Şimdi Ara

Toshiba mı? Acer mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hekimusta

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

ben toshiba derim hem tasarım bakımından hemde güvenilirlik bakımından toshiba daha üst seviye bence
    performans bakımından pek fark olacağını sanmıyorum tek fark toshibada 200 acer da 160 gb hdd olması hem ayrıca toshiba da dual mode touchpad diye birşey var tam olarak bende bilmiyorum ama multimedya tusları yerine kullanılıyormuş sanırım ve laptoplarında multimedya tuşu bulunmayışından yakınan çok kişi var
    ama yine de kara senin

touchpas acerde de var. ben fiyat bakımından aceri tavsiye ederim. ekran kartı toshibanın daha iyi işlemci ise acerin daha iyi. fazla fiyat farkı yoksa toshibayı tavsiye ederim ama fazla fiyat farkı varsa kesinlikle acer

Arkadaşım touchpad bütün notebooklarda var. Bunda dual mode touch pad var. Kısayoluna bastığında toucpad üzerinden ses ayarı yapabiliyorsun, 6 adet kısayol tuşu tanımlayabiliyorsun, touchpadin dört köşesine ayrı görevler atayabiliyorsun. Bir touchpadde bundan daha fazla özellik bulunamaz zannımca.

Alın size toucpadin resmi:

Toshiba mı? Acer mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ossbirincisi

Ben de bizim bir bilgisayarcı tanıdığa sordum da bana toshibada ki amd işlemci ve ati ekran kartı çabuk ısınır, donma yapar dedi acerın da parça kalitesine güvenemiyom dedi...Sizce böyle mi?

Bence senin bilgisayarcı birazcık sallamış. Benim bilgisayarımda da HD2600 var Call Of Duty 4 oynuyorum full ayarlarda saatlerce ekran kartının ısısı 50 derece bile olmuyor. Donma ise söz konusu değil. P200ün amd modelini kullanan arkadaşlar var birisi crysisi full ayarlarda oynadığını söylüyor. Isınma sorunu da yaşamıyorlarmış.
  • Tamam ısınma sorununu geçelim bide bunlarda şarj konusu nasıl bir konuda toshiba için 1 saat yazıyodu ? iyi mi ki?
  • Pil 1,5 saat civarı gidiyor. Oyun oynarsan 1e düşer, çok az uygulama çalıştırırsan 2ye çıkar. Ama ortalama 1,5 saat diyebiliriz.
  • Bu konuya cevap yazdıktan sonra bu forumda toshiba konusunu okumaya başladım bir çok kişi toshibadan şikayetçi yaw bende ne halt edeceğimi şaşırdım...Ama cevaplar için teşekkürler...
  • Hangi topikte herkes şikayetçi ki? Ben edebildiğim kadar P200D-11L topiğini ve imzamdaki topiği takip ediyorum herkes de çok memnun. Arada tek tük çıkıyor memnun olmayanlar ama yorumun ne kadar profesyonel yada amatör ağızlardan çıktığı da önemli. Toshiba'nın servisi yani TNBden çok şikayetçi herkes. Orası ayrı. TNB gerçekten çok lakayt bir firma. Ama ürünlere diyecek yok bence.
  • Bak mesela adam xp kurmuş usb ler çalışmaz olmuş ,şarjı 80 dakika giden varmış,ekranda ölü pixel çıkan varmış,kulaklık çıkışı çalışmayan varmış,ısınma sorunu olur diyolar biri açılırken ısı 45 derece olarak gösteriyomuş, elektrik kaçağı olan varmış, hard diskten hatur hutur ses gelen diyen var, kulak tırmalayıcı bir ses var diyen , hoperlör sorunu olan ,ısıdan touch padeelim değmiyo diyen var yani bunları örnekledim iyice kafam karıştı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ossbirincisi

Bak mesela adam xp kurmuş usb ler çalışmaz olmuş ,şarjı 80 dakika giden varmış,ekranda ölü pixel çıkan varmış,kulaklık çıkışı çalışmayan varmış,ısınma sorunu olur diyolar biri açılırken ısı 45 derece olarak gösteriyomuş, elektrik kaçağı olan varmış, hard diskten hatur hutur ses gelen diyen var, kulak tırmalayıcı bir ses var diyen , hoperlör sorunu olan ,ısıdan touch padeelim değmiyo diyen var yani bunları örnekledim iyice kafam karıştı...

İşte bu saydıklarının neredeyse hepsi amatör yorumlar. XP kurup USBleri tanıtamamış demek ki. Kuran onlarca insan var sorunsuz kullanıyor. Ama zaten bu makinalar XP kurmak çok zor. Tüm driverları kurman gerekiyor tek tek.

Pilin 80 dakika gitmesi hangi kıstasa göre, hangi ayarlarda gerçekleşmiş? Zaten gitse gitse en iyi 120 dakika gidiyor. Ölü piksel de tamamen şans. Her makinada hatta her LCD monitörde çıkabilir. Bunu önlemenin bir yolu yok maalesef. Tek yol 0 ölü piksel garantisi veren mağazalardan almak.

Isınma sorununu okuyunca güldüm mesela 45 derece çok çok normal bir değer. Benimki nominal 55 derece civarında çalışıyor. Kasıcı oyunlar oynarsan 70e yaklaşıyor ama elim herhangi rahatsız edici bir sıcaklık hissetmiyor hiç.

HDD'den gelen hatur hutur sesini bir iki kişi söylemişti ama o kadar. Hoparlör sorununu ben söylemiştim ilk. Driverla çözüldü. vs. vs.

Sorun edilecek şey ne biliyor musun? Ahmet'in bilgisayarında şu sorun çıkmış, Mehmet'inkinde bu sorun çıkmış değil. Kronik sorun var mı seride. Önemli olan bu. Örneğin DV6000 serisi pavillionlarda kronik bir wireless adapter bozulma sorunu var. Bu problem yüzünden onlarca kişi para iadesi aldı. Dünya çapında yaşanan kronik bir sorun bu. Korkulacak şey bu işte.

Yoksa spesifik sorunlar her markada çıkar. Sonuçta bu ürünler organik değil. Her zaman hataya açık ve kendi kendini iyileştiremiyor maalesef

• Arkadaşlar her iki makineden de kullandım. Tabi toshibayı yıllar önce kullandım. Dolayısıyla günümüz laptoplarıyla kıyaslamak yanlış olur. Ancak size şu an kullandığım acer hakkında birkaç bilgi verebilirim. İşim dolayısıyla oyun oynayamıyorum, ofis kullanımı olarak 2-2,5 saat kadar şarzı gidiyor. 6 hücreli bir batarya için fena değil. Ayrıca şarz olma süresi de baya kısa. Fanı pek fazla çalışmıyor, demek ki fazla ısınmıyor. Dizüstülerde nasıl bilmiyorum ama masaüstü bilgisayarlar için şunu söyleyebilirim: "AMD kesinlikle Intelden daha az ısınıyor". Yani eski çok ısınan AMD'ler yok artık. Karar sana kalmış.
  • Sonunda gittim aldım Acer 5920G Travelmate yardımlarınız için sağolun ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.