Şimdi Ara

Sorun Modem de mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Sony Xperia SP telefon kullanıyorum. Wifi üzerinden internete giriyorum int paketim yok. Telefon modemi görüyor bağlanıyor ama internete girmiyor. Yani şöyleki watsapp kullanabiliyorum ama onun dışında birşey yapamıyorum Google play'e filan bağlanmıyor ya da google girmiyor. Buna rağmen watsapp nasıl çalışıyor anlamış değilim. Pc ile internete girme konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Başka modemden girmeyi denedim sorun yoktu rahat rahat internete giriyorum ama kendi modemimden sadece watsapp kullanabiliyorum onun dışında bişey yapamıyorum. Teşekkürler.

• telefonun bağlantı ayarları ile dns ayarlarını yapman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

telefonun bağlantı ayarları ile dns ayarlarını yapman gerekiyor

Nasıl yapabilirim hocam kısaca anlatabilir misin ? Bu arada modemi(tp-link) resetledim ama ara yüzüne giremiyorum sürekli sayfa görüntülenemiyor diyor. İşin kötü tarafı şifrede yok şuan.
  • AdamJensen kullanıcısına yanıt
    telefonun wlan bağlantı ayarlarında pc de olduğu gibi dnsleri kendim girmiştim olmuştu modem arayüzüne de kablo üzerinden veya farklı tarayıcı ile girmeyi deneyebilirsin
  • Olmadı malesef. Modemin ara yüzüne hiçbir şekilde giremiyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor tarayıcıların hepsinde sonuç aynı. Resetlediğim için şuan şifresiz. Bedava modem olduk durduk yere.

Edit: Sorunu hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamJensen -- 16 Ağustos 2014; 11:42:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.