Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Aramadıım servis yetkili bayii kalmadı ama maalesef TOSHIBA SATELITE PRO A300-1NT PSAGDE XP RECOVERY CD bulamıyorum hiçbiryerde.Aradığım heryer bilgilerimi aldı bulursak size yollarız dedi ama aylardır rayan soran yok. Ben cihazımla prodüksiyon işleri yapıyorum. animasyon 3d filan. ve kullandığım programları vista desteklemediği içinde XP kurdum laptopa. Ancak elimdeki XP RECOVERY CD si cd çantasında nasıl olduysa çizilmiş. ve bilgisayar okumuyo. Bu bilgisayarı sattıkları halde bu cd neden bulunmuyo bu piyasada o da başka bi sor. sizden ricam elinde bu cd de olan varsa yada daha önce bi yerden bulup aldıysa bu yeri bana iletebilirse sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum. yoksa bilgisayarı satmak zorunda kalacam. Çok da memnunum performanstan.
bende bu makinadan var.orjinal Xp DVD de var.önce bir dvd boyutunu kontrol edip kopyalabilme durumu sözkonusumu inceleyim.kopyalama yaparsa harici dvd ye basarım. sana bildiriim. sonrada pm den kargo adresini verirsen alıcı ödemeli postalarım.Ancak önce eve gittiğimde kopyalanabiliyormu denemem lazım.yine haberdar ederim seni.
sağolasın yüzbaşım. Xp cd boyutu 698 Mb olması lazım. umarım kopyalanıyordur. Yardımcı olursan sevinirim. tv ye yetiştirmem gereken bi program var. ellerin dert görmesin. allah ne muradın varsa versin :D allah tez zamanda altına bi cabrio araba versin :D
pardon ya nerden geldi aklıma 698 mb. dediğin gibi 7 gb üzeri. izmirde oturan ve bu cd ye sahip biri varmı acaba. yüzbaşım yollayayım sana dvd çift katmanlı. alayım senden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme