Şimdi Ara

Toshiba mı? Acer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOSHIBA SATELLITE A210-16G NOTEBOOK(1399$+kdv)

Toshiba mı? Acer mı?

İşlemci : AMD Turion 64 X2 Dual-Core
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz
    Bellek : 2 GB
    Sabit Disk : 200 GB
    Ağırlık : 2,7 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : 10/100
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Stereo
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : SATELLITE A210-16G
    Modem : V90
    Ekran Özelliği : TruBrite WXGA TFT
    Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD2600
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Türkçe Q Klavye
    Optik Sürücüler : Super Multi Dual Layer
    Pil Ömrü : 2,5 saat
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Tv-out Çıkışı : Var
    Wireless : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4 Adet
    Yazılım : Windows Vista Home Premium

ACER 5920G-602G16MN NOTEBOOK (FİYAT 1399$+kdv)

Toshiba mı? Acer mı?

İşlemci : Intel Core 2 Duo T7500
    İşlemci Hızı : 2,2 GHz
    Bellek : 2 GB
    Sabit Disk : 160 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : 5920G-602G16MN
    Ekran Özelliği : CrystalBrite TFT LCD
    Grafik Tipi : NVidia GeForce 8600M-GS
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-Super Multi
    Pil Tipi : 8 hücreli
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Tv-out Çıkışı : Var
    Wıreless : Var
    Kart Okuyucu : 5 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Vista Home Premium TR

Sizce AMD Turion 64 X2 Dual-Core veIntel Core 2 Duo T7300 arasında ne fark var ?
    Birde ATI Mobility Radeon HD2600 mi daha iyi yoksa GeForce 8600M GS mi?

Parça kalitesi olarakta Toshiba mı daha güvenilir yoksa Acer mı?

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossbirincisi -- 2 Aralık 2007; 13:06:21 >

• amd daha iyidir
  • toshiba
  • arkadaşım az para vermeyeceksin ben olsam ikisini de canlı görür performansına yakından bakardım sonra mı ya allah deyip birini seçerdim veya biraz daha para biriktirip daha iyisini alırdım marka olarak toshiba derim ben kolay gelsin
  • Hemen karar verme formları oku .
  • grafik performansı için toshiba
    işlemci acer
  • ben toshiba derim hem tasarım bakımından hemde güvenilirlik bakımından toshiba daha üst seviye bence
    performans bakımından pek fark olacağını sanmıyorum tek fark toshibada 200 acer da 160 gb hdd olması hem ayrıca toshiba da dual mode touchpad diye birşey var tam olarak bende bilmiyorum ama multimedya tusları yerine kullanılıyormuş sanırım ve laptoplarında multimedya tuşu bulunmayışından yakınan çok kişi var
    ama yine de kara senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 19 Kasım 2007; 23:34:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemciler arasında dalar kadar fark yok sonuçta ikisi de çift çekirdekli 2 ghz ama ekran kartları için aynı şeyleri söylemek zor,hd 2600 8400den baya bir üstün...Kesinlikle toshiba derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: monsteremrah

İşlemciler arasında dalar kadar fark yok sonuçta ikisi de çift çekirdekli 2 ghz ama ekran kartları için aynı şeyleri söylemek zor,hd 2600 8400den baya bir üstün...Kesinlikle toshiba derim.

imzandan anladığım kadarıyla toshiba kulanıcısın nedir bu dual mode taouchpad biraz bilgi verir misin?
  • dell 1520 2000 ytllik olan:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

İşlemciler arasında dalar kadar fark yok sonuçta ikisi de çift çekirdekli 2 ghz ama ekran kartları için aynı şeyleri söylemek zor,hd 2600 8400den baya bir üstün...Kesinlikle toshiba derim.

imzandan anladığım kadarıyla toshiba kulanıcısın nedir bu dual mode taouchpad biraz bilgi verir misin?

hem normal fare olarak kullanıyorsun hem de sağ köşesinde bir ok simgesi var ona tıklayınca güzel mavi bir ışığı var yanıyor ve diğer moda geçiyor.bu modda ise ses kısıp açabiliyorsun,6 tane de kısayol tuşu vae istediğin kısayolları atıyorsun ve hangisine tıklarsan o programı açabiliyorsun.

• quote:

çok teşekkür ederim
    peki bu satellite A2xx serisinin tamamında varmı az önce sizim gruba girdim ordaki resimler görünmüyordu sanırım böyle birşey
  • A200 1m4 modelinde yok...

Yorumlarınız için teşekkürler ama çok kafam karıştı. Benim sorduklarımda AMD de performans daha düşük olur diyo ama ikiside 2.00 ghz nasıl fark olur ki performansta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossbirincisi -- 20 Kasım 2007; 23:33:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ossbirincisi

A200 1m4 modelinde yok...

Yorumlarınız için teşekkürler ama çok kafam karıştı. Benim sorduklarımda AMD de performans daha düşük olur diyo ama ikiside 2.00 ghz nasıl fark olur ki performansta?

hocam amatör bir kullanıcının amd ile intelin aynı hızdaki 2 işlemcisini ayırt edebileceğini düşünmüyorum şahsen.Dergiler falan o kadar ince testler yapıp aradaki ufacık farklılıkları söylüyorlar,düşün yani...
  • Donanım karşılaştırma siteleri varya ben bulamadım onları bana bu iki cihazdaki parçaların test sonuçlarını bulabilir misiniz?
  • Parca kalitesi olarak her ikiside iyi ama Toshiba bir adim daha onde.Acer in islemci ve kasa yapisi avantajlari var.Toshibanin ekran karti iyi bu yuzden oyun performansi da fazla olacaktir.

iki laptop ta esit gibi duruyor.hangisi alayim diye bir soru soracak olursan o sana kalmis bir sey.Oyun performansinda Toshiba daha ustun yanlizca bunu soyleyebilirim.
  • Ben de bizim bir bilgisayarcı tanıdığa sordum da bana toshibada ki amd işlemci ve ati ekran kartı çabuk ısınır, donma yapar dedi acerın da parça kalitesine güvenemiyom dedi...Sizce böyle mi?
  • 2 Model arasından kesinlikle Toshiba derim ben hala almadı isen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

ben toshiba derim hem tasarım bakımından hemde güvenilirlik bakımından toshiba daha üst seviye bence
    performans bakımından pek fark olacağını sanmıyorum tek fark toshibada 200 acer da 160 gb hdd olması hem ayrıca toshiba da dual mode touchpad diye birşey var tam olarak bende bilmiyorum ama multimedya tusları yerine kullanılıyormuş sanırım ve laptoplarında multimedya tuşu bulunmayışından yakınan çok kişi var
    ama yine de kara senin

touchpas acerde de var. ben fiyat bakımından aceri tavsiye ederim. ekran kartı toshibanın daha iyi işlemci ise acerin daha iyi. fazla fiyat farkı yoksa toshibayı tavsiye ederim ama fazla fiyat farkı varsa kesinlikle acer
  • Fiyat farkı yok ikiside 1399$+kdv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.