beyler elimde sony vaio nun dandik bir laptopu var . çok gürültü çıkartıyor. birde çok eskidi nerden baksam 5 yıllı bir bilgisayardır. şuan üniversitedeyim. mühendis için gerekli progralar autocad,matlab, ve bilmediğim nice programlar. bunları çalıştaracak beni üni hayatım boyunca yalnız bırakmayacak bir bilgisayar arıyorum.oyun oynamayı pek sevmen ama pese hayır diyemem. birde filmleri ben en yüksek kalitede izlemeye çalışrım bluray gibi. film , ders, oyunu kaldıracak donadan güzel şık bir bilgisayar arıyorum. bunu önerdiler nasıldır. bütçe yazıyla ikibinbeşyüz türklirasıdır.
Ürün özellikleri - Toshiba Satellite L655-149 Tip Notebook Optik sürücü DVD Super Multi Ses adaptörü Evet Ağırlık 2.5 kg İşlemci
ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK DERİNLİK: 250 mm YÜKSEKLİK: 28-37 mm GENİŞLİK: 380 mm AĞIRLIK: 2.5 Kg
ARAYÜZLER DC-IN: 1 USB (2.0): 2 E-SATA: 1 HDMI: 1 VGA: 1 IEEE 1394: Yok KART OKUYUCU: 1 EXPRESS CARD SLOT: 1 MİKROFON GİRİŞİ: 1 KULAKLIK ÇIKIŞI: 1 PARMAK İZİ: Yok Satellite L 655 149, SatelliteL655149, Satellite L655 149, SatelliteL655-149 olarak da bilinir
2500 lira civarını biraz zorlayarak bu özelliklerde qosmio f60 alabilirsin.ses sistemi konfigrasyon vs..açısından çok daha iyi bir cihaz.hemde çok karizmatik :)