Şimdi Ara

Toshiba L755 14G(NVIDIA® GeForce® GT 525M ) Nasıldır acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rav06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhab Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak ekran kartı konusu biraz kafamı karıştırıyor bazı yerlerde 2gb bazı yerlerde ise 1gb olarak gösterilmiş bu karmaşa neden acaba birde gt 525m ekran kartı nasıldır acaba performansı yüksek mi yoksa 2gb farkını hissedebilirmiyiz yoksa 1gb lık aynı performansta ekran kartları var mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim
    Saygılarımla
    http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/product/Satellite-L755-14G/1108432/toshibaShop/false/

• gt525 1gb'dir.Fakat ister 10gb olsun performans olarak bir şey değişmez.Yani ekran kartı performansını gb'ı belirlemez.
    Orta seviye bir karttır.Güncel oyunları orta-yüksek ayarlarda oynarsınız.
    Fakat ben siz y570 öneririm:

• Valla o ekran kartından pek bişey beklenmez aynı ekran kartı bende de var oyunları low da zor oynuyorum o kart çok vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kerem Kara

Valla o ekran kartından pek bişey beklenmez aynı ekran kartı bende de var oyunları low da zor oynuyorum o kart çok vasat
    konu 9 yıllık ama şu laptop günümüz çoğu laptoplardan 10 kat daha sağlamdır toshiba sağlamlık işini en iyi yapanlardan biriyken laptop sektöründen çekilmesi çok kötü olmuş
  • Aynen de yani laptop sağlam ama performansı düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.