şimdi bu iki bilgisayardan birini bu haftasonu alıcam ama hangisini alayım kafam karıştı.. fiyatları aşağı yukarı aynı ama özellik bakımından toshiba çok daha üstün göründü bana. üstelik asus 1.45 kg toshiba 1.05 kg. bana hafif işimi görebilecek birşey lazım. okuduğum kadarıyla özellikle asus un pili çok övülüyor uzun süre dayanıyor diye falan ama ikiside atom işlemci kullanıyor ikisinin de pili yaklaşık aynı dayanır sanki.. ha bunun dışında asus 10 inç iken toshiba 9 inç aralarında çok büyük fark yaratır mı bu? valla ben toshiba almaktan yanaydım ama gerek burada gerekse genel olarak internet camiasında herkesin asus u acayip övdüğünü görünce sorayım dedim acaba hata mı yaparım toshiba yı almak ile? sizce hangisini almalıyım?
Fazla Bi Fark Yok Özellikleri Arasında Ama İşte Genede Toshiba Laptopda En Güvenilir Marka...Asus Acayip Açılım Yaptı Herkes Övüyor Dediqin Gibi Karar Senin...Tavsiyem Benim Asus...
Aynen bende mini notebooklar arasında cebelleşiyorum hangisini alayım diye, Datron atom u beğenmiştim ama yeni parti sunulanlar ufak bataryalıymış vazgeçtim o yüzden, Asus eee1000 çok güzel aslında şarzıda iyi fakat 1.450 olması beni caydırıyor, ( amaç hafif ve taşınabilirlik bemim için ) diğer wind ler, carperlar falan fiyat perfonmas olarak gereksiz çok para istiyorlar, Toshibanın bu modelindeki beni düşündüren tek şey ram yükseltilememesi ve 9' olması, ama 1 kg ağırlık beni cezbediyor şekli şemalide çok hoş ve şuan 2 taksitle Vatanda 733, sanırım yarın yerinde görüp inceleyim, alıcam Toshibayı...
quote:
Orjinalden alıntı: aneg
Aynen bende mini notebooklar arasında cebelleşiyorum hangisini alayım diye, Datron atom u beğenmiştim ama yeni parti sunulanlar ufak bataryalıymış vazgeçtim o yüzden, Asus eee1000 çok güzel aslında şarzıda iyi fakat 1.450 olması beni caydırıyor, ( amaç hafif ve taşınabilirlik bemim için ) diğer wind ler, carperlar falan fiyat perfonmas olarak gereksiz çok para istiyorlar, Toshibanın bu modelindeki beni düşündüren tek şey ram yükseltilememesi ve 9' olması, ama 1 kg ağırlık beni cezbediyor şekli şemalide çok hoş ve şuan 2 taksitle Vatanda 733, sanırım yarın yerinde görüp inceleyim, alıcam Toshibayı...
Vatandan Daha Ucuzu Yok Zaten Kaçırma Derim Eğer Beqendiysen...
arkadaşlar konuyu hortlattım galiba biraz ama bu toshibaya arkadaşın söylediği gibi ram takviyesi yapılmıyor peki diğer netbooklara yapılıyor mu? ayrıca toshibaya yapılmamasına nazaran ram takviyesine şiddetle ihtiyaç duyuyor mu alet?
lütfen bualarda aklımıza her geleni yazıp yanlış bilgi vermeyelim ben neredeyse 20 gündür toshiba nb100-111 netbook kullnıyoum ve performansı göz kamaştırıcı benm için oyun da oynamayınca yapamadığım iş yok gibi bununla ama ben yine de durmadım ldıktan 1 hafta sonraiçindeki 1 gb 800 mhz ddr2 rami çıkarttım onu toshiba a300d-125 15.4 olan asıl notebookuma takıp netbookuma direk 2gb 667mhz ddr2 ram aldım kingston marka bariz daha rahatladı tabi kesinlikle tavsiye ederim ram fiyatına değer bir perofrmans artışı elde edersiniz ..
toshibanın minisinden o kadar memnunum ki neredeyse büyüğünü aramıyorum .. şiddetle önerilir düşüenlere ihtiyacı olanlara sadece tuşlarına alışmanız geerekecek
Ben de almayı düşünüyorum ama başka kullanan var mı bu cihazı? istanbul bilişimde nakite 744tl diyor, Anladığım kadarıyla tek ram slotu var. Ekranı çok mu küçük, rahat kullanılabiliyor mu, simgeleri filen seçebiliyor musun merak ediyorum.
Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, bir de 3 mart ititbariyle 750 liradan ucuz olan başka birşey var mı?
toshiba nb100 için soruyasn eğer evet tek slotu var zaten tüm netbbokların tek slotu var ve max. 2gb ram destekleri var ben içindeki 1 gb ram 800 mhz i çıkartıp 2 gb kingston 667 mhz ram taktım çok güzl oldu performansı
beklentilerinize bakaer ve benim beklenitilerimi çok üst düzeyde karşıladı bu minik toshiba sonuçta oyun oynamak için almadım ama onun dışındaki neredeyse herşey için yeterli diyebilrim basit oyunalrı da sorunsuz oynayabilrisinz ayrıca
şimdi artık diğer rakiplerde çok daha büyük tuşlu klavye takımları görüyorum toshiba maalesf ufak tuşları yüzünden müşteri kaybediyor olabilir, ama ben yine de şikayetçi değilim bu durumdan bana yetiyor yani ..
ayrıca ekranı 8.9 inç benim için ilk başlarda ufak gelmişti ama öyle bi alışılıyor ki sonradan 15.4 lük toshibam adeta kcoaman bir dev gibi geliyor artık şimdi gözüme ..
hatta oyun oynamıyorsam büyük dizüstüme pek ihtiyacım bile olmuyor ayrıca o kadar ağırlığı her zaman taşımak istemezdim, ama toshiba nb100 ü her yere götürebilirsiniz .. sonuç olarka tavsiye ederim
Cevapların için teşekkürler, bence de çok mantıklı bir ürün fakat istanbulbilisimde stokta kalmamış yani fiyat 744 değil artık, neyse uygun fiyatlı bulursam ürün bitmeden alacağım ben de inşaAllah, alırsam düşüncelerimi eklerim tekrar.
Ayrıca 750 tl gibi bir fiyata bulan olursa yazarsa sevinirim. Teşekkürler..
Arkadaşlar Toshiba oldu 1.250 bu fiyatlara inanamıyorum adamlar mininotebooklar tutunca bide dollar fırlayınca yaptılarda yaptılar zammı, ben toshibada 3 sat pil ömrü olduğu için vazgeçtim ve Samsung Nc10 aldım , çok memnunum 7 saat pil ömrü harika tasarımı ve stabilliğiyle sorunsuz bir ürün tavsiye ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme