Şimdi Ara

aracıma sürten birine ne yapabilrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araç içindeyken park halinde yandaki öküz kapıyı öyle hızlı açtı ki kapıyı çizdi. boya gitti yani. gördüm hemen indim napıyon birader diye abi kusura bakma çok özür dilerim falan dedi. öyle deyince bende bişey diyemedim. bu gibi durumlarda ne yapabilirim tutanak tutsak ufak bi yer tutmasak adam göz göre göre araca zarar vermiş oldu.

kaskom vardı. rötuş için servise gittim araç sedefli beyaz abi rötuş yaparsak sırıtır dedi gerçektende metalik renk olduğu için sonradan sürülen beyaz boya göze çarpıyo. bunun için bişey yapabilir miyim. adam kapının büyük bölümünü boyamamız gerek o da aracın değerini düşürür dedi bende boyatmadım öylece duruyo. metalik beyaz için rötuş boyası yok mudur

• 4 defa başıma böyle olaylar geldi,kadın geri geri gelip vurdu indi direk kendi aracına baktı, babası geldi kendi araçlarını sildiler neyse birşey yok diyip gittiler.İnsanlık ettim kadın kendini kötü hissetmesin dedim özür bile dilemedi

Geçenlerde dur kalk trafikte genç bi çocuk geldi vurdu, yanında sevgilisi vardı ses etmedim, aracının derdine düştü.Dikkat et dediğimde işine bak abi dedi, yanındaki kıza rezil olmasın diye bin arabana git dedim, özür dilemedi bu arkadaşta

Geçen sene geri geri gelen adamın teki plastik çamurluğu kırdı,esnaf haber verdi adam kaçarken yakaladım,ara sokağa girmiş kendi aracına bakıyordu.Birde önce ben yapmadım dedi sonra bu hasardan birşey olmaz demeye başladı.Komşuyuz dedi acelem var dedi tamam dedim 1 hafta peşinden koştum tutanak için.Bir kez olsun kusura bakma demedi

Ve en son birisi arka çamurluğu içe göçürtüp boyayı çatlatıp çekip gitmiş.Aracta telefon numarası var arayıp durumu söylemek falan yok direk kaçmış..şimdi ben bu insan evlatları hakkında nasıl iyi düşüneyim.3 olayda alttan aldım özür bile dilemediler,son olayda kaçıp gittiler.37 yıllık hayatımda öğrendiğim en önemli şey iyi niyetli olursan kaybedersin oldu,alttan alırsan sessiz olursan zararlı çıkıyorsun hep

• Sende ona sürteceksin

Benimde aracıma biri vurup kaçmış, yakalasam o göçerttiği yeri öptürürdüm orda ama elimden soyunu sopunu anmaktan başka birşey gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 7 Ağustos 2021; 21:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen birine arkadan çarptım aniden durunca Allah'tan araçlarda hiç bişey yoktu ama canım çok sıkıldı açıkçası insanlar çok dalgın bu aralar ekstra dikkatsiz İstanbul bazında çiziksiz araba yok gibi zaten olan olmuş artık devamında olmasın diye önlem olarak çıta tarzı bişey alabilirsin hatta çizik yere gelince belki oda gözükmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Sende ona sürteceksin

Benimde aracıma biri vurup kaçmış, yakalasam o göçerttiği yeri öptürürdüm orda ama elimden soyunu sopunu anmaktan başka birşey gelmiyor

Kaba şiddet uygularsaniz haklıyken haksız duruma düşersiniz size bir ağabey tavsiyesi  

• dövmekte sıkıntı yok hocam pandemi nedeniyle ara verdim ama 2 yıllık boksörüm asıl öğrenmek istediğim yasal olarak yapılacak bişey var mı. adam özür dileyip üzgün bi şekilde inince araçtan kötü niyetli olmadığını düşündüm hemen vurduğu yeri silip çıkartmaya çalıştı falan ama aracıma zarar verdi ve bişey yapamamış oldum ve gözümün önünde oldu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Funnerman33

