Şimdi Ara

(Toshiba M45-S355) Aldim ve Ilk Incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Processor
    Processor Type Pentium M

Processor Manufacturer Intel

Processor Speed 1.86 GHz

Processor Number 750
    Motherboard
    Bus Speed 533 MHz

Chipset Intel 915GM Express
    Display
    Display Tech WXGA TFT Active Matrix

Display Size 15.4 in.

Display Max. Resolution 1280 x 800
    Technical Features
    Expandability 1 x Type I/II PC Card Slot, 1 x SD Card Slot, 1 x Memory Stick Card Slot, 1 x MMC Card Slot, 1 x Memory Stick PRO, 1 x SmartMedia Card, 1 x xD Card Slot

Expansion Ports 3 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394a (FireWire), VGA out, RJ-11 (modem), RJ-45 (NIC), S-Video out

Security Features
    Screen Blank (Hotkey), Keyboard Lock (Hotkey), Slot For Cable Lock, Setup Password, Power-On Password, HDD Screws, Memory Screws, Bi-level Password
    Hard Drive
    Hard Drive Capacity 100 GB

Hard Drive Rotation Speed 5400 RPM

Storage Controller Type EIDE
    Memory
    Installed RAM 1 GB

RAM Technology DDR SDRAM

Max Supported RAM 2048 MB

RAM Speed 333 MHz

Installed Cache Memory 2048 KB
    CD / DVD CD / DVD Type DVD±RW

Optical Drive Read Speed 24x (CD) • 8x (DVD)

Optical Drive Write Speed 2.4x (DVD+R) • 24x (CD) • 8x (DVD+R) • 8x (DVD-R)

Optical Drive ReWrite Speed 10x (CD-RW) • 4x (DVD-RW) • 4x (DVD+RW) • 3x (DVD-RAM)
    Video
    Graphic Processor Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 900
    Audio
    Audio Input Type Microphone

Audio Output Type Headphones • Sound card • Speaker(s)
    Modem
    Modem Type Modem

Analog Modulation Protocol ITU V.92
    Networking
    Data Link Protocol Ethernet • Fast Ethernet • IEEE 802.11b • IEEE 802.11g

Networking Type Integrated 10/100 • Integrated Wireless LAN
    Battery
    Battery Technology Lithium ion

Battery Run Time 2.42 Hour(s).
    Dimensions
    Width 14.17 in.

Depth 10.57 in.

Height 1.43 in.

Weight 6 lb.
    Warranty Warranty 1 Year
    Miscellaneous
    Release Date January, 2005

Platform PC

MPN PSM40U073001

Product ID 25351241

Input Method Keyboard • Touchpad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beredfb -- 14 Eylül 2005, 16:23:29 >

• uluslararası garanti almayı unutma tabi amerikada yaşamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

uluslararası garanti almayı unutma tabi amerikada yaşamıyorsun
    garanyi olayına dikkat et derim bende ama bilgisayarı kaçırmaderim al paran farsa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

bildiğim kadarıyla toshiba nın yeni model laptopları zaten uluslararası garanti ile satılıyor. Ama yinede hatırlatmanız iyi oldu ben alıcak olana söylmeyi unuttum. İnşallah garantilik işim olmaz özellikleri hakkında yapacağınız bir yorum var mı?
    bana ekran kartı dışında bir handikap gözükmedi ama o kadar araştırdımki adam ekran kartını harici yapsa başka bişeyi düşük tutmuş falan filan bende düşündüm ki o zaman ekran kartı böyle kalsın doom 3 de oynamayı vereyim:)

• quote:

Arkadaşlar notebook bi terslik olmazsa yarın akşam elime geçicek hemen size ilk izlenimlerimi yazıcam.
    quote:

Uluslararasi garantiyi bügün öğrendim. Internetten notebook u www.pcsupport.toshiba.com a online ya da mail yoluyla kaydettikten sonra 1 yıllık uluslararası garantisi oluyormuş.
    Türkiye 'de ki yetkili servis:
    TNS Bilgisayar Sistemleri San. ve TIC. A.S., address: Burhaniye Mah. Neset Bey Sok. No:7, USKUDAR, Istanbul, Phone Number: 216 422 40 50

• quote:

Orijinalden alıntı: beredfb

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Öncelilkle bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler.

Bende lap top almayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı.
    1.200 $ (100 $ daha katabilirim en fazla laptop a göre değişir) param var Yalnız şöylede bir imkanım var KDV siz alabilirim.
    Bu yüzden yurtdışından almayı düşünmüyorum.

