Şimdi Ara

TOSHIBA P200D 12O KULLANICILAR KLUBU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
14.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu notebooktan bende de varda acaba ışıklı toucpad varmı varsa nasıl kullanırım şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar kimse yardım etmicek mi?
  • millet
    şimdi ben bu cihaza ram ve 2. bir hdd takmak istiyorum
    2. bir hdd için altında yer var sanırım
    bu işler garantiyi bozrmı bi bilgisi yada başından bu şekilde olay geçen var mı?
  • ALDIĞINIZ CİHAZIN KUTUSUNU SAKIN ATMAYIN

Evet yanlış okumadınız cihazın kutusunu daha doğrusu kutudan cıkan (kutu Dahil) hiçbirşeyi atmayın sakın neden mi?

Aldığım cihaz ana kart arızası yaptı Toshiba yetkili servisi TNB bilgisayara tamir için verdim 38. iş gününde bıcakkemiğe dayandı ve artık gelemeyen parçayı beklemekten sıkıldım (geleceği tarihte belli değil) ve değişim talebinde bulundum benden cihazın kutusu dahil tüm aksesuarlarını istediler evet yanlış duymadınız cihazın kutusunu;fatura ve diğer evrakları saymıyorum bile,Tesadüfen kutuyu atmamış olduğum için götürdüm eksiksiz teslim ettim.şimdiden herkesi uyarayım.

ALDIĞINIZ CİHAZIN KUTUSUNU VE İÇİNDEN ÇIKANLARI SAKIN ATMAYIN!!!
  • yapma yaw
    kutu çoktan uçtu gitti
    nerde şimdi Allah bilir.
    neyse bakkaldan yumurta kartonu alıp çakma bir kutu yaparız artık.
    üzerinede keçeli kalemle özenerek TOŞİBA yazarsak anlamazlar herhalde
  • Tüm aksesuarları 7 Ocakta teslim ettim bakalım ne olacak bekliyoruz.
  • Arkadaşlar ekran kartına overclock yapmayı düşünüyorumda aranızda deneyen oldumu hiç ve sonuçlar nedir yazarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar cihazın Tamir olmadığı için geçen hafta bana P300D-10V model yeni bir cihaz verdiler.
    Sonuçta ne olduğunu merak edenler için duyurmak istedim.
  • abi o ne yaw öyle
    aslında bende çaktırmadan makinanın içine tornavida kaçırsam mı yada ne bileyim bi şekilde garanti dışına çıkarmadan bozsam mı
    walla hayırlı olsun kıskanmadım desem yalan olur.
    modeli yeniledin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyy399 -- 22 Ocak 2009; 18:01:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercngc

Arkadaşlar ekran kartına overclock yapmayı düşünüyorumda aranızda deneyen oldumu hiç ve sonuçlar nedir yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar cevap verecek yokmu
  • arkadaslar bende bu lanet cihazı alanlardan birisiyim. cihazı vatan ın %28 indirimi olduu gün aldım. 7mart 2008 de. cihaz en son arızası olan 31 aralık 2008 tarihine kadar 4 kez servise girdi. ekran kartı fan anakark ve cd-rw si bozuldu. bunun yanında 2 defa da şarj aleti bozuldu. cihazım hala serviste. değişim talebimi reddettiler şarj aleti laptopun içinde olmadıgı için. tam 28 iş günü oldu cihazım hala gelmedi. arkadas 38 gün sonunda aldığını söylüyo. şimdi söyle bişey sorayım arkadaslar: cihazımı bu süre zarfında kullanamadım. arızası yok ama şarj aletinden dolayı serviste. hakkımı nasıl arayabilirim. cihazı değiştirmezler buna eminim. acaba tüketici haklarına mı basvursam mağdur oldugum süre için??
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.qmbasar

arkadaslar bende bu lanet cihazı alanlardan birisiyim. cihazı vatan ın %28 indirimi olduu gün aldım. 7mart 2008 de. cihaz en son arızası olan 31 aralık 2008 tarihine kadar 4 kez servise girdi. ekran kartı fan anakark ve cd-rw si bozuldu. bunun yanında 2 defa da şarj aleti bozuldu. cihazım hala serviste. değişim talebimi reddettiler şarj aleti laptopun içinde olmadıgı için. tam 28 iş günü oldu cihazım hala gelmedi. arkadas 38 gün sonunda aldığını söylüyo. şimdi söyle bişey sorayım arkadaslar: cihazımı bu süre zarfında kullanamadım. arızası yok ama şarj aletinden dolayı serviste. hakkımı nasıl arayabilirim. cihazı değiştirmezler buna eminim. acaba tüketici haklarına mı basvursam mağdur oldugum süre için??

Yanlış anlaşılma olmasın 38 günde almadım 38. gün değişim talebinde bulundum ondan da on gün sonra cihazı alabildim. Benim bir avantajım yetkili servis yakındı birkaç kez bizzat gidip görüştüm yoksa telefonla iş yaptırmak çok zor oluyor.

• ben direk türkiye distürbitörü TNB bilgisayara gittim. direk müşteri temsilcisi hanfendiyle görüştüm fakat bi sonuç alamadım. cihazımı da cuma günü foruma yazı yazdıktan 2-3 saat sonra aldım. yine değişim olmadı.. bakalım da ha 1 seneden fazla garantisi var. elbet değişir
  • 1450YTL verdim 7. Ayımdayım. Güzel cihaz, 2000 küsür lira vermiş olan hp'lerin oyun performansıyla neredeyse eşit. Tek problemim işlemcinin biraz sönük kalması. 2100 yerine şöyle 2400 olsaydı cuk otururdu. GTA IV'de işlemciden dolayı takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanmıyor tek kelimeyle. CrySis'i high'da oynayıp GTA IV'de herşey low'da iken takılmalar yaşamak çok sinir bozucu.

Test Ettiğin İşletim Sistemleri
    * Windows XP (32Bit) : 9/10
    * Windows Vista (32Bit): 8/10
    * Windows Vista (64Bit): 8/10
    * Windows 7 Beta (32bit): 8.5/10
    * Windows 7 Beta (64bit): 8.3/10

Arkadaşlar Catalyst 9.2'yi yüklemek isteyenlerin küçük bir INF yamasına ihtiyacı var. Aksi halde Mobility Modder ile modifiye etseniz bile en önemli olan display driver'ı kuramıyorsunuz.
    9.2'yi şiddetle ve hararetle yüklemenizi salık veririm Oyun performansları bende 8.12 ve 9.1'e göre %10 ile %20 arasında arttı. Vista'da oyunlardaki sinir bozucu anlık duraksamalar da yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 22 Şubat 2009; 13:33:46 >

• güncel
  • Arkadaşlar ben sunu sormak istiyorum batarya simgesinde kalan zamanı gösteriyomu sizde
  • Evet arkadaşlar. Son durumları bildiriyorum.

Şu anda Windows 7 64Bit yüklü 4GB ram var.
    Ekranını 1TL'lik rengarenk püsküllerin ucuyla çizmişim. (Çizmişim diyorum çünkü birkaç gün sonra farkettim.)
    Touchpad'in sol tarafındaki bölge kararmaya başladı.
    İçini açmaya çalışırken PCMCIA slotunun kenarı kırıldı.
  • Bu aleti hala kullanıyorum. Şu an 32 bit linux mint xfce yüklü. Sadece bataryası bitik başka hiçbir sorun yok. Ssd taktım ve RAM’i de yükselttim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.