Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A350-22Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
24.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. bu toshibanın bu modelini almak istiyorum. Sadece teknosada var gibi. Fiyatı toshibanın diğer modellerine göre uygun geldi.
    Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? neden diğer modellerden daha uygun fiyatı var? nasıl bir makinadır?
    Makineyi kullanan arkdaşlar varsa makine hakkında yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

Model : SATELLITE A350-22Z

Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi
    İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700

İşlemci Hızı : 2 53 GHz, 3 MB L2 1066 Mhz FSB
    Bellek : 4 GB

Ekran Belleği : 512 MB(Max 2302 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 16"

Garanti Süresi : 2 Yıl

Bellek Tipi : DDR2

Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD3650

Sabit Disk : 320 GB
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows Vista Home Premium

Fiyatı : 10 taksit 1.836 TL (teknosa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archineer -- 15 Ağustos 2009; 0:39:10 >

• eet bunun fiyatı benm de dikkatimi cekmişti. sanki bu özellklre göre daha pahalı olması gerek diye düşünmüştüm.

Hp nin aynı özelliklerde bi modeli var, ekran kartı hd4650, fiyatı yanlış hatırlamıosam 2200 tl civarı, vatan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 15 Ağustos 2009; 2:00:42 >
  • bu haftasonu bunu almayı düşünüyodum ,
    ama diğer başlıklardan teknosa ve toshiba hakkındaki yorumları görünce biraz soğudum
    kullanan birisi yorum yapsa çok iyi olurdu.
  • merhaba arkadaşlar ben de toshibanın malum modelini almayı dusunuyorum fakat sizin gibi kararsızım. istanbul bilişimi aradım 1 ay sonra ellerine geçeceğini soyledi.. bu pcdeki tek soru işaretim ekran kartı.. bu akran kartı ile ilgili her kafadan farlklı bir ses cıkıyor... ati radeon hd3650 max2302mb ekran kartı var... bu kart ile oyunları sağlıklı oynayabilirmiyim... oynadıgım oyunlar ise yeni nesil nfs ve fifa tarzı oyunlardır... lütfen yardımcı olun kafam cok karışık... ve bu pc yi kullanan varsa sorun vs. durumu nedir lutfen yardımm... saygılar tşk...
  • ben kullanıyorum. çok memnunum. Kalitesi çok iyi. Ekranı büyük ve kullanışlı. oyunlarda keyif veriyor. ısınma problemi hiç yok. Hoparlörleri çok iyi aldım alalı 2+1'im vardı bağlamaya gerek duymadım. fiyat olarak da eşdeğerlerinin çok altında. Tek sorun harddiskinin ikiye bölünmüş gelmesi. Tüm bilgisayarlar artık böyle ama 160+160 olarak geliyor ve bu çok kullanışsız. 260+60 falan olabilirdi. Neyse çok önemli değil. Büyük bir bilgisayar. Eğer kompakt bişey arıyorsanız almayın. Ben çok memnunum gerçekten benim kullanımımı aşıyor bile diyebilirim. Oyunları gayet güzel çalıştırıyor (eşdeğerlerine oranla). bu bilgisayarın eşdeğerlerinin ekran kartları vs. daha kötü. Çok şık ve elle tutulduğunda sağlam hissi veren bir malzemesi var. İşlemcisi çok güçlü, photoshop kullanıyorum, gerçekten hızlı. Sadece Windows vista 32 yüklü. ramların tümünü tanımıyor sanırım. vista 64 yüklerseniz daha da hızlı olr. 8gba kadar ram destekliyor çünkü (satıcının söylediğine göre). Teknosa'dan aldım. Herşeyimi oradan aldım bu güne kadar. İsteyerek değil sadece oradaki fiyatlar daha uygun geldi hep (Tax-free yapıyorlar vatanda yok, bimeks izmir de iyi değil deniyor). Hiçbir problem yaşamadım. Çok yardımcı olacak arkadaşlar var hemen çözüm üretiyorlar.

Çok ileri oyuncuysanız daha custom notebooklar var (monster falan gibi) onlara bakabilirsiniz. Bu multimedya notebook diyebilirim. Filmler photoshop fotograf gibi işler çok keyifli ve hizlı. Oyun da oynanıyor NFS Carbon oynuyorum, ful ayarda ısınma yok takılma yok. renkler görüntüler mükemmel. Tavsiye ederim ama ne için kullanacağınız daha önemli. Sorularınız olursa yanıtlayabilirim.