Sende baya bir araştırma yapmışssın önerebileceğin bir laptop varmı KDV siz fiyatıyla 1200$ civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

1.200 $ (100 $ daha katabilirim en fazla laptop a göre değişir) param var Yalnız şöylede bir imkanım var KDV siz alabilirim.

Sende baya bir araştırma yapmışssın önerebileceğin bir laptop varmı KDV siz fiyatıyla 1200$ civarında

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: auysal85

ya o zaman hiç dert etme hocam, 1300 dolara yurt dışından süper makine alırsın. hem marka hem sonoma falan alırsın. tavsiyem hd'si en az 60gb olsun. uzun süre kullan aleti.

• Arkadaslar, forumda bu model konusulmaya baslandi ve bende yazima biseyler ekledim. Notebooku Amerika'dan Newyork taki Circuit Magzasindan aldim. 1449$ a aldim.

Oncelile arkadaslar adamlar hakkaten bu isi biliyor yani Toshiba ve Sony disindaki modellerde bu kadar buyuk ben sexepalite diyim siz albeni diyin yok.
    Bendeki model “M45-S355” ben Yazicioglu’ nu ve civarini baya bi gezdim bulamadim Internette bir sitede buldum 2000$+kdv diyordu.
    simdi ilk izlenimlerimi ve sorunlarimi sizlerle paylasayim.

Cok onemli bir bilgiyi size vererek baslayim; Notebooklarin icinden kapagi ilk actiginizda cok ince bir sunger cikiyor. Ona gozunuz gibi bakin. Yenisi America` da 19$ , burdaki fiyati ne olur bilemem. Benim sunger bugun kiristi aklim cikti :) Ne ise yariyor bu sunger? Klavyenin ekrani cizikler icinde birakmamasina yariyor. Bildigim kadariyla tuslar ekrani cizerse garanti kapsamina girmiyor olay.
    Notebook hafif, cook rahat mobil olarak gezebilirsiniz. Ben cantayi da America` dan almak zorunda kaldim ama alternatif cantalar icin Uskudar’ da cantacilar carsisi
    var ordan 30-40 milyona muazzam cantalar alabilirsiniz.
    Touchpad ine ben IBM deki kirmizi noktadan sonra pek alisamadim ama sunu soyleyim kesinlikle gecikme yok pad in scrool ozelligi var sag ve alt kismindan scrool yapabiliyorsunuz. Ancak bu pad in ustunde belirtilmemis. Ben sansa kesfettim. Ozelliklerindede dikkatimi cekmedi cunku :) Zaten hemen 15 milyona birtane biddik kadar bi mause aldim. Ilk basta onunlada bir zorluk cekyim ama simdi alistim.

15.4` lik ekran goruntu olarak goz kamastiriyor. Gercektende cok net. Bu yaziyi yazarken olu pixel var mi yok mu diye baktim bulamadim. Desktop u siyah yapinca 1 tane buldum. Cok kucuk birsey, mumkun degil farketmiyorum. Kullanirken diger renklerdede belli olmuyor zaten. Bi kac ay boyle kullanip garantisine oyle vericem. Bunun yaninda, kopya dvdlerde (3 tane denedim) dvdlerin cekimi 15` ekranlar icin olmus ya da baska bir ayari olmali ekranin sagi ve solu bos kaliyor ama ustleri doluyor. Yani illaki 15.4’ diyen arkadaslar buna dikkat etsin benim icin cok farketmedi.
    Age of Empires i oynadim oyun hic sorunsuz calisiyor.
    Recovery cdsi bence biraz daha ozenli yapilabilirmis. Sanirim Norton ghostla alinmis. Dvd olarak gelen cd de 2 secenek bulunuyor bunlar elle programlari yukleme ve recovery yapmak. Bu konuda oldukca tecrube sahibi oldum. Onuda hemen sizlerle paylasayim XP HOMe la birlikte gelen notebookuma XP PRO kurmak istedim sanirim 4 kere denedim olmadi.
    Olmayan konu su bendeki 2 PRO cdsi bozuk olabilir. Cunku: yukleme yaparken bazi dosyalari yuklemedi. Cd degistirip oyle yukledim. Windows gayet normal bir sekilde kuruldu . Ancak recovry cd sindeki driverlari teker teker yukleyince (1 saat civarinda zaman aliyor) XP PRO da mavi ekran cikti:) ve windows coktu. Windows u
    kurduktan hemen sonra service pack 2 yi kurmak, daha sonra driverlari yuklemek belki sorunu cozebilir. Ilk basta recovery cd sini calistiramadim. Aha dedim
    bittigim an bu andir. Neyseki sonra o sorunuda hallettim ilgili bir baslik actim orda yaziyor. Merak edene ayrica bilgi verebilirim.
    Bu sorunu hallettikten sonra 2 ye boldugum hd yi tekrar tek parca haline getirip kurmasi 1 saatten az bir zaman aldi( boyut ne kadar 100 densede 95 gb idi yanlis hatirlamiyorsam)
    ancak nedense bana 2 sey eksik gibi geldi bu recovry den sonar: goruntu ilk zamanki gibi degilmis gibime geliyor ve ses sanki az geliyor gibi ama emin degilim.
    belkide surekli bir hata aradigim icin oyledir.

