Şimdi Ara

Toshiba RAS 18 SKV-E / Alarko Carrier 53 NQV 050M X-Power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Manisa'da oturuyorum. Eşimle çalışan kişileriz, klimayı akşamları ve haftasonları devamlı kullanacağız.Hafta içi gündüz doğal olarak evde olmuyoruz. Salon 30-32m2 küçük değil ve 2 cephede pimapen camlı. Uzun zamandır Toshiba RAS 18 SKV-E / Alarko Carrier 53 NQV 050M X-Power bu 2 klima arasında kalmaktan klima alamadık. Geçen ay daha ucuzken şimdi pahalandı bile. Kullanan yada klimadan anlayan arkadaşlardan ricam karar verme konusunda yardımcı olmaları yönünde olacak.

Toshiba RAS 18 SKV Split Klima Inverter

COP 3,52
    EER 3,72
    2816TL

Alarko Carrier 53 NQV 050M X-Power Gold

COP 3,31
    EER 3,61
    2400TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurkan -- 19 Aralık 2012; 14:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egurkan

Arkadaşlar, Manisa'da oturuyorum. Eşimle çalışan kişileriz, klimayı akşamları ve haftasonları devamlı kullanacağız.Hafta içi gündüz doğal olarak evde olmuyoruz. Salon 30-32m2 küçük değil ve 2 cephede pimapen camlı. Uzun zamandır Toshiba RAS 18 SKV-E / Alarko Carrier 53 NQV 050M X-Power bu 2 klima arasında kalmaktan klima alamadık. Geçen ay daha ucuzken şimdi pahalandı bile. Kullanan yada klimadan anlayan arkadaşlardan ricam karar verme konusunda yardımcı olmaları yönünde olacak.

Toshiba RAS 18 SKV Split Klima Inverter

COP 3,52
    EER 3,72
    2816TL

Alarko Carrier 53 NQV 050M X-Power Gold

COP 3,31
    EER 3,61
    2400TL

Toshiba eski seri ama Alarko yeni seri x pover gold ben olsam Alarkoyu tercih ederdim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.