Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A350-22Z (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
24.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de a350 22-z kullanıyorum. Xp ye çevirmeyi düşünüyorum aleti ama driver bulamadım. Bunun için uygun xp driverı var mı acaba?
  • merhaba bende sizin gibi izmirde yaşıyorum.Disk bölümlemesini yapmaya çalışırken recovery dvd lerini oluşturamadan silmeyi başardım :) sizinkilerden bir kopya alabilir miyim? teşekkürler
  • Benden de vista puanlaması:)

TOSHIBA SATELLITE A350-22Z
  • Teknosa dan 1.850 ye 7 taksit li şekilde aldım..

Şu an şarj oluyor yarın akşam tam izlenimlerimi size aktarırım..

Gerçekten şık ve bana göre fiyatına oranla iyi özellikler sunan bir laptop..
  • ben de bu bilgisayarı baya uygun buldum ama ben laptop teknolojilerine baya uzak kaldım... bunlarda hdmi girişi falan bulunuyor mu? meslea ps3'ü bağlayıp laptop'ın sadece monitörünü kullanmak mümkün müdür? soru çok saçmaysa gülünmemesini rica ediyorum
  • Hdmi girişi yoktur, hdmi çıkışı vardır.... Laptopun ekranını harici bir cihazla kullanmak mümkün değil... Ayrıca bu modelden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ekran kartı eskidi.... Artık parasını hakedecek bir ürün değil
  • Arkadaşlar ben kullanıorum bu makinayı ve harby makinaaa.. Bu zamana kadar ekran kartıyla pek iim olmadı ama call of duy nin 4cüsünü oynuor fakat diğerini denemedim o 2 olanı son oyunu. bizim bu laptoplar paylaşımlı mı acaba.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Hdmi girişi yoktur, hdmi çıkışı vardır.... Laptopun ekranını harici bir cihazla kullanmak mümkün değil... Ayrıca bu modelden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ekran kartı eskidi.... Artık parasını hakedecek bir ürün değil

HARİCİ CİHAZDAN KASTIN NEY???
  • Görüntü alabileceğin bir alet , örneğin PSP ; PS3 ; media player gibi. Orada anlatmak istediğim , notebook'un kendi ekranını sadece notebook için kullanabildiğimizdi. Tüm notebooklarda bu böyledir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meth01

Arkadaşlar ben kullanıorum bu makinayı ve harby makinaaa.. Bu zamana kadar ekran kartıyla pek iim olmadı ama call of duy nin 4cüsünü oynuor fakat diğerini denemedim o 2 olanı son oyunu. bizim bu laptoplar paylaşımlı mı acaba.???

SLM ARKADAŞLAR BENDEDE MALUM MAKİNE VAR.MAKİNADAN OLDUKÇA MEMNUNUM FAKAT.KAMERASINDA PROPLEM VAR GECE IŞIK YOKKEN KAMERA KARANLIK YANDAKİ IŞIK BİR İŞE YARAMIYOR HATTA LOŞ IŞIKTA ÇALIŞIRKEN BİRDEN KAMERA KARARIYOR ACABA SİZDEDE AYNI PROPLEM VAR MI VARSA YADA ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN.......TEŞEKKÜRLER............
  • ben bu bilgisayarı kullanıyorum... toshiba teknik servis geri iadeli ürünleri fabrikadan çekip satıyormuş, ordan 800 tl'ye 6 ay garanti ile aldım. çok memnunum..
    CALL OF DUTY MODERİTE 2
    CRYSIS
    PHOTOSHOP CS5
    Hepsini rahatlıkla kullanıyorum. Yakında CRYSIS 2 indirecem bir de onu denicem...
    bence CRYSIS tek başına kriter belirleyici :D
  • Crysis 2'den çok birşey bekleme 5650 ile dahi full ayarlarda rahat oynanmıyor..
  • arkadaşlar bende bu bilgisayarı kullanıyorum. 2 sene daha 15 gün önce doldu.ve şu ana kadar pes 2011 harici hiç oyun yüklememiştim.ilk defa oyun yüklemeye yeltendim ve şu anda sabotaj ve nfs swift oyunlarını kuramıyorum.2 sinde de oyunu kuruyorum fakat tam oyun başlangıcında ya donuyor yada direk oyundan atıyor.kafayı yicem bu pcnin yapmaması lazım. deli olmak üzereyim.bir çözüm önerin lütfen deli olucam yksa.ekran kartım mı bozuk driverım mı eksik neyim eksik lütfen yardımcı olun...!!!
  • selam bende de bu pc den var.2 senedir kullanıyorum ve çok memenunum.ilk defa bugün 3g ile internete bağlanmak için simkart yuvasına kartı taktım.fakat herhangi bir program bulamadım.hangi programı yüklemem gerekiyro ve bunu nasıl kullanacağım.batarya yuvasında simkart yuvası var.yardımcı olurmusunuz?win 7 64 bit işletim sistemi var.tşk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.