Şimdi Ara

TOSHİBA RAS18-S3KV klima aldım kullananlar merak edenler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klimayı epey araştırıp 1-2 hafta önce aldım ama beklentilerimi pek karşılamadı. bosh la toshiba arasında kararsız kaldım sonra japonlar bu işi biliyo diyerek 600tl de fazla vererek toshiba aldım. şimdilik sadece soğutma özelliğini kullandığım için ısıtma hakkında pek bi şey söyleyemicem. klima ana işlevi soğutmayı gayet güzel yapıyo ama sıkıntı malzeme kalitesi çok kötü klimayı açar açmaz çatır çutur plastik sesi geliyo kumandasında sürgülü kapak var açıp kapatırken zar zor gidiyo takılıyo. açıkçası başka ucuz marka alsam çok umrumda olmazdı uygun aldım diye ama japon teknolojisi isim yapmış bi firmaya yakıştıramadım doğrusu o yüzden zoruma gitti haliyle bir sürü para vermişim. üretim yeri tayland yazıyo servisteki adam önceden japonyada üretiliyodu falan dedi galiba tayland da üretilmesinden dolayı problem. diğer bi sıkıntı da dış ünite yükteyken gereğinden fazla ses çıkarması böyle garip bi uğultu çıkıyo. servisi aradım gelip baktı çıtırtı ses için arko krem sürdüler klimaya dış ünitenin de değişebileceğini çıkan sesin normal olmadığını söylediler. daha önce bu tarz sorun yaşayan oldu mu acaba?

• hocam valla kumandayı her elime aldığımda moralim bozuluyo böyle dandik bişey görmedim kızaklarını biraz yağladım kolay açılıp kapansın diye yine olmadı kızak düz bile gitmiyo sağa sola gidiyo kapağı çıkarınca piller görünmese kapaksız kullanacamda öylede çok kötü duruyo. essahtan iyi bişey yapmışlar gibi bi de kapaklı yapmışlar bari kapaksız olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jklozan

hocam valla kumandayı her elime aldığımda moralim bozuluyo böyle dandik bişey görmedim kızaklarını biraz yağladım kolay açılıp kapansın diye yine olmadı kızak düz bile gitmiyo sağa sola gidiyo kapağı çıkarınca piller görünmese kapaksız kullanacamda öylede çok kötü duruyo. essahtan iyi bişey yapmışlar gibi bi de kapaklı yapmışlar bari kapaksız olsaydı

Hocam aynı cihazı almayı düşünürken ibre bi anda me ye dönmüştü ve me aldım. Yazdıklarınızdan sonra da iyi ki me almışım diyorum. Umarım sorunlarınız yakın zamanda çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

quote:

Orijinalden alıntı: jklozan

hocam valla kumandayı her elime aldığımda moralim bozuluyo böyle dandik bişey görmedim kızaklarını biraz yağladım kolay açılıp kapansın diye yine olmadı kızak düz bile gitmiyo sağa sola gidiyo kapağı çıkarınca piller görünmese kapaksız kullanacamda öylede çok kötü duruyo. essahtan iyi bişey yapmışlar gibi bi de kapaklı yapmışlar bari kapaksız olsaydı

Hocam aynı cihazı almayı düşünürken ibre bi anda me ye dönmüştü ve me aldım. Yazdıklarınızdan sonra da iyi ki me almışım diyorum. Umarım sorunlarınız yakın zamanda çözülür.

için rahat olsun biraderim benim içerde 9 luk me var taş gibi bugün bunu bi daha anladım test etmek için elimle bastırıyorum klimaya me de de abanınca ses geliyo ama toshiba yı görsen çekirdek çitliyo sanki çatara çutara malzeme kalitesi çok kötü bariz belli oluyo ben bi ara me delux power serisine de bakmıştım msz-sf50 5.100 lira fiyat verdiler bütçe yetmedi tabi o yüzden toshiba aldık ama aradaki 1.000 liranında sebebi belli oldu sanırım. siz me hangi serisini aldınız?