Sevgiler...

(edit: üzerinde demişim altında diyecektim: Lenovo y650 2200 YTL'ydi bimekste (16 inchler ile 15 inchler arasında fark var, eşdeğerleri olarak saymayın lütfen) Bu bilgisayarı teknosa'dan 1800 ytlye aldım taxfree ile 1700'e geliyor. 16 inch bu fiyata bilgisayar bulamazsınız...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypriot151 -- 17 Ağustos 2009; 16:03:05 >

• artık kararımı vermek uzereyim sanırım bu pcden bitanede ben alacağım fakat yeni çıkan oyunlarda nasıldır hala kafamda soru işareti ve cihazda bluetooth mevcutmu herkes faklı seyler soluo anlamadım valla...
  • Merhaba,

Teknosa sitesinde ve orjinal kurulumda bluetooth görünmüyordu. Ancak siz söyleyince denetim masasına baktım ve orada bluetooth local com diye bir dosya gördüm. Ona tıkladım bluetoothu kurdu ve gayet güzel çalışıyor. Bluetoothu bulamayan arkadaşlar denetim masasından aktive etsinler. Wireless ile aynı sinyal seviyesinde çalıştığından sinyaller karışabileceğinden toshiba onu aktive etmemiş görünüyor. Ancak bluetooth var ve çalışıyor sadece o ikona tıklayıp next e tıklayıp kurmak gerek.

Oyunlar konusunda ne istediğine bağlı dostum. 15 inch laptoplarda daha iyi ekran kartlı lenovolar gördüm. Bir çok bilgisayarın 15.6 inç pazarında iyi ekran kartları kullanıyor. 16 inchlerde ise multimedya daha ağırlıklı. tek amacın oyunları oynamaksa lenovonun y530 modelinin dehşet ekran kartlı modelleri var. Ama hem filim izlerim fotograf çeker photoshop kullanırım hem de arada oyun oynarım diyosan bu bilgisayar iyi.

Ben 3 ay boyunca bilgisayar araştırdım Y650 almak üzereydim. Bu bilgisayarı gördüm ve direk aldım. Ne forumlara ne reviewlere bakmadım ilk defa. Ama çok memnun kaldım. Düşünerek geçireceğin vakti tıklayarak geçirebilirsin :) mağazaya git dokun gir hoşuna giderse al. Bu benim fikrim.

Elimde daha yeni oyun olsa senin için denerdim ama NFSCarbon ve Mostwanted var sadece. Başka öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toshıba genelde emsallerine oranla daha pahalı.. 1800 lira para veripte böyle bir ekran kartlı bilgisayar almak bence pek akıl karı değil. Ama tabi marka takıntısı varsa bir şey diyemem..
    Şunu inceler misiniz? Özellikle ekran kartındaki farka dikkat.. Bir de fiyatına...

• O gösterdiğiniz emsali değildir. Ben fotografçılıkla uğraşıyorum ve bu bilgisayarlar arasında çok fark var. Gösterdiğiniz samsung p7350 işlemcili. Bu bilgisayar p8700 işlemcili. Oyunlar için farketmeyebilir ama photoshop için fark ediyor. Grafik tasarımla uğraşanlar bilir. 16" ile 15" arasında çok fark var yoksa bu bilgisayar akıllıca olmazdı.

Marka takıntım hiç yok. Bilgisayarı alırken markasına bakmadım bile. Satıcı getirip gösterdi özellikleri tam istediğim gibiydi. Zaten sonunda verilebilecek tek cevap da "bu özellikleri ihtiyacınızı karşılıyorsa alın" olabilir. ne için kullanmak istediğinizi iyi belirleyin öyle bakın zaten belirli bir ürün yelpazesinden birini seçmeniz gerekecektir. Linkteki samsung da normal şartlarda bir insanın işini fazlasıyla görür.

(ayrıca samsung bir marka değilmiş gibi :) Günümüz dünyasında marka takıntısı olmayan çok az insan var. X marka bir laptop kimse almaz, üzerinde her zaman bir logo bir marka işaret isterler)

sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypriot151 -- 17 Ağustos 2009; 16:14:49 >

• aslında o kadar oyun meraklısı değilim pc performanslı olsun istiorum brz ama estiğinde oyun oynarım... film merakım ar ve mesleğimden dolayı sq dediğimiz tarzda kaliteli müzik tutkum var...zaten bu pc yi seçmemin sebeplerinden biri de harman/kardon hoparlörleridir...harman /kardon dunyanın en iyi hoparlor ureticisidir...biraz da hastalık benimkisi...buarada cypriot sen kıbrıslımısın_? ben de onumuzdeki hafta kıbrıstayım inş..donuste ilk işim bu ürünü almak olacak:)
  • Hoparlörler süper. dediğim gibi 2+1'leri bağlamaya ihtiyaç duymadım daha. İlk aldığımda bas ayarlarını açtım ve müzik dinliyordum. Elimi masaya kodum masanın titrediğini hissettim. 2+1'leri açınca böyle oluyor normalde.

