Şimdi Ara

toshiba L755 1mh bilgisayarım 8 gb ram ı 4 gb görüyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan dan internet üzerinden toshiba L755 bil aldım. Sistem özelliklerine baktığımda bilgisayar 8 gb olması gerekirken 4gb gözüküyor. ekran kartıda 1 gb olması gerekirken 2777 mb gözüküyır. bios tan da baktım 4gb gözüküyor. Vatana götürmem şu an imkansız lütfen yardım edin.

• hangi işletim sistemi yüklü?
    tam modeli nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam modeli TOSHIBAL755-1MH CORE İ7-2670QM 2.20GHZ-8GB-640GB-15.6''-DVDRW-1GB GT525M-CAM-BT-W7PRE
    işletim sistemi: 7 Premium 64 Bit Tr

çok ilginç şeyler yaşadım: 1. si bilgisayarın kutusunun üzerinde 4gb ram olduğu yazıyor bana kesilen faturada 8gb ram yazıyor kendi sitesindede aynı urun içi4 8 gb ram yazmışlar:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l755-1mh-l755-1mh-core-i7-2670qm-220ghz-8gb-640gb-156-dvdrw-1gb-gt525m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61914
    2. toshibayı aradım seri numarasından baktılar 4gb urun belki arttırılmıştır denıldı.
    3. sü internette araştırdım aynı kodlu bazı ürünlerde 4gb yazıyor bazılarında 8 gb yazıyor
    sanırım kendileri artış yapmışlar fakat benımkıne koymayı unutmuşlar yada taktılar güncelleme felan yapmadılar
    Vatan aradım ürünü geri gönderin dediler ürünü gönderdiğimde hediyesi olan 500 gb hhd alma şansımda ortadan lkalkıyor yenısı gelene kadar kampanya bitiyor. bende kendim alıp takıyım diyorum sizce ne yapmalıyım
    bil 8 mı takılı 4 mu açıp bakıyımmı gönderip hdd vaz mı keçiyim çunku hdd yaklaşık 120 tl ram 40-50 tl ne yapmalıyım yardım...

• ayrıca dxdiagdan baktığımda ekran kartı 1 gb olması gerekirken 2777 mb yazıyor ii ce kafam karıştı
  • muhtemelen takmayı unutmuşlardır.şuanda 4gb ram her türlü yeter size normal kullanım ise amaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet normal kullanım belki oyunda oynarım tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.