• jklozan J kullanıcısına yanıt
    selamlar; japon cihazlarında alt-orta bir seviye cihaz almışsınız fakat beklentileriniz çok üst seviyede. Bu durumdan faydalanmak isteyen çin hayranları da hemen üşüşüp gelmişler.

cihazınızda problem olabileceğini servis zaten söylemiş ses konusunda fakat olmadığını varsayarak devam edicem; kumanda da kapak olayı her marka-model için sıkıntılıdır, telefon gibi düşünün. o kapak bir süre sonra gevşeyip kendiliğinden düşmeye de başlayacak açılıp kapanma olayına göre ama beklentiniz gerçekten çok yüksekmiş onu da belirtmeden geçemiycem. diğer taraftan burdaki olay japon mühendisliğidir tayvan vs. olması çok problem değil, iphone gibi düşünebilirsiniz olayı, amerikan firması fakat telefon japon-çin ortaklığıyla üretiliyor fakat tüm mühendislik işlerini apple firması kendisi yapıyor. çinlilerin klima sektöründe ne kadar sorunlu olduklarını burdan nemalanmaya çalışanlar size söylemezler ama ben söyleyeyim; önce gree sonra haier ile başlayan pazarlamacıların bu kadar büyük firmaların ürettiği klimaları öve öve bitiremediler ve hepsi çakıldı! bildiğiniz bir sürü sorun çıktı ve arkasında duran adam da bulamadılar bir çoğunda. aldığınız klima işte sizi bunlardan korur genel olarak. ayrıca neden bu kadar para verdim ki sorusuna ısınmada ve elektrik faturasında çok daha iyi cevap bulacaksınızdır. bahsettiğim olay japonyada üretmek değil japon mühendisliği ve kontrolüdür fakat tayvan ve çin i aynı ülke sanacak zekaya sahip insanlara bunu anlatmam pek de mümkün değil maalesef. alt seviye cihaz kullananlar klimanın asıl işlemi olan ısıtma-soğutma da sorun yaşarlarken farklı segmente geçince beklentiler de artıyor yani o konuda da haklısınız.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

selamlar; japon cihazlarında alt-orta bir seviye cihaz almışsınız fakat beklentileriniz çok üst seviyede. Bu durumdan faydalanmak isteyen çin hayranları da hemen üşüşüp gelmişler.

cihazınızda problem olabileceğini servis zaten söylemiş ses konusunda fakat olmadığını varsayarak devam edicem; kumanda da kapak olayı her marka-model için sıkıntılıdır, telefon gibi düşünün. o kapak bir süre sonra gevşeyip kendiliğinden düşmeye de başlayacak açılıp kapanma olayına göre ama beklentiniz gerçekten çok yüksekmiş onu da belirtmeden geçemiycem. diğer taraftan burdaki olay japon mühendisliğidir tayvan vs. olması çok problem değil, iphone gibi düşünebilirsiniz olayı, amerikan firması fakat telefon japon-çin ortaklığıyla üretiliyor fakat tüm mühendislik işlerini apple firması kendisi yapıyor. çinlilerin klima sektöründe ne kadar sorunlu olduklarını burdan nemalanmaya çalışanlar size söylemezler ama ben söyleyeyim; önce gree sonra haier ile başlayan pazarlamacıların bu kadar büyük firmaların ürettiği klimaları öve öve bitiremediler ve hepsi çakıldı! bildiğiniz bir sürü sorun çıktı ve arkasında duran adam da bulamadılar bir çoğunda. aldığınız klima işte sizi bunlardan korur genel olarak. ayrıca neden bu kadar para verdim ki sorusuna ısınmada ve elektrik faturasında çok daha iyi cevap bulacaksınızdır. bahsettiğim olay japonyada üretmek değil japon mühendisliği ve kontrolüdür fakat tayvan ve çin i aynı ülke sanacak zekaya sahip insanlara bunu anlatmam pek de mümkün değil maalesef. alt seviye cihaz kullananlar klimanın asıl işlemi olan ısıtma-soğutma da sorun yaşarlarken farklı segmente geçince beklentiler de artıyor yani o konuda da haklısınız.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

yorumunuz için teşekkür ederim ama beklentiniz çok yüksekmiş derken neyi kastettiniz tam olarak anlamadım sadece malzeme kalitesinden yakınmıştım ki onda da hala kendimi haklı görüyorum dünyaca ünlü bir marka alıyorsunuz ve standardın üstünde bi ürün dolayısıyla fiyat olarakta bunun karşılığını veriyosunuz ancak malzeme kalitesi yok bu da bence müşteri memnuniyeti açısından önemli ben mesela bi daha toshiba markasını tercih etmicem

bu arada değişim hala olmadı bu hafta içinde sadece dış ünitenin değişimine gelecekler

tek iyi yanı faturanın 110 TL gelmesi 2 klima da akşam yatarken hep açık sabahta hep toshiba açık kaldı ev 2+1 en üst kat çatı yok güney batı cephe antalya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.