Şimdi Ara

Toshiba Satelite touchpad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba satelite A300 15A laptopa windows 7 yükledikten sonra bazen açılınca touchpad çalışmıyor touchpad e dokunduktan sonra klavye de çalışmıyor. kapatıp tekrar açtığımda normal sorunsuz çalışıyor. sebebi ne olabilir? şimdiden teşekkürler...

• en azından windows 7 driver ını bulabilecek olan warsa o da olabilir. toshibanın kendi sitesinde win7 driver ı yok touchpadin.

• n o t e b o o k.gen.tr

Bir deneyin bakalım inşallah olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 19 Ocak 2010; 23:44:42 >

• bu sorunu çözmek için o kadar uğraştım ki bunu da bulmuştum daha önce ama işe yaramadı. touchpad driver ını yüklemiyor.

touchpad in çalışmadığı zamanlarda ekran çözünürlüğü de değişiyor(normalden büyük simgeler) belki bi yardımı olur sorunu bulmak için :S
  • Çözüm: Bios Update
  • Yahu neler diyorsunuz :)) Bi kapalı konu vardı orda daha vahim durum :) Adam telefonla konuştuktan sonra touchpad çalışmadı diyor :D Korkudan pc'nin yanında telefonla konuşmuyormuş :D

Çözüm yolu basit arkadaşlar.. Acer notebookLarda Fn+F7'ye basın sorun çözülür :)) Diğer notebokkları bilmiyorum.. Arayın buLursunuz fonksiyon tuşlarından biridir... Bios update format ws hiç gerek yok :))
  • cheshme2 adlı arkadaşa teşekkür ederim sorun bios update ile düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlığa çözüldü ekleyelim.
  • dostteam adlı arkadaşın mesajını ibretle okudum. uzun zaman oldu ama yeni gördüm mesajı. bilmeden konuşmak bu olsa gerek.

Evet arkadaşlar o sorun o şekilde çözülüyor. Şimdi ben bilgisayara tekrar format attım ve bu sefer de başka sorunlarla karşılaştım. Normal işlemlerimi yaparken bilgisayar bazen birden donuyor. hiç bir şekilde yaptıklarınızı algılamıyor tek çözüm gücü kesip bilgisayarı tekrar başlatmak. Sorunun yine driverlarla ilgili olduğunu düşünüyorum, bios update'i de yaptım ama bir türlü sorunumu çözemedim. Sorunun bir başka belirtisi de oyun açtıgımda ekranın kenarlarından bi kısmın kullanılmaması, bir başka belirti de ekran çözünürlüğünü azalttığım zaman simgelerin büyümesi gerekirken ekran küçülüyor kenarlardan boşluk bırakarak.

Daha önce aynı durumu yaşamış olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cheshme2

Çözüm: Bios Update

teşekkür ederim gerçekten.
  • Çok teşekkür ederim yardımcı olanlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.