Şimdi Ara

Toshiba L855-113 / HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.Toshiba L855-113 / HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8) pc notebook arasında kaldım özellikleri ise;

Toshiba L855-113

Notebook Markası : Toshiba
    Ürün Kodu : L855-113
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Modeli : 3610QM
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Hızı : İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : HD LED Arka Aydınlatmalı
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : AMD Radeon
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD 7670M
    Sistem Belleği : 8GB
    Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
    Disk Kapasitesi : 1 TB
    Optik Sürücü : DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücü
    Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0
    Klavye : Numerik Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : Var
    Kamera : 1.0 MP
    Touchpad : Var
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 2.30 Kg

HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8)

İşlemci ÜreticisiIntel®
    İşlemci ModeliCore™ i7
    İşlemci Numarası3630QM
    İşlemci Hızı2,40 GHz
    Ekran Boyutu15,6 "
    Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px
    Bellek16 GB
    Sabit Disk TipiSATA
    Disk Kapasitesi1 TB
    SSD Disk KapasitesiHayır/Yok
    Ekran Kartı Belleği2 GB
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    İşletim SistemiWindows 8
    Ağırlık2,46 kg
    Bellek Hızı1333 MHz
    Ön Bellek (L2 Cache)6 MB

Şimdiden teşekkür ederim..

• Ekran kartı daha yüksek olan ürünler de alabilirsin.
  • Evet ama bu ram ve harddiskte bir pc istiyorum eğer ekran kartını arttırırsam bu seferde fiyat tuzlu oluyor yeni çıkan toshiba cosmo gibi bir adı vardı,o pc mükemmel ötesi ama 4000 tl sanırım en az.bu özelliklerin beni her türlü oyunda oynatacağını düşünüyorum ama kararsızım
  • Lenovo Y580 - Samsung np550p5c - msi ge60

Bu ürünlere de bakabillrsin. Ekran büyük olsun dersen msi ge70 (17'') de alternatif olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung düşünmüyorum ama lenovoyu araştırabilirim.dostum sence hp nin bana çıkarabilecek en büyük sorunu ne olabilir?Yukarıda yazdığım hp yi düşünüyorumda almak için
  • amd ekran kartı tercih etmeyiniz
    E sende herkese lenovo önerıyorsun ama hard disk ısınıp pertlerse vebalini alırsın
    samsung np550 dede fps drop sorunu var onuda elenmeli
    msi güzel bi sorunu yok gibi biraz kasa kalitesi dışında
    toshibalarda ekran kartı fazla iyi olmuyo fiyat performans olarak yınede tercihinizi ona göre yapın
    eğer stoklarda olsaydı msi ge 60 0nd gelcek onu alabilirsiniz her türlü işinizi görür yada asus n56vz bakabilirsiniz yada benım zamanım bol dersenız monsterede bakabılırsınız ama tavsiye etmem
  • Hp nin eski serilerin de çok ısınma şikayeti var. Ayrıca kasa kalitesi pek iyi değil deniliyor.Yeni serileri hakkında bilgim yok. Almayı düşündüğün ürünün kasası plastik, ekran kartı orta segmentte gt630m. Bu kart gt540m in güncellenmiş hali. Aralarında çok az bir fark var. Yani ürünün tek artısı donanımı ve ekran boyutu. Ekran kartı fiyatına göre çok düşük ve kasa kalitesi pek iyi değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monster düşünmüyorum fakat hp envy nin ekran kartı NVIDIA GeForce GT 630M amd değil.bende şu an üretimi duran hp pavilion dv 6 serisi var ekran kartı ati ve işlemci amd.oyunlarda çok çektim bu ikili yüzünden.ama yukarıdaki hp bu sorunlarımı kaldırır gibime geliyor.