Simdi tek anlam veremedigim konu; eger programlari tam ekran yapmazsam, menu cubugundaki menu yazilari beyaz kutu icerisinde cikiyor
    sizce bu sorunu nasil hallederim? Windows u classic olarak acinca da sorun kalkiyor ama xp style da gene ayni sorun oluyor.

HardDisk; 5400 rpm 100 gb gercekten isinma yavaslik ve gurultu diye bisey duymuyorsun. Ancak dedigim gibi tam 100 gb olarak gozukmuyor. Zaten hanisi gozuktu
    ki simdiye kadar? Bana oyunlar biraz yavas yukleniyor gibi geldi ama dvdromdan midir hd den midir? Bilmiyorum.
    Dvd-rom la daha cd yazmadim bugun yarin yazar sonuclari soylerim ancak taktigim butun cdleri okudu yani cd secme gibi bir durumu yok cunku cok farkli
    modelde cdleri denedim.
    Gelelim herkesin ustunde en cok durdugu pil, isinma, fan sesi konusuna: Arkadaslar makine kesinlikle isinmiyor. sol yandan fan sanki yokmus gibi ufluyor onunda sesini duymadim hic. Pil cok uzun gitmiyor. 2 saat sizi goturur onuda Toshibanin icinden cikan guc programi ile kullanirsan biraz daha verim alinabilir.
    Bu pil oldukten sonra yeni uzun omurlu bir pil alicam. Evde kullanirken olu olani kullanicam, mobil haldeyken yeni olani bana pil sorununa en iyi cozummus gibi geliyor

Anlayacaginiz su an icin xp pro kuramayi becerememek, recovry yaptiktan sonra ses ve goruntu konusunda icimin huzursuz olmasi, bazi programlarin menulerindeki
    kutu icinde yazilar sorunu disinda sorunum yok ki bunlarinda hic birinin notebookla alakasi yok sanirsam.
    Kart okuyucuya Toshiba SD kartimi taktim sorunsuzca okudu. Ancak okuyucunun kapağı bana heran kırılıbilir ya da yalama olabilir gibi geldi. Speaker la laptop un ust kosesinde her ne kadar bana sanki biraz az geliyormus gibi gelsede ses daha once kullandigim 2 laptop tan (biraz eski IBM ve F.Siemens) cok daha kaliteli. Ses acma tusu o kadar cok donuyorki sanki biraz daha yuksek duyacakmisim gibime geliyor. Dedigim gibi Recovery den sonra oldu.
    Wireless açma kapama tuşuda daha başarılı bir dizayn olabilirdi.
    Simdilik benden bu kadar sorulariniz olursa size yardimci olmaktan mutluluk duyarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beredfb -- 14 Eylül 2005, 16:21:56 >

• quote:

Arkadaslar, forumda bu model konusulmaya baslandi ve bende yazima biseyler ekledim. Notebooku Amerika'dan Newyork taki Circuit Magzasindan aldim. 1449$ a aldim.

Oncelile arkadaslar adamlar hakkaten bu isi biliyor yani Toshiba ve Sony disindaki modellerde bu kadar buyuk ben sexepalite diyim siz albeni diyin yok.
    Bendeki model “M45-S355” ben Yazicioglu’ nu ve civarini baya bi gezdim bulamadim Internette bir sitede buldum 2000$+kdv diyordu.
    simdi ilk izlenimlerimi ve sorunlarimi sizlerle paylasayim.