Kaba şiddet uygularsaniz haklıyken haksız duruma düşersiniz size bir ağabey tavsiyesi  

Alıntıları Göster

4 defa başıma böyle olaylar geldi,kadın geri geri gelip vurdu indi direk kendi aracına baktı, babası geldi kendi araçlarını sildiler neyse birşey yok diyip gittiler.İnsanlık ettim kadın kendini kötü hissetmesin dedim özür bile dilemedi

Geçenlerde dur kalk trafikte genç bi çocuk geldi vurdu, yanında sevgilisi vardı ses etmedim, aracının derdine düştü.Dikkat et dediğimde işine bak abi dedi, yanındaki kıza rezil olmasın diye bin arabana git dedim, özür dilemedi bu arkadaşta

Geçen sene geri geri gelen adamın teki plastik çamurluğu kırdı,esnaf haber verdi adam kaçarken yakaladım,ara sokağa girmiş kendi aracına bakıyordu.Birde önce ben yapmadım dedi sonra bu hasardan birşey olmaz demeye başladı.Komşuyuz dedi acelem var dedi tamam dedim 1 hafta peşinden koştum tutanak için.Bir kez olsun kusura bakma demedi

Ve en son birisi arka çamurluğu içe göçürtüp boyayı çatlatıp çekip gitmiş.Aracta telefon numarası var arayıp durumu söylemek falan yok direk kaçmış..şimdi ben bu insan evlatları hakkında nasıl iyi düşüneyim.3 olayda alttan aldım özür bile dilemediler,son olayda kaçıp gittiler.37 yıllık hayatımda öğrendiğim en önemli şey iyi niyetli olursan kaybedersin oldu,alttan alırsan sessiz olursan zararlı çıkıyorsun hep

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun üzüldüm allah beterinden saklasın

• quote:

Orijinalden alıntı: jklozan

geçmiş olsun üzüldüm allah beterinden saklasın

Sağolun amin,sizede çok geçmiş olsun

• Karşılıklı anlayış ile halledilemeyecek şey yok:

Otoparktan geri manevra yapıp çıkarken gayr-i nizami park etmiş arkamdaki arabanın arka kapısına sürttüm.

O sırada araç şoförü aracının başına gelmiş ve olanı görmüştü.

Hemen inip özür diledim isterse tutanak tutabileceğimiz söyledim.

Önemli olmadığını söyleyince yolumuza devam ettik.

• Keskin sirkelerin dolduruşuna gelmeyin. Bir çizik için başınıza bela almayın.

• Eski clio aracım vardı yanına 2020 passat geldi kapıyı bi açtı güm bizim çamurluğun boyası kalktı eliyle aman işareti yapar gibi oldu bende dükkan önündeyim olayı gördüm gittim bende kendi kapımı açtım sert bi şekilde passatın kapıya vurdum birşey diyemedi çekti gitti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt

Turkiyede yasamanin bedeli bu, degerli aracin varsa sana ozel park alanin olacak. Aracin oyle boyleyse de, canini sikmamayi ogreneceksin. Onun disindaki seylere cok bir sey yapamazsiniz. Ters duz konusan birine denk gelip, gucun yetiyorsa haddini bildirirsin en fazla o iste.

Bana da denk geliyor aractaki ciziklerin %90 i baskalarinin yaptigi cizikler, tampon, kapilar hep ciziliyor. Yenisini alirim diyorum. Kafama takamam cizilirse cizilsin kafasindayim. Yoksa sinir stres olurum.

