Şimdi Ara

Toshiba L855-113 / HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dv6 7110 et modelini aldım ram 8 gb hard disk 750 gb onun dışında aynı he bide unutmadan gereksiz win 8 yok gereksiz diyorum çünki dokunmatik olmayan pclerde gereksizdende gereksiz klavye aydınlatması bana süpriz oldu hatta kardeşimle bimeks e gittik almaya bakınıyoruz öylecene acer bi model getirtmiş yeni özellikleri iyiydi ekran kalitesi düşük donanım iyi kasa packartbell ilk nesil i serisi ile aynı fiyat 1899 yani kasadan kırpıp performansa vermişler ekranı hala anlayamadım ilk çıkan lcd ler gibi vasattı neyse dv6 lara geçtim 2. nesillere baktım pek sevmedim nedense derken 3. nesile geçti 7110et yanıyor resmen aleminyum kasa beats bluray resmen yıkılıyor görevliye dedim sar kardeşim neyse bizim karta vade farkı varmış bende tek çektim o heyecan arabaya bindik (her yeni elektronik yeni heyecan yapıo bende ) kardeşim dayanmadı açtı pc yi konuşuyoruz neyse görevliyede sormuştuk klavye ışıklımı yok bu modelde ışık yok dedi sanırım 2. nesille karıştırdı bizde yakınıyoruz insan bi ışık kolar tabi hp ye biraz giydirdik bu arada bizimki hemen telefondan hotspot kurdu neyse yolda giderken kardeşim bi çığlık attı abi varmış varmış az daha kaza yapcaz o kadar bağardı ulan dedim ne varmış abi klavyede ışık varmış bizimki ekranı yenilerken f5 basıo biostada active key aktif olduğu için fn ye basmadan çalışıyor bizim ışık. tabiki f5 yenilemesi kadar önemli bi görevi ışığa bırakamazdım biostan kapattım fn ile birlikte açıyorum gelelim pc ye kasa çok kaliteli aleminyum vede çabuk temizleniyor klavye lenovo g570 ile aynı nerdeyse g570 diyorum çünki en son onu kullandım win8 olmayan bi pc bulduğum için çok sevindim çünki bende bi antipati oluşturdu bende geçen packardbell e aldım 29 tl ye paramı resmen sokağa sallamışım yani arkadaşlar tartışma olşturmak istemem ama one yahu yani tmm microsoft iyi lafımız yok işimizi görüyor hem alıştık seviyoruz ama dokunmatik olmayan pc lerde win8 in ne işi var ben bu laptpu win8 olsada alacaktım sonra win7 arayacaktım yani insanı zorla meşru olmayan işlere zorluyorlar şölye lisanslı dokunmatik olmayan cihazlara uygun bi win 8 çıkarsalar bizde dua ederiz en azından deriz sistemin çekirdek yapısı hızlı kullanır gideriz.... son son belirteyim şuan güncel tüm oyunlar var laptopta ısınma bi nebze var aleminyum kasa emiyor o ayrı ama hisdiyorsunuz 4 saat kadar oyun oynadım hiç bi sıkıntı yok sadece far cry yüksek ayarlarda frame atlamadı ama ne bileyim sanki oyunda bı sıkıntı var gibi geldi beats sesi çok kaliteli kamerası hd çekim yapıyor bt 4 var 3 tane usb 3 var. cool sense çok harika hp kendi driverlerini güncelliyor sitesinden otomatikten intelde öyle nvidia 310.90 a gücelleyin bios yazılımı var yeni tavsiye ederim alan kişiye internetten garanti kontrolü mevcut hemde otomtik bulup yapıyor parmak izinin bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmezdim parola girmeye uğraşmamak ayrı bi rahatlıkmış parmaklarına görevler atıyorsun o muazzam bişiy genel bağlamda piyasadaki rakiplerine oranla iyi iş çıkarmışlar tebrik etmek lazım hp yi ayrıca gerekli gereksiz ne şekilde müşteri hizmetlerini ararsanız arayın çok ilgililer vede size bi kaç kere arayıp sorununuz çözüldümü diyorlar sonra mailler mesajlar ardı arkası kesilmiyor kendini özel hissettiyorlar.....

hard disk 85 mb okuyor yazıyor

3dmark06 puanı 10857

işlemci bencmark notebookcheck te 18000 bin civarı alıyor.

windowstan 5.9 aldı hard disk puanından dolayı

• max payne 3 btf ve cod u ultrada oynadım sanırım gta 5 biraz kasacak..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.