazıyor. BUrda resimlerde ise C üzerinde Yerel disk yazıyo. burdan kaynaklı olabilirmi acaba? :S
  • 2. Yöntem öyle işimi gördü ki kardeş bütün c ve d sürücüyü herşeyi sildi bana açılamayan güzel bir windows 7 verdi. Ama inan hiç bir şeye değil giden dosyalarıma yandım. Bilgisayara yeniden format atmaya kalktığımda sadece bomboş bir C sürücüm vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifein8lue -- 9 Mayıs 2013; 23:13:43 >
  • teşekkür ederim.
    vatandaş lisansl laptopa lisansız sistem kurmuş..

söylediğin 1. sistem ile hallettim..
  • bende 2.nci yolda usb ile çalıştır şeyi yok usbyi biçimlendirdiğim halde ve dosyaları içine koydugum halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicee

teşekkür ederim.
    vatandaş lisansl laptopa lisansız sistem kurmuş..

söylediğin 1. sistem ile hallettim..

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende D: 'de yada C: 'de hdd recovery klasörü yok 2. yöntemi uygulasam dert olur mu?
  • kardesım allah razı olsun ya senden hallettım ısımı hem 60 tl den kurtuldum hemde gıt gel ışlerden sıf sana tessekkur etmek ıcın uye oldum ama resımlerım d de acılmıyo kardes hep aynı resımler uzerınde yazıyokı fıle ıs encryped sıyah goruntu kırmızıyla bu yazılı nıye bılmıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Bende D: 'de yada C: 'de hdd recovery klasörü yok 2. yöntemi uygulasam dert olur mu?

Büyük ihtimalle bir sonuç alamazsın çünkü recovery dosyalarının olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo baba

kardesım allah razı olsun ya senden hallettım ısımı hem 60 tl den kurtuldum hemde gıt gel ışlerden sıf sana tessekkur etmek ıcın uye oldum ama resımlerım d de acılmıyo kardes hep aynı resımler uzerınde yazıyokı fıle ıs encryped sıyah goruntu kırmızıyla bu yazılı nıye bılmıyom

Kullandığın programlarından kaynaklanıyordur. Programlarından biri dosyalarını şifrelemiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed cy

quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Bende D: 'de yada C: 'de hdd recovery klasörü yok 2. yöntemi uygulasam dert olur mu?

Büyük ihtimalle bir sonuç alamazsın çünkü recovery dosyalarının olması gerekir

Tamam zaten bende 30 liraya alıcam recovery disk' i
  • Kardeş iki yönteminide denedim ikincisi olmadı. Birincisi ise son aşamaya kadar oldu ama f8 e bastıktan sonra dondu kaldı devam edemedim aşağı yukarı hareket etmiyor kitleniyor orda.

Edit: Sorunu halletim format attım fabrika ayarlarına döndü. Çok teşekkür ederim faydalı paylaşımın için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamJensen -- 27 Ağustos 2013; 23:58:25 >
  • Kardeşim benim sorunum 1.yöntemde sırasıyla geldiğimde C:\recovery\0ffdb386-3a5a-11de-b603-001e33972569 " dosyasını bulamıyorum diğer işlemlerin hepsini yaptım ama C'de yazdığın şekilde bir seçenek bulamadım yardımcı olursan sevinirim 3 gündür uğraşıyorum
  • ayrıca 2.yönteminde de rar dosyasında sıkıntı var dosya gözükmüyor haliyle onuda hiç yapamadım yardımcı olursan çok minnettar olurum..
  • Çook özür dileyerek konuya giriş yapıyorum. Hangi başlığa konu açıcağımı bulamadım da..

Öncelikle geçen sene de bi sıkıntım olmuştu bu konudan yardım alarak aşama kaydettim (konuya hakim olamadığım için çözememiştim) sonuç olarak servise 60 lira domalıp işimi hallettim.

Ancak servisdeki vatandaşlar da sağolsun win7 nin en dandik sürümü basic mi starter mı neyse onu kurmuşlardı BU KONUDAKİ GİBİ reco. yaptım yine de laptobum o dandik win7 sürümünde kaldı.

Sonuç olarak başka bir arkadaşıma WİN 7 ULTIMATE olacak şekilde format attırdım..

Recovery dosyalarım yok eşşeklik edip yedeklemedim format da yiyince gittiler. Şimdi bilgisayarıma tekrar format atmak istiyorum ama ne flasha attığım (2.adımdaki gibi) şeyleri görüyo ne de bi cd taktığımda onu görüyo.

Hatta bikaç kez cd yi deneyince yine boot mgr eksik hatası aldım.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yahut konuyu açmam gereken doğru başlığın linkini verirseniz sevinirim

Şimdiden çok teşekkürler.

• Ben bu recovery islemini yaptığımda D surucusundeki dosyalarimi kaybedecek miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın anlattığı yöntemi yaptım bütün dosyalarım programlarım resimlerim herşeyim uçtu bana açılmayan bir bilgisayar bıraktı. Çok pişman yedim 1. yöntem bende işe yaramadı 2. yöntemi uyguladım sonuç bozulmuş çökmüş bir bilgisayar

TOSHİBA SATELLİTE L650-1HR recovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 2 Kasım 2013; 1:20:14 >
  • arkadaşım yardımına ihtiyacım var bende toshıba recoveryi silinmiş format atamıyorum cd den tanımıyor normal format atayım win 7 yüklemek istsdim cd rom tanımıyor acil yardım bana yol göster teşekkürler

cd tanıtm yolunu bri söylesin teşekkürler

Toshiba Stallite L505-110 Toshiba HDD Recovery elinde olan varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalkanka_1905 -- 12 Kasım 2013; 18:11:05 >
  • konu için emeği geçenlere teşekkürler
    2. yöntemle HDDRecovery kısmını aktif edip yüklemişdim
    Geçenlerde HDD bozuldu yeni bir hdd alıp win 7 yükleyip HDDRecovery dosyaları öbür bilgisayarda yedekli idi
    toshiba d diskine attım 2. yöntemle tekrar toshiba HDDRecovery kısmını aktif edip yüklemeye geçtiği anda
    yükleme iptal oluyor orjinale dönemedim bi türlü acaba Hard disk değiştiği içinmi bu hatayı veriyor varmı bir bilen

sanalka_1905 arkadasım dwd yi takıp pc açılırken f12 ye bascan ordaki seçeneklerden dwd yazıcıyı seç çıkmazsa sanırım dwd yazıcın bozuk
    bendeki Toshiba Stallite L500 HDDRecovery işne yarasa bi yükleme linki ver atayım 6 gb civarı dosyalar ama sanmıyorum hdd değiştirdim bnimkinede kurulmuyo şimdi
  • Öncelikle bu yararlı konu ıcın cok tesekkur ederım.Gosterdıgın hersey dogru ve calısıyor. fakat benım bır sorunum oldu. sıstem dosyaları cıkartılıyorken yanı unpack win7 os ekranın da mcafee ile ilgili bir hata verip sistem cıkarması %2 de duruyor.bunu nasıl halledebılırım bır fıkrınız varmı.dosyaların ıcınde mcafee bolumunu buldum fakat sadece kopyalayabılıyorum 7 zip ile sılmek ıstedıgımde belırtılmemıs hata dıye bır yazı cıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.