Şimdi Ara

TOSHİBA SATELİTE L505 -110 64 BİT 32 OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEKNOSADAN TOSHİBA SATELİTE L505 -110 bilgisayarı satın aldığımda 64 bit işletim sistemi vardı.D-nin içinde de de Recoveri vardı.DVD Recovery cdsi ile format attıktan sonra 32 BİT OLDU .teknosayı aradım.bana 32 bitin daha iyi olduğunu ikna etmeye kalktılar.ben iyi ve ya kötü olduğu için deyil enayi yerine konulmaktan razı değilim.kimsenin aklına gelmez ki aldığı zaman işletim siistemi 64 bit olsun.fakat dvd recoveri 32 bit.
    toshiba ise telefon numrası vererek 64 bit olanı satın lamaı öneriyor.
    ben şimdi ne yapmalıyım.şimdidien teşekkürler

• Aldığınız ürün kutusu üzerinde genelde özelliklerin yazılı olduğu bir etiket bulunur işletim sisteminin kaç bit olduğunu oradan bir kontrol edin..Recovery sırasında size 32 yada 64 bit seçim yapabilmeniz için bir seçenek gelmedimi ? D'de recovery bölümü var demişsiniz birde oradan kurmayı deneyin..Elinizdeki cd üzerindede kaç bit olduğu yazar 32-64 birde onu kontrol edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcse_turk

Aldığınız ürün kutusu üzerinde genelde özelliklerin yazılı olduğu bir etiket bulunur işletim sisteminin kaç bit olduğunu oradan bir kontrol edin..Recovery sırasında size 32 yada 64 bit seçim yapabilmeniz için bir seçenek gelmedimi ? D'de recovery bölümü var demişsiniz birde oradan kurmayı deneyin..Elinizdeki cd üzerindede kaç bit olduğu yazar 32-64 birde onu kontrol edin..

Yanıtınız için teşekkür ederim.aynı zamanda kusura bakmayın yanıtı geç verdiğim için.

şimdi aldığım zaman işletim sistemi 64 bit .D NİN İÇİNDE DE HDD recdover vardı.ben C -daha büyük olduüu için recover cdsinden format atarak c-ni küçülttüm.
    şimdi kimsenin aklına gelmez ki aldığın zaman ilşletim sistemin 64 bit olsun.fakat dvd recovery cdsi 32 bit olsun.
    bazı toshibalarda cd verilemz.onlar tabii ki aldıktan sonra bunun recoverini yapaarlar .fakat recovery cdsi olan bir bilgisayarda bunu tahmin etmek mümkün değil.keşke almış olsaydım.ben remi tam performansı ile kulllanamıyorum

• ne yazık ki türkiyede her şey satılana kadardır.Bende aynı şeyi yaşadım.lnet olsundedim.hele hele teknosadan hiç bir şey almayacaksın
  • Eğer lisansınız 64 bit ise lisans etiketinde 64bit yazıyor ise firmadan bununla ilgili cd yada kurulum talep edebilirsiniz ama uğraşmak istemiyor iseniz kendiniz 64 bit işletim sistemi cd'si bulup kurulumda yapabilirsiniz..Tabi orijinal hali gibi olmaz içerisindeki toshibaya ait programlar gelmez ama zaten içindeki programlarda pek bir işe yaramıyor..
  • aynısı bende de var lanet olsun o bilgisayarı aldığım güne. 6 aydır 7 kere servise gitti hala paramın iadesini ya da yeni ürünü alamadım bilgisayarım windows 7 32 bit işlemci netcad 5.0 yüklenmiyor ve bu yüzden bir projeyi yapamadım ve dersi alttan almak zorundayım ne yapmam ger4ekli artık bilmiyorum her türlü yolu denedim. her parçasını değiştirdiler mahvettiler bilgisayarı çok kötü durumdayım nolur biri bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ?
  • Bir sene içinde aynı arızadan 3 farklı arızalardan 5 kez servise gittiği zaman tüketici mahkemesinde dava açıp ücret iadesi veya cihazın yenisi ile değişimini talep edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkdaşım, benim de aynı model toshiba bilgisayarım var , bana da aynı senin gibi teknosadan herhangi bir dvd verilmedi ve bana dvdleri kendim hazırlayabileceğim söylenmişti, ve ben de şimdi format atmak istiyorum, benim sormak istediğim şu: windows 7yi 32 bite döndüren senin toshiba yazılımı yardımıyla hazırladığın dvdler mi, yoksa sana teknosa tarafından verilen dvdler mi,
    cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknkr

merhaba arkdaşım, benim de aynı model toshiba bilgisayarım var , bana da aynı senin gibi teknosadan herhangi bir dvd verilmedi ve bana dvdleri kendim hazırlayabileceğim söylenmişti, ve ben de şimdi format atmak istiyorum, benim sormak istediğim şu: windows 7yi 32 bite döndüren senin toshiba yazılımı yardımıyla hazırladığın dvdler mi, yoksa sana teknosa tarafından verilen dvdler mi,
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

Bilgisayar firmaları nedense DVD vermek yerine yazılımı hardiske yüklü olarak veriyorlar (korsan kullanımı önlemeye yönelik olsa gerek) şimdi de yeni moda olarak bazı bilgisayarlar 64 bit yüklü 32 bit DVD olarak geliyor bu da arkadaşta olduğu gibi yanlışlıklara sebep oluyor.Sisteminizde yüklü olan hangi sürüm ise yedeklediğiniz de o dur. Arkadaş D diskindeki yazılımı silip verilen 32 bit DVD'sinden yükleyince hali ile 32 bite dönüşmüş. Sizin D diskinizde 64 bit yazılım yüklü ise DVD olmadan da fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz bunun için bilgisayarınızdaki kullanım kılavuzuna veya bilgisayarınızla gelen kitapçığa bakın.