Evet Kıbrıslıyım ama İzmirde oturuyorum şu anda.

İnşallah istediğin bilgisayarı alırsın dostum
  • yaa bende izmirde okuyorum... kız arkadaşım kıbrıslı...onun akrabalarıda izmirin aliağa lçesnde oturuyo emmnun oldum..çok teşekkur ederim yardımlarınız için...inş ben de memnun kalırım bu üründen..saygılar..
  • ARKADAŞLAR BENIM BILMEK ISTEDIGIMDE SU BU URUNU TEKNOSADAN ALANLAR ICIN SORUYORUM ?

BU URUNUN YANINDA CD CANTASINI CD LERINI VS NELER VERIOLAR SÖYLERMISINIZ ?
  • BEN BU MODELDEN henüz aldım teknosadan..yanında sadece şarj cihazı veriyorlar..ben internet üzerinden aldığım için alışveriş 2.000 tl yi de geçince 200. tl hediye çeki veridler ben de eksiklikleri böylece tamamladım..

BENİM SORMAK İSTEDİĞİM : HOPARLÖRLERDEN ANCAK ÇOK SESSİZ BİR ORTAMDA FARK EDİLEBİLİYOR AMA..CIZIRTI GELİYOR..NEDEN ACABA..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insider3

Arkadaşlar ben de henüz aldım bu ürünü . Biraz çok ısınıyor gibime geldi.üste sıcaklık vurmuyor fazla ılık bir his var ama yan tarafa(havalandırma cıkışına) ve altına elimi dokundurduğumda oldukça sıcak !

Bunun yanında canımı sıkan diğer bir durumsa şu ki Face recognition hiçbir şekilde yüzümü tanıyamıyor! Başta ayarlamak istiyorum yüzümü saga sola cevirtiyor sureklı ama bir türlü başarılı olmuyor sürekli tekrar denemek icin geri tusuna basınız diyip duruyor .Şimdi iki sorum olacak, bu problemin çözümünü biliyor musunuz? Ben bunu sildim şu an bunun yerine başka bir program kullansam ( veriface recognition ) acaba makinede sorun çıkartır mı ?

Teşekkür ederim şimdiden.. İyi günler diliyorum..

kardes komık gelebılır ama web camın uzerındekı naylonu cıkarmadıysan olabılır ben ılk aldıgımda cıhazı farketmedım bıle toz mu war acaba dıye elımle sıldım bıle
    naylonu farketmedım bı turlu yuz tanımayı calıstıramadım bozuk dıye servıse yollucaktım hatta babam geldi pat diye naylonu cıkardı ayna gıbı gostermeye basladı kamerası :D
    Ve bu laptop un en guzel ozellıklerınden 2sını soylemek ıstıyorum
    1.si Harman Kardon ozellıgının bulunması
    2.si ise batarya girişinde Sim kart girişi bulunması ne işe yarıyor derseniz internete girmenize yarıyor.bi yere gittinz acil internete gırmenız gerekıor diyelim
    cıkarıyorsunuz sım kartını telefonunuzdan laptopa takıp ınternete gırebılıyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngeL101 -- 6 Eylül 2009; 10:23:28 >

• ATI Mobility Radeon™ HD 4650 DDR3 - 1 GB (Paylaşımsız) - 2301 MB (Paylaşımlı)
    NVIDIA GeForce GT 220M Harici 1GB
    HANGİSİ sizce?
  • kesinlikle 4650 ddr3
  • geçen günleerde teknosadan L500 13-t aldım ve oldukça memnunum. Şimdi bir arkadasıma bu ürünü yani a350-22z almayı düşünüyoruz ama ekran kartı gerçekten düşündürüyor. 1800 paraya bu ekran karı değer mi sorusu aklıma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 15 Eylül 2009; 11:17:22 >
  • aşağıdaki linkteki yer alan toshiba modeli ile bu model arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.