Şimdi Ara

TOSHİBA M70 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar M70 kullanıcaları için bir konu açılmadımı? Ben bulamadım bu konuya bi el atsanız diyorum.Bazı M70 e özel sorunlar çıkabiliyor bilgisayarda böyle özel bir grubun olması bizim için daha iyi olacak sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luminesans -- 15 Haziran 2007; 16:50:56 >

• Ne yani M70'i kullanan sadece benmiyim şimdi bu koskoca sitede bi bilgisi olan yokmu?
  • bende m70 -160 almistim verdigim paraya hergun uzuluyorum.
  • Başlığı editledim burdan devam edebilirsiniz...
  • Bende de M70-159 var 1.5 seneyi gecti alalı baya da bi para vermiştik şimdi ne makinler var o paraya yaav

Ama yine de memnunum makineden işimi fazlasıyla görüyo
  • 1.5 yıl önce aldiğiniz bir cihazı şimdikilerle kıyaslamayın ya .her ay yeni bişeyler cikiyor Teknolojiye yatirim olmaz.
  • ben m70-160 a 2600 ytl vermistim.. pc de bir suru sorun cıktı.. ozellikle tuşlardan 5 tanesi duştu .. servise gonderdim . adamlar sen kırmıssındır diyor.. oyleki temizlerken kırmısısndır diyor.. offf ...
    yokmu benden baska tuşları duşen m70-160 ? varsa lutfen yazın kardesim...

ben daha once aidata kullandım. arızalandı . adamlar demediki sen yapmıssındır sen bozmussundur diye..
    ustune arıza giderilemedi paramı iade ettiler..

sadece sorun tuşlar degil. aşırı ısıdan dolayı ekranın altı açtı ozellikle fanın oldugu koşe kavruldu.. şar suresi 30 dakka ya indi.. cok basit oyunları bile oynatmıyor . oyunu yukluyorum 5 dakka sonra pc kendiliginde kapanıyor...

kısaca m70-160 aldım.. pişmanım.. hemde çok pişmanım.. bir daha dizustu alacak olsam bedava verseler TOSHIBA almam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duşen tuşlarla ilgili başlık acmıştım ama başlık kaldırılmış... toshiba nın dokunulmazlıgımı war...

tuşlarda bilgisayarın onemli bir parcası degilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.