Şimdi Ara

(Toshiba M45-S355) Aldim ve Ilk Incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bu notebook un ekran kartını nasıl maximum duzeyde paylastırıcamı bulamadım bılgısı olan varsa ve yardımcı olursa cok makbule gecer.
    Need for speed 2 yı 800 600 cozunuklerde en altın bır ustu ekran ayarlarında oynaya biliyorum bu mudur yanı 128 mb paylasımlı ekran kartının maximum gücü?
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=105169&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller

Toshiba M40X-250

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=105170&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller

Toshiba M40X-251

sizce bu notebooklardan hangisi daha makul ve mantıklı?

doom3, battlefield2, half life 2 gibi oyunları en yüksek ayarlarda oynayabilir miyim bu notebooklarla?x600 256mb ekran kartı bu tür oyunlar için yeterli mi?

• Arkadaslar age of empires 3 u aldim. Oyunun standart grafik ayarlarinda sorun yasamadan oynuyorum. Need for Speed hot pursuit tede bir sorun cikmadi.
    Oyunlari denedikce sizlere bildiricem
  • aman toşhiba alma ne alırsan al... ileride karşında duvardan başka bi şey bulamazsın. bence alma parana yazık edersin bunu toşhiba markası için diyorum
  • ARKADASLAR AMERİKADAN LAPTOP ALIP SATAN BİRİSİ OLARAK DİYORUM

TOSHİBA YI ARAYIN SORUN HİÇ BİR SATALİTE LAPTOP IN GARANTİSİ TÜRKİYEDE YOKTUR.

BİR TEK SEKİLDE OLUYOR ODA 349$ SANIRIM VERİP INTERNATIONAL GARANTİ SECENEGİ VAR ALIRKEN ONU SECMEK BU KADAR ALDIKTAN SONRA ÖYLE YAPIYIM BÖYLE OLSUN MAİL İLE GARANTİ YAPALIM BUNLAR KÜLLÜM YALAN SEYLER

NE ALDATIN NEDE ALDANIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

kursadcakir, sen cahilin önde gidenisin.Ahanda burayı,bilhassa 9 numaralı yazıyı oku da notebooktan kim anlamıyomuş iyi öğren.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=keysmart
    Bi yerinden element uyduran sensin.

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: vipermesut

aman toşhiba alma ne alırsan al... ileride karşında duvardan başka bi şey bulamazsın. bence alma parana yazık edersin bunu toşhiba markası için diyorum

Sevgili Mesut,
    Toshiba ile ilgili bir sorun mu yaşadın ki, bunları söylüyorsun. Biraz daha açık konuşurmusun, böylece bizde derdini öğrenelim. Çünkü tamamıyle saçmalamışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mszehir

ARKADASLAR AMERİKADAN LAPTOP ALIP SATAN BİRİSİ OLARAK DİYORUM

TOSHİBA YI ARAYIN SORUN HİÇ BİR SATALİTE LAPTOP IN GARANTİSİ TÜRKİYEDE YOKTUR.

BİR TEK SEKİLDE OLUYOR ODA 349$ SANIRIM VERİP INTERNATIONAL GARANTİ SECENEGİ VAR ALIRKEN ONU SECMEK BU KADAR ALDIKTAN SONRA ÖYLE YAPIYIM BÖYLE OLSUN MAİL İLE GARANTİ YAPALIM BUNLAR KÜLLÜM YALAN SEYLER

NE ALDATIN NEDE ALDANIN...

Su anda benim dvd de sorun var garantiyi aradim adamlar getir 1 sene garantin var dediler bence yanlis bir bilgi verdigin
  • Laptop ,n satalite serisini mi ?

part no: yu ver ben sana söylerim laptop ın ne oldugunu ?

yani bu bilgiyi kafamdan atarak söylemedim garanti için özel bir para ödemediysende belirttim.

Ben bu bilgiyi CLEVLAND Toshiba dagıtıcısı olan abim e dayanarak söyledim Istersen belge ilede kanıtlayabilirim zaten tashibausa sitesinde de bunu göreceksindir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.