Cok onemli bir bilgiyi size vererek baslayim; Notebooklarin icinden kapagi ilk actiginizda cok ince bir sunger cikiyor. Ona gozunuz gibi bakin. Yenisi America` da 19$ , burdaki fiyati ne olur bilemem. Benim sunger bugun kiristi aklim cikti :) Ne ise yariyor bu sunger? Klavyenin ekrani cizikler icinde birakmamasina yariyor. Bildigim kadariyla tuslar ekrani cizerse garanti kapsamina girmiyor olay.
    Notebook hafif, cook rahat mobil olarak gezebilirsiniz. Ben cantayi da America` dan almak zorunda kaldim ama alternatif cantalar icin Uskudar’ da cantacilar carsisi
    var ordan 30-40 milyona muazzam cantalar alabilirsiniz.
    Touchpad ine ben IBM deki kirmizi noktadan sonra pek alisamadim ama sunu soyleyim kesinlikle gecikme yok pad in scrool ozelligi var sag ve alt kismindan scrool yapabiliyorsunuz. Ancak bu pad in ustunde belirtilmemis. Ben sansa kesfettim. Ozelliklerindede dikkatimi cekmedi cunku :) Zaten hemen 15 milyona birtane biddik kadar bi mause aldim. Ilk basta onunlada bir zorluk cekyim ama simdi alistim.

15.4` lik ekran goruntu olarak goz kamastiriyor. Gercektende cok net. Bu yaziyi yazarken olu pixel var mi yok mu diye baktim bulamadim. Desktop u siyah yapinca 1 tane buldum. Cok kucuk birsey, mumkun degil farketmiyorum. Kullanirken diger renklerdede belli olmuyor zaten. Bi kac ay boyle kullanip garantisine oyle vericem. Bunun yaninda, kopya dvdlerde (3 tane denedim) dvdlerin cekimi 15` ekranlar icin olmus ya da baska bir ayari olmali ekranin sagi ve solu bos kaliyor ama ustleri doluyor. Yani illaki 15.4’ diyen arkadaslar buna dikkat etsin benim icin cok farketmedi.
    Age of Empires i oynadim oyun hic sorunsuz calisiyor.
    Recovery cdsi bence biraz daha ozenli yapilabilirmis. Sanirim Norton ghostla alinmis. Dvd olarak gelen cd de 2 secenek bulunuyor bunlar elle programlari yukleme ve recovery yapmak. Bu konuda oldukca tecrube sahibi oldum. Onuda hemen sizlerle paylasayim XP HOMe la birlikte gelen notebookuma XP PRO kurmak istedim sanirim 4 kere denedim olmadi.
    Olmayan konu su bendeki 2 PRO cdsi bozuk olabilir. Cunku: yukleme yaparken bazi dosyalari yuklemedi. Cd degistirip oyle yukledim. Windows gayet normal bir sekilde kuruldu . Ancak recovry cd sindeki driverlari teker teker yukleyince (1 saat civarinda zaman aliyor) XP PRO da mavi ekran cikti:) ve windows coktu. Windows u
    kurduktan hemen sonra service pack 2 yi kurmak, daha sonra driverlari yuklemek belki sorunu cozebilir. Ilk basta recovery cd sini calistiramadim. Aha dedim
    bittigim an bu andir. Neyseki sonra o sorunuda hallettim ilgili bir baslik actim orda yaziyor. Merak edene ayrica bilgi verebilirim.
    Bu sorunu hallettikten sonra 2 ye boldugum hd yi tekrar tek parca haline getirip kurmasi 1 saatten az bir zaman aldi( boyut ne kadar 100 densede 95 gb idi yanlis hatirlamiyorsam)
    ancak nedense bana 2 sey eksik gibi geldi bu recovry den sonar: goruntu ilk zamanki gibi degilmis gibime geliyor ve ses sanki az geliyor gibi ama emin degilim.
    belkide surekli bir hata aradigim icin oyledir.

Simdi tek anlam veremedigim konu; eger programlari tam ekran yapmazsam, menu cubugundaki menu yazilari beyaz kutu icerisinde cikiyor
    sizce bu sorunu nasil hallederim? Windows u classic olarak acinca da sorun kalkiyor ama xp style da gene ayni sorun oluyor.