• quote:

4 defa başıma böyle olaylar geldi,kadın geri geri gelip vurdu indi direk kendi aracına baktı, babası geldi kendi araçlarını sildiler neyse birşey yok diyip gittiler.İnsanlık ettim kadın kendini kötü hissetmesin dedim özür bile dilemedi

Alıntıları Göster

İyi sabır varmış birader sizde. Benzeri oldu bana. Park ettim, indim, telefon çaldı konuşuyorum araç dışında. Malın teki hiç olmayacak yerde, geri geri göstere göstere vurdu. Salakça park ederken. Sesimi yükselttim.

Ne derse beğenirsiniz, eşi arabadaymış (ki görmedim ve farketemez ayrıca), niye yükseliyormuşum, lafa bak yükselmek! Ulan hırbo insan biraz alttan alır, özür diler! Mal bide sesini yükseltiyor. Sonra ne mi oldu?

Eşi ondan da öküz çıktı, kadın indi arabadan devam etti yolun karşısına geçip, merak edip dönüp bakmadı bile.

Defolup gitti.

Aynı hareketi benim eşim yapmaz, merak eder bakar hatta bana çıkışır bile!

Sözün kısası yakışmayacak ama bunların dişlerini eline verirsen bidaha yapmazlar! Maalesef bunu hakediyorlar!

Çok örneği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

İyi sabır varmış birader sizde. Benzeri oldu bana. Park ettim, indim, telefon çaldı konuşuyorum araç dışında. Malın teki hiç olmayacak yerde, geri geri göstere göstere vurdu. Salakça park ederken. Sesimi yükselttim.

Ne derse beğenirsiniz, eşi arabadaymış (ki görmedim ve farketemez ayrıca), niye yükseliyormuşum, lafa bak yükselmek! Ulan hırbo insan biraz alttan alır, özür diler! Mal bide sesini yükseltiyor. Sonra ne mi oldu?

Eşi ondan da öküz çıktı, kadın indi arabadan devam etti yolun karşısına geçip, merak edip dönüp bakmadı bile.

Defolup gitti.

Aynı hareketi benim eşim yapmaz, merak eder bakar hatta bana çıkışır bile!

Sözün kısası yakışmayacak ama bunların dişlerini eline verirsen bidaha yapmazlar! Maalesef bunu hakediyorlar!

Çok örneği var.

Alıntıları Göster

Şiddet çözüm değil ama karşında laf anlamayan, anlayışlı olmayan, hatası olduğu halde bırak özür dilemeyi üste çıkmaya çalışan olunca insanın gözü dönüyor

Mesela dün lambada bekliyoruz,42 plakalı plakalıkta Osman yazan bı egea vardı.Yeşil yandı kalktık hava sıcak camlar açık tabi.Yolcu koltuğunda oturan kadın aracın küllüğünü yola döktü önümüzde hareket ettiği için döktüğü küller aracın içine kadar geldi.Buna nasıl anlayış gösteresin,insan olan şu hareketi yapar mı

• quote:

Şiddet çözüm değil ama karşında laf anlamayan, anlayışlı olmayan, hatası olduğu halde bırak özür dilemeyi üste çıkmaya çalışan olunca insanın gözü dönüyor

Mesela dün lambada bekliyoruz,42 plakalı plakalıkta Osman yazan bı egea vardı.Yeşil yandı kalktık hava sıcak camlar açık tabi.Yolcu koltuğunda oturan kadın aracın küllüğünü yola döktü önümüzde hareket ettiği için döktüğü küller aracın içine kadar geldi.Buna nasıl anlayış gösteresin,insan olan şu hareketi yapar mı

Alıntıları Göster

Bizim bölgede kadınlar daha çok sokağı kirletiyor ve trafikte daha saygısızlar.

Neyse, beladan uzak durmak lazım, bulunca da hadlerini bildirmek lazım.

Ülke bozuk ülke!

• Faili belli ise en temizi hemen resim çekip tutanak tutmayı teklif etmek aksi takdirde polise ihbar edeceğini söylemek.

Karakoldan aranıp ifadeye çağırılınca kuzu gibi olur çoğu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.