Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Toshiba Projeksiyon 350 TL ! Satın Al 1 Temmuz 2016 02:26 1 1 Toshiba Projeksiyon 350 TL ! Arkadaşlar Ürün kesinlikle ihtiyaç fazlalığı olduğu için satılıktır. Bir heves ile alarak sonrasında aman perde kur aman pc 'ye bağla şu bu derken gittim 106 aldım kurtuldum :) Alcak olana söyliyim tavan alçaksa almasın bunu takıcan daha dokunmayacan aga yoksa kaldır indir bayıyor. Ha zevkine gelince bir milli maç olsun bir derby olsun efsane keyf veriyor güzelde bir ses sisteminiz varsa kesinlikle keyf tavan. Film izlerken falan vazgeçilmez bir halde ama işte topluluk olacak yada bugün keyf yapiyorum ben dediğiniz gün olacak öyle. 4000 Saat pil ömrü var 2500 Saatte şuanda ki ışıkta azalma vs gibi sorun yok ısınıp kapanma gibi bir problem yok Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz İphone5 16 GB 10/8 Toshiba Projeksiyon 350 TL ! Tab 4 10.1 İnch Küçük DEV