Bildirim
TOSHIBA SATELLITE A300 1LT MEDIA TUŞ IŞIKLARI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
lutfen biri yardımcı olabilir mi? -
seninki gene iyi yanmıyor ben söndürmeye çalışıyorum benimki sürekli yanıyo hiç sönmüyor internette arıyorum ama bi yazılım bulamadım daha a300 için -
Fiziksel bi temassızlık sözkonusu olabilir dokununca yanıyor ise... -
quote:
Orijinalden alıntı: tembeler
seninki gene iyi yanmıyor ben söndürmeye çalışıyorum benimki sürekli yanıyo hiç sönmüyor internette arıyorum ama bi yazılım bulamadım daha a300 için
Bilgisayarı başlattığında biosa gireceksin, bios tan advanced sekmesini tıklayacaksın orada LED bölümü var enable sa disable yapın disable sa enable yapın ışıklar söner yada yanar. İşinizi görür. Bunu yaptıktan sonra F10 a basıp kaydederek çıkın. Veyahutta Program filesteki TOSHIBA TBS klasörünün içindeki dimmer.exe uygulamasına tıklayın. Bu uygulamada yakıp söndürmeye yarar bu uygulamayı mouse a sağtıklayarak başlat menüsüne alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 3 Kasım 2009; 15:53:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Orijinalden alıntı: tembeler
seninki gene iyi yanmıyor ben söndürmeye çalışıyorum benimki sürekli yanıyo hiç sönmüyor internette arıyorum ama bi yazılım bulamadım daha a300 için
Bilgisayarı başlattığında biosa gireceksin, bios tan advanced sekmesini tıklayacaksın orada LED bölümü var enable sa disable yapın disable sa enable yapın ışıklar söner yada yanar. İşinizi görür. Bunu yaptıktan sonra F10 a basıp kaydederek çıkın. Veyahutta Program filesteki TOSHIBA TBS klasörünün içindeki dimmer.exe uygulamasına tıklayın. Bu uygulamada yakıp söndürmeye yarar bu uygulamayı mouse a sağtıklayarak başlat menüsüne alabilirsiniz.
adamın dibisin tesekkürler. Su anlık işimi görse de bunu dokunmatik tuslardan yapamamam canımı sıkmakta. Aslında tus basıyor sesi de geliyor ama ısıklar ne kapatıyor ne de acabılıyor. Ama dıger dokunmatıklerde (ses acma-kapama,Medya player vs'de sorun yok)Ha bir de eco tusu da aynı sekilde iptal olmus.
-
eyvallah dostum sagolasın bende de toshıba satellite a 550 vardı aynı sorun klavye ısıkları yanmıyordu dediğin gibi yapınca sorun ortadan kaltı sağolasın -
aslında format atınca calısıyor arkadaslar ama format atmak istemiyorsanız dimmer.exe ye basarak ta halledebiliyoruz. -
aynen biostan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X