HardDisk; 5400 rpm 100 gb gercekten isinma yavaslik ve gurultu diye bisey duymuyorsun. Ancak dedigim gibi tam 100 gb olarak gozukmuyor. Zaten hanisi gozuktu
    ki simdiye kadar? Bana oyunlar biraz yavas yukleniyor gibi geldi ama dvdromdan midir hd den midir? Bilmiyorum.
    Dvd-rom la daha cd yazmadim bugun yarin yazar sonuclari soylerim ancak taktigim butun cdleri okudu yani cd secme gibi bir durumu yok cunku cok farkli
    modelde cdleri denedim.
    Gelelim herkesin ustunde en cok durdugu pil, isinma, fan sesi konusuna: Arkadaslar makine kesinlikle isinmiyor. sol yandan fan sanki yokmus gibi ufluyor onunda sesini duymadim hic. Pil cok uzun gitmiyor. 2 saat sizi goturur onuda Toshibanin icinden cikan guc programi ile kullanirsan biraz daha verim alinabilir.
    Bu pil oldukten sonra yeni uzun omurlu bir pil alicam. Evde kullanirken olu olani kullanicam, mobil haldeyken yeni olani bana pil sorununa en iyi cozummus gibi geliyor

Anlayacaginiz su an icin xp pro kuramayi becerememek, recovry yaptiktan sonra ses ve goruntu konusunda icimin huzursuz olmasi, bazi programlarin menulerindeki
    kutu icinde yazilar sorunu disinda sorunum yok ki bunlarinda hic birinin notebookla alakasi yok sanirsam.
    Kart okuyucuya Toshiba SD kartimi taktim sorunsuzca okudu. Ancak okuyucunun kapağı bana heran kırılıbilir ya da yalama olabilir gibi geldi. Speaker la laptop un ust kosesinde her ne kadar bana sanki biraz az geliyormus gibi gelsede ses daha once kullandigim 2 laptop tan (biraz eski IBM ve F.Siemens) cok daha kaliteli. Ses acma tusu o kadar cok donuyorki sanki biraz daha yuksek duyacakmisim gibime geliyor. Dedigim gibi Recovery den sonra oldu.
    Wireless açma kapama tuşuda daha başarılı bir dizayn olabilirdi.
    Simdilik benden bu kadar sorulariniz olursa size yardimci olmaktan mutluluk duyarim.
    hayırlı olsun başında da dediğim gibi süpermiş güle güle kullan

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Tesekkurler.

• quote:

quote:

Tesekkurler.

Alıntıları Göster
    hocam güle güle kullan çok güzel alet fiyatı da süper. hd nin 95 görünmesinin nedeni hesaplama çelişkisini. tam hatırlayamadım ama işte şu bit byte hesabının farklı sayı sistemlerine göre yapılmasından kaynaklanıyor yani merak etme senin hd 100 gb veya 95 gb daha doğrusu her ikisi de.
    o sayı sistemini anlatsın bi arkadaş bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbaha

hocam güle güle kullan çok güzel alet fiyatı da süper. hd nin 95 görünmesinin nedeni hesaplama çelişkisini. tam hatırlayamadım ama işte şu bit byte hesabının farklı sayı sistemlerine göre yapılmasından kaynaklanıyor yani merak etme senin hd 100 gb veya 95 gb daha doğrusu her ikisi de.
    o sayı sistemini anlatsın bi arkadaş bi zahmet.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bahsettiğğiniz hesaplama birincisi 1024* MB - GB ilişkisi

yani bizlere her ne kadar 100 GB , 80 GB deselerde bunlar 100000MB ve 80000MB'dır. dolayısıyla 1024'e bilerek windows bize GB Cinsini veriyor.

bununla birlikte virtual memory dediğimiz bir kavram var yani ram yetersiz olursa, HDD'nin bir kısmı ram gibi geçici hafıza olarak kuyllanılıyor. bu da yine kullanıcıya gösterilmeyen HDD Kapsasitesidir. ayrıca dos VB gibi kullanıcının görmesi, (silmesivb.) yani diyelim format çekiyorsunuz eğer size 100 GB lik HDD Gösterilseydi, 100 GB'ı da formatlardı, bu da silinmemesi gereken bilgilerin silinmesi anlamına gelirdi.

İşte bu şekilde HDD'nin bir kısmı yanlıs hesaplamadan dolayı eksik çikıyor, bir kısmı da kullanıcıdan gizleniyor.

saygılar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: canerkaya

arkadaslar bahsettiğğiniz hesaplama birincisi 1024* MB - GB ilişkisi

yani bizlere her ne kadar 100 GB , 80 GB deselerde bunlar 100000MB ve 80000MB'dır. dolayısıyla 1024'e bilerek windows bize GB Cinsini veriyor.

bununla birlikte virtual memory dediğimiz bir kavram var yani ram yetersiz olursa, HDD'nin bir kısmı ram gibi geçici hafıza olarak kuyllanılıyor. bu da yine kullanıcıya gösterilmeyen HDD Kapsasitesidir. ayrıca dos VB gibi kullanıcının görmesi, (silmesivb.) yani diyelim format çekiyorsunuz eğer size 100 GB lik HDD Gösterilseydi, 100 GB'ı da formatlardı, bu da silinmemesi gereken bilgilerin silinmesi anlamına gelirdi.

