arkadaşlar evde hastamız olduğu için mikrop kapmaması gerekiyor bu yüzden iyi bir süpürge bakıyorum. yalnız kafama takılan bazı şeyler var özellikle ab etiket değerlerinden yola çıkarak bir fikir yürütmeye çalışıyorum. 4 kriterden genellikle halıdan toz toplama performansı düşük oluyo süpürgelerin, diğer kriterlerde bir çok süpürge A performansını yakalayabiliyo
rowenta da 700 tl ye tüm değerleri "A" performansına sahip süpürge alınabilirken philips 1.400 tl olmasına rağmen halıdan toz toplama performansı "C" dyson 2.300 tl lik fiyatıyla halıdan toz toplama performansı "D"
burda nası bi eleme yapmak gerekir sanki 700 liralık rowenta dyson da n daha mı iyi oldu şimdi. dyson ı birazcık araştırdım uçak motoru kullanıyomuş ve hiç bi şekilde değişmesi gereken bir filitresi yok bu özellik bildiğim kadarıyla sadece dyson da var ve dyson ı tercih etmek için iyi bi sebep ama fiyatı malum. bizim için çok önemli olmamakla birlikte parçaları kırılmaz deniyo. sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiiden teşerkkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme