Şimdi Ara

toshiba için ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 yıl önce aldığım toshiba m30-911 marka laptopu kullanıyorum. ama artık normal olarak iyice yavaşlamaya başladı. autocad kullanmam lazım ve laptopu hızlandırmam gerekiyor. ya da yeni bi alet alıcam :(

sizce bu laptopa ram almak hızlandırmak için yeterli olur mu yoksa makinenin miadı dolmuş mudur?

ben de sanırım 2x256 ram var.

ram alırsam ddr2 alabiliyor muyum? ve hangi marka ve kaç mb lık ram almamı tavsiye edersiniz?

internetten alışveriş yapmıyorum ve anadolu yakasında alabileceğim hesaplı bir yer var mı?

bu konudan anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar, şimdiden çok teşekkürler..

• Laptopun max. 2 GB ram kapasiteli ve sadece PC2700 DDR 333 Mhz SODIMM ram destekliyor.

DDR2 ram laptopuna uymaz.

Kadıköy de Yazıcıoğlu İşhanı var orada uygun fiyata bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Laptopun max. 2 GB ram kapasiteli ve sadece PC2700 DDR 333 Mhz SODIMM ram destekliyor.

DDR2 ram laptopuna uymaz.

Kadıköy de Yazıcıoğlu İşhanı var orada uygun fiyata bulursun.

tavsiyen için teşekkür ederim, peki autocad i kasmadan çalıştırabilmem için 2 tane 1 gb rammi almalıyım ne tavsiye ediyorsunuz? pc eski olduğu için sadece rami değiştirince istediğim verimi alabilir miyim? bu işlerden pek anlamadığım için kadıköye gitmeden önce sizlere danışmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.