aracıma sürten birine ne yapabilrim
merhaba,
araç içindeyken park halinde yandaki öküz kapıyı öyle hızlı açtı ki kapıyı çizdi. boya gitti yani. gördüm hemen indim napıyon birader diye abi kusura bakma çok özür dilerim falan dedi. öyle deyince bende bişey diyemedim. bu gibi durumlarda ne yapabilirim tutanak tutsak ufak bi yer tutmasak adam göz göre göre araca zarar vermiş oldu.
kaskom vardı. rötuş için servise gittim araç sedefli beyaz abi rötuş yaparsak sırıtır dedi gerçektende metalik renk olduğu için sonradan sürülen beyaz boya göze çarpıyo. bunun için bişey yapabilir miyim. adam kapının büyük bölümünü boyamamız gerek o da aracın değerini düşürür dedi bende boyatmadım öylece duruyo. metalik beyaz için rötuş boyası yok mudur
bilgisayardan telefona virüs bulaşır mı
merhaba,
bilgisayarımı sadece oyun oynamak için kullanıyorum windows ve office auto kms diye bi programla etkinleştirdim ayrıca oyunları da hep torrentten indiriyorum paralı lisanslı hiç bişey yok bilgisayarda.
telefonun hafızası dolunca bilgisayara bağlayıp sadece telefondaki resim ve videoları bilgisayara aktarıyorum. eski telefonum iphone du bi problem yaşamadım daha güvenilir diye çok oralı olmadım ama artık android kullanıyorum sadece telefondan bilgisayara dosya göndermekle virüs bulaşır mı?
bütün bankacılık işlemlerimi telefondan yapıyorum. ya da verileri başka ne türlü bilgisayara aktarabilirim? mesela google drive a aktarıp ordan bilgisayara indirsem bu seferde google drive aracılığıyla bulaşır mı?
ssd okuma yazma hızı düşük mü
merhaba,
ssd hızı ürünün kendi sitesinde 3.000 okuma 1.600 yazma olarak belirtilmiş ama ben test yaptığımda 1.872 okuma 1.045 yazma olarak çıkıyo bu normal mi?
asus G731GV-EV004 dizüstü bilgisayar
hard disk micron 2200 v mtfdhba512tck
mitsubishi electric klima yarısını sökemedim
|
|
windows 10 %100 disk kullanımı gel vatandaş çözdük
|
TOSHİBA RAS18-S3KV klima aldım kullananlar merak edenler için
|
|
hdmi sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.866 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası