Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Toshiba P300 High Performance 2TB -Satıldı- Satın Al 11 Nisan 2021 13:34 1 1 Toshiba P300 High Performance 2TB -Satıldı- Diski 2018 yılında incehesaptan aldım ve ssd diskimin yanında film, oyun arşivi için kullandım. Laptopa geçiş yaptığım için satıyorum. High performans serisi olduğu için aktarım hızları gayet yüksektir. Kasadan söktüğüm güne ait SMART verilerini linkteki sarı site ilanımdan görebilirsiniz. Herhangi bir mekanik veya bad sector arızası yoktur, temiz bir disktir. Güvenli bir şekilde paketleyip kargoyla yollarım. Fiyatı uygun tuttum benden çıksın diye.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-toshiba-p300-high-performance2tb-yedek-disk-910543526/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus TUF Ryzen 7 5800-RTX 3060 115W-16GB-512ssd-144hz Fiyat düştü