Şimdi Ara

Toshiba Satellite C660-14C Wireless Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde arkadaşın c660-14c laptop var.Bu laptop önceleri internete sıkıntısız bağlanırken şimdi hiç bağlanmıyor wireless driver larını güncelledim ve yeniden kaldırıp yeniden yükledim fakat hiçbir işe yaramadı.Ccleaner advanced system care tarzı programlarla temizledim ama gene işe yaramadı sizce ne yapmam gerekir format atmadan önce? Son çare olarak formatı görüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Merhaba arkadaşlar, elimde arkadaşın c660-14c laptop var.Bu laptop önceleri internete sıkıntısız bağlanırken şimdi hiç bağlanmıyor wireless driver larını güncelledim ve yeniden kaldırıp yeniden yükledim fakat hiçbir işe yaramadı.Ccleaner advanced system care tarzı programlarla temizledim ama gene işe yaramadı sizce ne yapmam gerekir format atmadan önce? Son çare olarak formatı görüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

Merhabalar;

Laptopunuzun Wireless özelliğinin (FN+F8) açık olup olmadığını kontrol ediniz.Laptopunuz çevredeki kablosuz ağları görüyor ama bağlanamıyor mu? yoksa hiç mi görmüyor.Aygıt Yöneticisinde Wi-Fi kartınız tam olarak yüklü gözüküyor mu?Ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: borabalkan

quote:

Merhaba arkadaşlar, elimde arkadaşın c660-14c laptop var.Bu laptop önceleri internete sıkıntısız bağlanırken şimdi hiç bağlanmıyor wireless driver larını güncelledim ve yeniden kaldırıp yeniden yükledim fakat hiçbir işe yaramadı.Ccleaner advanced system care tarzı programlarla temizledim ama gene işe yaramadı sizce ne yapmam gerekir format atmadan önce? Son çare olarak formatı görüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

Merhabalar;

Laptopunuzun Wireless özelliğinin (FN+F8) açık olup olmadığını kontrol ediniz.Laptopunuz çevredeki kablosuz ağları görüyor ama bağlanamıyor mu? yoksa hiç mi görmüyor.Aygıt Yöneticisinde Wi-Fi kartınız tam olarak yüklü gözüküyor mu?Ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Yazmayı unutmuşum hocam, çevredeki ağları görüyor fakat bağlanmıyor.Wifi kartı tam olarak görünüyor broadcom 8xx küsür diye aygıt yöneticisinde.Sorun oldukça ilginç.Wifi ağında sorun var desem telefondan yaydım kablosuz olarak onu da gördüm ağlarda ama bağlanamadı.Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borabalkan

quote:

Merhabalar;

Yazmayı unutmuşum hocam, çevredeki ağları görüyor fakat bağlanmıyor.Wifi kartı tam olarak görünüyor broadcom 8xx küsür diye aygıt yöneticisinde.Sorun oldukça ilginç.Wifi ağında sorun var desem telefondan yaydım kablosuz olarak onu da gördüm ağlarda ama bağlanamadı.Şimdiden teşekkürler

Aygıt Yöneticisinde Wi-Fi kartınızın özelliklerine girip Wi-Fi kartınızın otomatik ıp aldığına emin olunuz.Son seçenek olarak laptopunuza Recovery Dvd'sinden işletim sistemini yeniden yükleyiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.