• teşekkürler
  • arkadaşlar bende tsohıba notebook aldım bi zaman once bende derdim toshıba ıyı marka ben boyle a..tal bı sey gormedım dvd+rw'ı kopya dvd cd okumuyormus sımdı resımlerımı mp3lerımı dvd ye yedek yaptım format atsam yedeklerı yukleyemeyecem onu gectım format dahı atamıyorum gelde cık ısın ıcınden senın soruna gelınce benım arkadas casper almıstı onun paketınde hem 32 hem 64bit dvd sı cıkmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

arkadaşlar bende tsohıba notebook aldım bi zaman once bende derdim toshıba ıyı marka ben boyle a..tal bı sey gormedım dvd+rw'ı kopya dvd cd okumuyormus sımdı resımlerımı mp3lerımı dvd ye yedek yaptım format atsam yedeklerı yukleyemeyecem onu gectım format dahı atamıyorum gelde cık ısın ıcınden senın soruna gelınce benım arkadas casper almıstı onun paketınde hem 32 hem 64bit dvd sı cıkmıstı

Senin DVD+rw de bir problem olabilir servisi ile görüşün. Tabi iyi servis bulmanız şansınıza kalıyor.
  • hacı, şimdi sana %100 oem 64 bit lisans vermişlerdir. yazının geri kalanını okumadım. lazım değil.

yapman gereken bir torrent sitesinden ORJİNAL windows (kendi bilgisayarınla gelen home premium, profesional..) sürümü seç 64 bitini indir.
    Nero ile dvdye çek
    dosyalarını yedekle
    sonra bi güzel format at.
    sürücüleri toshibanın sitesinde bulursun. zor değil win 7 64bit seçiyosun.

sonra tertemiz, hem de lisanslı win 7in olur.

kolay gelsin. recovery yalan iş boşa uğraşma.
  • Sisteminizde (HDD'nizin başka bir bölümünde) bir sabit disk kurtarma sistemi bulunmaktadır. Bilgisayarınızın özgün fabrika değerlerini geri yükleyerek bilgisayarınızı onarmak istiyorsanız, bunu doğrudan sabit diskten yapabilirsiniz. Bilgisayarı başlatırken <F4><F8><F12> gibi bir tuşa veya <CTRL+F1><CTRL+F12><FN+F1><FN+F12> gibi bir tuş kombinasyonuna veya açılırken F8 yaparsanızı güvenli mod listesi gelecektir, en üstte bilgisayarınızı onarın seçeneğini seçerseniz recovery menüsü gelecektir. "Repair Your Computer" (Bilgisayarınızı onarın) veya "Recovery" (İşletim sisteminizi geri yükleyin) gibi seçenekleri seçip, gelen menü ve talimatları izleyin. Bu şekilde işletim sisteminizi tekrar kurmuş olursunuz.

TOSHİBA SATELİTE L505 -110 64 BİT 32 OLDU

Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows All
    util_disc_creator_27107A.exe

Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows Vista (32/64bit)
    aap_recovery_disc_creator_launcher_27726A.exe

Toshiba Recovery Disc Creator Launcher (Dual OS 32/64bit & StandAlone 32/64bit)
    app_disc_creator_launcher_28045A.exe

Toshiba Recovery Disk Creator için Windows 7'de yukarıda kilerden biri olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

arkadaşlar bende tsohıba notebook aldım bi zaman once bende derdim toshıba ıyı marka ben boyle a..tal bı sey gormedım dvd+rw'ı kopya dvd cd okumuyormus sımdı resımlerımı mp3lerımı dvd ye yedek yaptım format atsam yedeklerı yukleyemeyecem onu gectım format dahı atamıyorum gelde cık ısın ıcınden senın soruna gelınce benım arkadas casper almıstı onun paketınde hem 32 hem 64bit dvd sı cıkmıstı

Senin DVD+rw de bir problem olabilir servisi ile görüşün. Tabi iyi servis bulmanız şansınıza kalıyor.

servis bunun bı ozellık oldugunu artık bunun bı standart halıne geldıgını soylemıs aynı hatayı alanlara(korsana hayır yanı) o yuzden aramıyorum orjınal cd dvd takınca cıtır cıtır okuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

servis bunun bı ozellık oldugunu artık bunun bı standart halıne geldıgını soylemıs aynı hatayı alanlara(korsana hayır yanı) o yuzden aramıyorum orjınal cd dvd takınca cıtır cıtır okuyo

Bende ve arkadaşlarımda son 6 ay içinde satınalımş 3 Toshiba laptop var hiçbirinde sizin söylediğiniz problem yok. Bence servis sizi başından savmış çünkü Toshiba servisleri bir felaket

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.