İnternet Taahhütüm bitti. Hangisine geçmeliyim
Selam arkadaşlar. Yıllardır ttnet kullanıcısıyım bu ay taahhüt bitti. Hangisine geçmeliyim sizce. Kullandığım modem adsl baya eski. Modem hediye eden sanırım sadece superonline var. Hem yeni modem masrafınada girmemiş oluruz o kafama yattı biraz. Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
PTT Kargo Pişmanlıktır
Selamun Aleyküm.
Olayı en özet şekilde yazayım. Ben Ankarada yaşıyorum Samsunda birinden bi ürün aldım. Adama iş adresimi verdim malum günümüzün çoğu işte geçiyor. İş adresim adım soyadım. Verdiğim bilgiler bunlar. Kargo 1 gün sonra Ankara/Altındağ şubesine geliyor. O gün kargo gelmedi, dedim yarın gelir heralde ertesi sabah kargo takipden baktığımda kargom yanlış adres sebebi ile iade görünüyordu sistemde.. Altındağ şubesini 20 kez aradım açan yok. En yakın ptt ye gittim durumu anlattım adam dedi kargo samsun merkez şubeye geri gitmiş. Kargoyu yollayan kişiyi aradım dedim kardeşim adresi yanlış yazmış olabilir misin. Bana kargo paketinin üstünde yapıştırdıkları etiketin fotosunu attı. Adres doğru lakin verdiğim iş adresinin altında ev adresim de yazıyor. Soru şu ben sadece iş adresi verdiğim halde ev adresim neden etikette görünüyor ? Muhtemelen çift adres olduğu için adres hatası denildi.
Samsun Merkez şubeyi aradım durumu anlattım, görevli kargo Samsun/Tekkeköy de dedi, yani kargonun ilk verildiği nokta. Satıcının gidip tekrar yönlendirme yapması lazım dedi. Satıcıyı aradım dedim durum bu. Tamam gidip yönlendiririm dedi. Gitmiş adama demişler kargo Samsun merkez ptt de burda değil. Adama dedim gözünü seveyim git al kargoyu yol paranı vs atacağım hesabına. İnsan evladı çıktı gitti Samsun merkez ptt ye. Orda da demişler ki kargo hala Ankarada.
- soru sadece iş adresi vermeme rağmen neden ev adresim çıkıyor
- soru neden telefon ile bilgi verilmiyor
- soru lanet kargo nerde bu işi nasıl çözeceğiz
Ebay Acil yardım
Merhaba arkadaşlar.
2 ekim de yanlışlıkla ebay dan bi sipariş verdim. PS4 oyunu Türkiye'de satışı olmayan bir oyun Dead or alive 6 oyunu. Neyse görünen tutar 152 TRY iken bir sonraki aşama ne diye bakarken yanlışlıkla siparişi vermiş bulundum. Hemen karta baktım 152 yerine 361 TL para çekilmiş. Hemen ürünü iade ettim biraz satıcıya mesaj falan attım iade etmek istiyorum yardımcı olur musunuz vs. 2 saat sonra falan mail geldi siparişin iptal edildiğine dair.
Acaba para kaç gün içinde hesaba yatar diye beklerken dün (05.10.2021) de gece 1 de mail geldi sipariş kargoya verilmiştir diye. Tahmini teslim tarihi 9 ekim diyor.
İptal edilen bir ürün kargoya nasıl verilir anlamadım. Para iade şansım var mı ? Nasıl yaparım bilmiyorum daha önce ebay yaya yabancı bir siteden alışveriş yapmamıştım.
Bu konuda yapabileceğim bişey var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
PS4 İçin Monitör Tavsiyesi
Selam DH sakinleri;
İkinci el bi ps4 almayı düşünüyorum, malum pc ve ps5 fiyatları arşa ulaştığı için oyun oynamak adına iyi bir tercih gibi duruyor.
Monitörüm yok, sadece ps4 oynamak için önerebileceğiniz uygun fiyatlı monitör tavsiyeniz varsa ve yazarsanız sevinirim. 4k falan olmasına gerek yok, orta boyutta işimi görsün yeterli. Şimdiden teşekkürler...
3000 TL Civarı telefon
Selam arkadaşlar.
3000 Tl bütce var bi tık daha yukarı çıkabilir tabiki 200-300 gibi.
10 Gündür incelemesi izleye izleye bi hal oldum.
En son samsung a51 ve oppo reno 4 lite arasındayım. Sizce hangisini almalıyım. Sık telefon değişen biri değilim, şuan J7 2016 var elimde ordan anlayın ama haliyle yetmiyor artık.
Kamerası ve oyun performansı iyi, 128 gb hafızası olan önerileriniz varsa ve yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bilgisayarım ve belgelerim kayboluyor
|
Rayban çerçevesi
Pc toplamak için yardım
|
Sorun Modem de mi ?
|
Sabit Disk Hatası
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 226
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.960 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun