Şimdi Ara

TOSHIBA M40-184 / 1399$ SONOMA 1.73 urunu tanıyan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. uzunca süredir notebook almak için bakınıyorum. su fiyat ilgimi çekti. hepsiburada ve mavidonanim gibi 3-4 sitede var ürün.

özellikleri şöyle

Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M40-184 SONOMA 1.73 512MB 40GB 15.4
    Garanti Süresi 24 ay
    İşlemci Intel pentium M işlemci 740 (1.73 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB L2 cache
    Chipset Intel 915 GM chipset
    Sistem belleği 256+256 MB DDR RAM, max. 2GB
    Ekran Kartı Intel 910 ML chipset, max. 128 MB DDR Video RAM
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System Realtec 250, SRS TruSurround XT16-bit stereo
    Modem / faks V.90 modem (V.92 ready)
    Network Ethernet LAN 10/100
    Pcmcia 1 x PC Card Type II
    Sabit Disk kapasitesi 40 GB ( S.M.A.R.T. )
    Batarya Lithium-ion, max. 3.16 saat
    Ekran 15.4” WXGA TFT display (1280 x 800)
    İşletim sistemi Windows XP Home Edition (TR/ENG)
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 365 x 275 x 30 / 38, 3.0 kg
    Geliştirilmiş Port''lar RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK® (IEEE1394), 6-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme 802.11 b/g
    Aksesuarları Taşıma çantası, 3 aylık e-kolay internet paketi, Sınırsız Anti-virüs paketi (Computer Associates E-trust)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=111&productid=bd45939

bu bilgisayar sizce nasıl? ve nasıl bu fiyata olabiliyor. bilen ya da kullanan varsa tavsiye ve yorumlarını söyleyebilirmi acaba?

• Nasıl bu fiyata oluyor demek yanlış. Ram'lerinin DDR olması ve ekran kartını paylaşımlı olması hariç güzel. Sonuçta karar sizin kalitesine diyecek yok tabiki
  • bildiğim kadarıyla toshibanın tum bılgısayarlarında (14" ve 17"ler hariç) hepsi DDR Ram. ustelik yine toshibanın sonoma olmayan 400'luk 1.6 işlemcili modelleri bile 1500 $ yanı baktıgım sitedeki fiyatlar.(hepsiburada)

sanki bi ilginçlik var gibi geliyor bana.

ustelik bilgisayar index.com.tr de yok. index toshibanın distribütörü değilmi?

bu konuda bi bilgin varmı acaba. ilgin için sagol
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1400

hocam işte bı,u linkteki bilgi
    sayarla bi karsılastır derim ben
  • bendeki datron ve aynı özelliklerde ama 500$ daha ucuz söyleyeyim dedim
  • bende de bu özelliklere çok benzeyen bi toshiba var bence al tavsiye ederim toshiba notebook olaylarında çok ii
  • bu makineyi alan yokmu yaws anlatsın da bizde kara werip alalım bu avantajlı(bana göre) makineyi
  • bence fiyatı çok uygun. alınır derim herşeyden önce de toshiba.
  • DVD+/-RW olmaması ve 40Gb hafızası eksileri gibi görünüyor. Bunlarla sorunun olmayacaksa tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.