İşte bu şekilde HDD'nin bir kısmı yanlıs hesaplamadan dolayı eksik çikıyor, bir kısmı da kullanıcıdan gizleniyor.

saygılar ..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullan ...

Peki nasıl aldın amerikadan (hangi kanaldan)

yani bende getittirmek istesem nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: auysal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: auysal

Tesekkurler. Amerika' dan bir tanidigim vasitasi ile getirttim. Seninde bir tanidigin varsa gelirken getirsin sana gumrukte sorun cikmiyor. Yanliz kutusundan cikarsin bir notebook cantasina koysun kendimin diye getirsin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: auysal

Tesekkurler. Amerika' dan bir tanidigim vasitasi ile getirttim. Seninde bir tanidigin varsa gelirken getirsin sana gumrukte sorun cikmiyor. Yanliz kutusundan cikarsin bir notebook cantasina koysun kendimin diye getirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende daha yeni getirttim cok iyi ya
    fakat bazi oyunlarda sorun cikario herhalde opengl olmasindan dolayi bilmiorum ama bence cok guzel
    almanizi tavsiye ediorum ben 1500$ a bir tanidik vasitasiyla aldirdim
    oda bi internet sitesinden siparis etmis nese
    son soz olarak bence alin

• quote:

Orijinalden alıntı: namesiz1907

Arkadaslar bende daha yeni getirttim cok iyi ya
    fakat bazi oyunlarda sorun cikario herhalde opengl olmasindan dolayi bilmiorum ama bence cok guzel
    almanizi tavsiye ediorum ben 1500$ a bir tanidik vasitasiyla aldirdim
    oda bi internet sitesinden siparis etmis nese
    son soz olarak bence alin

Alıntıları Göster
    ya bıseyı soylemeyı unuttum ben bu bılgısayarı temmuzda sıparıs etmıstım...

tanıdıgım anca sımdı geldı... o yuzden 1500$ sıze fazla gelebılır dıe soyledım

• quote:

Orijinalden alıntı: namesiz1907

ya bıseyı soylemeyı unuttum ben bu bılgısayarı temmuzda sıparıs etmıstım...

tanıdıgım anca sımdı geldı... o yuzden 1500$ sıze fazla gelebılır dıe soyledım

Alıntıları Göster
    TOSHİBA... GUZEL NOTEBOOK NE dielim herkese nasip olsun.hayırli olsun

• Çoğunuz notbooktan anlamıyosunuz bilmiyonuz bi kere en iyisi keysmarttır neden
    1: türkiyenin heryerinde servisi wardır ve anında parça değişimi mevcuttur
    2: keysmartın en düşün notbook da bile bütün oyunları oynayabilirsiniz eeee kalite işte
    reklam yapmış gibi olduk ama öyle kalite insanlarımız kazıklanmasın doğru bilgilensin her kafadan ses çıkıyo götünüzden element uydurmayın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursadcakir

Çoğunuz notbooktan anlamıyosunuz bilmiyonuz bi kere en iyisi keysmarttır neden
    1: türkiyenin heryerinde servisi wardır ve anında parça değişimi mevcuttur
    2: keysmartın en düşün notbook da bile bütün oyunları oynayabilirsiniz eeee kalite işte
    reklam yapmış gibi olduk ama öyle kalite insanlarımız kazıklanmasın doğru bilgilensin her kafadan ses çıkıyo götünüzden element uydurmayın :)))
    kursadcakir, sen cahilin önde gidenisin.Ahanda burayı,bilhassa 9 numaralı yazıyı oku da notebooktan kim anlamıyomuş iyi öğren.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=keysmart
    Bi yerinden element uyduran sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 1 Ekim 2005, 17:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

kursadcakir, sen cahilin önde gidenisin.Ahanda burayı,bilhassa 9 numaralı yazıyı oku da notebooktan kim anlamıyomuş iyi öğren.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=keysmart
    Bi yerinden element uyduran sensin.

Alıntıları Göster
    guzel cewap kardesim tebrik ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.