Evet şu anki pc im çok ısınıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmethrock -- 31 Ekim 2012; 13:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

amd ekran kartı tercih etmeyiniz
    E sende herkese lenovo önerıyorsun ama hard disk ısınıp pertlerse vebalini alırsın
    samsung np550 dede fps drop sorunu var onuda elenmeli
    msi güzel bi sorunu yok gibi biraz kasa kalitesi dışında
    toshibalarda ekran kartı fazla iyi olmuyo fiyat performans olarak yınede tercihinizi ona göre yapın
    eğer stoklarda olsaydı msi ge 60 0nd gelcek onu alabilirsiniz her türlü işinizi görür yada asus n56vz bakabilirsiniz yada benım zamanım bol dersenız monsterede bakabılırsınız ama tavsiye etmem

Bu fiyat aralığında donanımı sağlam kaç ürün var? Ayrıca msi da da bir müddet sonra fandan ses geldiği söyleniyor! Buna ne diyeceksin? Hepsinde aşağı yukarı bir eksiklik var. Yani ne önereyim, 3500-4000 tl lik oyncu serileri mi? Ayrıca lenovo kapış kapış gidiyor... Kaç kere stok tüketti bilgin vardır herhalde? Bu arada asus n53 kullanıcısıyım. N56 önermiyorum. Onda da ısınma , cızırtı gibi sorunlar olduğu için önermedim. Yani kendin öner o zaman. Önereceğin ürünler de belli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 31 Ekim 2012; 13:41:48 >

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmethrock

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Kullanıcı forumlarından kasa kalitesi, soğutma vs. gibi konular hakkında bilgi edinip karar verebillrsin. Hp yi de ekran kartı ve kasa kalitesi iyi olmadığı için önermem.

• En iyisi suan pc alma kardes lenevo y500 gelir onu alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol

• Envy dv 6 aldım ısınma sorunu yok hatta bu sorun çıkmasın diye hp sense cool adlı bir denetleme yazılımı yüklemişler,pc ısısını sürekli denetim altında tutuyor.

Malzeme kalitesine gelince ben bir kalitesizlik göremedim önceki pavilionum gibi değil parmak izi okuyucu vs var ve 16 gb ram 2.40 lık i 7 ile uyumlu çalışıyor. Ana gövde kaliteli ve htc lerde kullanılarak ün yapan beats audio sisteminin kullanılması gözüme çarptı.ses sistemi çok hoş.

Son olarak Windows 8 e alışmakta güçlük çektim hatta silecektim 7 yükleyecektim ama oyunlarda verdiği performans hoşuma gitti iyi bir güncelleme beklemekteyim.

Saygılar..
  • hp sitesinde malzemenin plastik değil traşlanmış aliminyum oldugu yazıyor peki klavye aydınlatması varmı
  • lenovayı hiç düşünme derim
    bir zamanlar y730 aldım garantisi bitti 1 hafta sonra ana kartta bir parça yandı maalesef parça bulunmadı
    ana kartı değiştirmem gerektiği söylendi 600 dolara bende hdd sini alıp kırıp çöpe attım pc yi
    ve toshiba aldım 2010 da hala kullanıyorum Qosmıo çok çok memnunum
    samsunguda yeğenim aldı oda 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

lenovayı hiç düşünme derim
    bir zamanlar y730 aldım garantisi bitti 1 hafta sonra ana kartta bir parça yandı maalesef parça bulunmadı
    ana kartı değiştirmem gerektiği söylendi 600 dolara bende hdd sini alıp kırıp çöpe attım pc yi
    ve toshiba aldım 2010 da hala kullanıyorum Qosmıo çok çok memnunum
    samsunguda yeğenim aldı oda 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyor

Lenovo olcak o kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var var f6 ya basınca aydınlanıyor bende dv6 aldım. oyun için herkes ekran kartı iyi markalar g70 falan öneriyor ama kasa kalitesi düşük plastik oyuncak gibi.. bununla her oyunu oynarsın. sağlam ve karizmatik.. :)
  • f 5 e basınca aydınlatma etkinleşiyor. Türkiyede 3 tane varmış henüz araştırma yapmıştım geçen hafta. Ana gövdenin plastik olmadığını biliyorum benim eski dv 6 pavillion dı o plastikti ancak envy değil aradaki farkı anlayabildim almadan önce.bu arada kastırabilecek oyun henüz göremedim yüklediklerimden:))
  • Ekran kartı oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatacak kapasitede zaten. Yalnız bf3 vs. gibi oyunlarda ultra ayarda kasabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.