Şimdi Ara

Toshiba Qosmio x-870-15e performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler beyler, yaklasik iki hafta once teknosa'dan bu urunu aldim, bulundugum sehirde olmadigindan dolayi uc gunluk bir bekleme sonrasi elime ulasti. Fakat laptopun ozellikleri goz onune alindiginda karsilasmam gereken performansin cok altinda bir performansla karsilastim ve bu sorun asiri isinmadan kaynaklanmiyor. Bu tip bir duruma neler sebep olabilir ve duzeltmeme yonelik oneriniz varsa sevinirim. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne gıbı bır perfonmans sorunu yasıyorsun

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-670M.72197.0.html

yukardakı lınkte bazı oyunlarda alman gereken fps degerlerı var bu fps degerlerının altındamı aldıgın fps?
  • hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. ben hitman ve skyrim'i denedim ve aldığım fps değerleri bu değerlerin altında geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokrat

hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. ben hitman ve skyrim'i denedim ve aldığım fps değerleri bu değerlerin altında geldi.

ornek verırmısın hangı oyunda hangı fps degerını alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorctr

quote:

Orijinalden alıntı: zokrat

hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. ben hitman ve skyrim'i denedim ve aldığım fps değerleri bu değerlerin altında geldi.

ornek verırmısın hangı oyunda hangı fps degerını alıyorsun

hocam mesela hitman absolution için mediumda ortalama 15 fps gözüküyor.
  • alman gereken 65 15 fps alıyor ekran kartı hıc calısmıyor nerdeyse son drıverını yukle hala 15 fps alıoyorsan garantıye yolla
  • pekala ben driverı deneyeyim tekrar olmazsa aldığım yere götüreceğim gibi gözüküyor. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokrat -- 21 Temmuz 2013; 20:09:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zokrat Z kullanıcısına yanıt
    3d ayarlar bölümünden, oyunu hangi kartla açtığına bakabilirsin.

Eğer dahili (hd4000) kartta açıyorsa : Masaüstüne sağ tıklayıp '' 3d ayarlar'' bölümüne girip kart seçeneklerinden ''otomatik seçilir '' bölümünü ''yüksek performanslı nvidia işlemcisi'' yapın. Aynı yerde ''program ayarları'' bölümüne girip ''özelleştirilmiş program'' seçeneğinden oynadığınız oyunun kısa yoluna ayarlayın. Hemen altında kart seçeneği var, onu da nvidia yapın.
  • u2mt kullanıcısına yanıt
    Düşük performanstan kasıt, oyunlardaki fps değerleri mi?
  • teşekkürler hocam, hallettim :)
  • hd 4000 devrededir 670m ye geçmek için uygulama sağ klik grafik işlemcisini seçden seçsen sorun kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.