Şimdi Ara

Toshiba OCZ TR200 Şikayetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende de var ve alalı bir kaç ay olmuştur, bir sıkıntı görmedim şu ana kadar.

Mekanik diskimde geçen sıkıntı oluştu, o yüzden epey bi aç kapadan ve restore denemesinden sonra windows'um bozuldu.

Şimdi yine sıfırdan kurdum kullanıyorum. lga 1366 - x58 olduğu için yarı hızında çalışıyor fakat ssd gibisi yok tabi.

Disk iyi yani.
  • Ben alalı 1 yıl olmak üzere. Geçenlerde ide modunda kullandığımı farkettim ve ahci moduna geçirdim sonrasında windows'un açılmadığını gördüm. İkinci hard diskimden boot ettiğimde SSD raw olmuş. format atmaya çalışıyorum olmuyor. Çok şey denedim. En son yıldım. Garantiye göndermek istedim. Ama hiçbir şekilde muhattap bulamadım. Toshiba geneli arıyorum sürekli bir yerlere yönlendiriyor, herkes biz o bölümle ilgilenmiyoruz falan diyor. Toshiba . com . tr deki işaretlediğim alandaki numarayı aradım. Onlarda biz bakmıyoruz dediler. Nasıl iştir anlamadım gitti... SSD yi n11 den almıştım. Kısacası elimde patladı. Nereye göndereceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bu konuda bir fikri veya yönlendirmesi olan olursa çok sevinirim.

Toshiba OCZ TR200 Şikayetleri

• Ben bir ara test edip konu açtım içinde cache bellek yok 5gb dosyayı atıyorsun laps diye bayılıyor disk..

https://forum.donanimhaber.com/toshiba-tr200-disk-takilmasi--146683028

senin ben tr200 gibi..

@myth_237

siz diskinizi bir bilgisayara bağlayıp partition programlarıyla komple silip yine bir partition oluşturmaya çalıştınız mı?

olmadı artık garantiye göndereceksiniz.

Bu arada bir diski ide başlatıp ahci'ye geçirirseniz yada tam tersi olabilir windowsunuzla çok ciddi sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.

Özellikle de boot olmama sorunu yaşanıyor, bios'dan tekrar ide'ya yada ahci'ye alıp çalıştırmak gerekiyor. Gerçi ahci'den ide'ye geçirmenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Nisan 2021; 18:17:36 >

• @Rindaman Denemediğim program kalmadı, bütün partition programlarını, low level formatını, dban, test disk, aomei, daha neler. En son canım sıkıldı iyice gönderdim garantiye. Şöylede bir bilgi atarayım sizlere. Bu hdd lerde aynı telefondakiler gibi paralel ithalat yönetimiyle getirtilebiliyormuş. Benim aldığım ssd o yöntemle geldiği için kioxia nin verdiği firma değil benim aldığım yerden öğrendiğim ithalatçıfirmaya gönderdim. Benim ssd ye Vektron Elektronik bakıyormuş. Gönderdim bakalım sonuç ne olacak.

• Vektron alır yollar, talimat gelince size yenisini gönderir.

• ucuza almıştım ama 1.5 yılda hızı çok düştü. sağlığı da aynı şekilde. hız testinde yazma 80 mb/s görübüyor. garanti servisini nasıl öğrenebiliriz ? göndericem ama hangi firmanın baktığı belli değil. aldığım satıcıyı da unuttum. trendyoldan yeni bir hesapla almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seferihsn kullanıcısına yanıt
    Gecmis konu ama ithalatcilar birden fazla oldugu icin kutudan kimin faturasi cikiyorsa ona ulastiriyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.