Şimdi Ara

Toshiba Satellite L505-11E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Satellite L505-11E Almayı Planlıyorum Bu Ayın Sonunda Fakat Masaustunde Oynayabılecegım Cogu Oyunu Bu Bılgısayarda Oynamak Istıyorum,Mumkunmudur Acaba (Need For Speed Shift,Sims3,WOW Vs..)

Özellikleri

Teknoloji : Intel Centrino Teknolojisi
    İşlemci : Intel Core 2 Duo T6600
    İşlemci Hızı : 2 20 GHz, 2 MB L2 800 MHZ FSB
    Bellek : 2 GB
    Ağırlık : 2,7 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB (Max 2303 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : L505-11E
    Ekran Özelliği : TruBrite 16:9 HD TFT
    Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD4650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 320 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 2
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

NOT: Ürünü Teknosadan Alacagım Linki Aşagıdadır..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031153&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRollBaby -- 6 Mayıs 2010; 14:27:40 >

• Oynatır evet. Ekran kartı güzel çünkü.
  • Teşekkürler.. Diğer Yorumlarıda Bekliyorum..
  • 4650 geçen senenin iyi kartlarından. Oyun oynarsın elbette.
    Ama bana sorarsan bunu alma, daha güncel bir bilgisayar al.
    Sonuçta laptopta masa üstündeki gibi kolayca gidip ekran kartı değiştiremeyeceksin.
    Ama bana sorarsan en az Hd 5650 ekran kartı olan bir cihaz al. Direct 11 desteği olan...

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2883&u=Asus%20N61JA-JX119R

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2500&u=Acer%205740G-333G32MN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 6 Mayıs 2010; 15:19:20 >

• Sağlamlık önemli olduğundan ikinci linkteki acer'ı önermiyorum. Kullanıcılardan şikayet var.
  • açıkcası tek secenegım bu bılgısayar. Ben bu bılgısayarın işimi gorüp gormeyecegını ogrenmek isyorum.cunku fıyatı cok sasırtıcı kıme sorduysam mukemmel bır pc dıyor... 3hafta snra pc elımde olacak.. YORUMLARI BEKLIYRUM,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite A300-15M
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toshıbanın fiyatına şaşıran arkadaşlarına da ben şaşırdım
    Penryn (T serisi) işlemciler 2007 sonlarında piyasaya sürülmüş işlemcilerdir. (T6500)
    Hd 4650 ekran kartı ise yaklaşık 1 yıl öncesinin iyi kartlarındandır..
    L serisi Toshıbanın en alt seviye cihazlarıdır.
    Kısacası sen yukarıdaki Toshıbayı alırsan işlemci olarak 2-3 yıl öncesinin teknonolisine sahip, ekran kartı olarak da 1 yıl öncesinin teknolojisine sahip cihaz satın almış olursun...

Yukarıda önerdiğim Acer 1300 lira, donanım olarak Toshıbadan çok daha yüksek. İ serisi işlemcisi direckt 11 destekli Hd 5650 ekran kartı var...
    Toshıbada her ne kadar şimdiki oyunlarda sorun yaşamayacaksan da, seneye oynayamacağın bir çok oyun olacak, o zaman ben ne yaptım deme...

Toshıbanın adından başka bir şeyi yok, sen bilirsin.....

• valla morelimi bozdun ama gerçekleri söyledin saol.ama artık bunu almak zorundayım.bu yuzden dedıklerın yuregıme bı nebze su döktü bu seneki ve seneye cıkan oyunları oynarım olmadı donanım yenılerım. Yorumlarınızı beklıyorum...
  • Kardeş sonuçta arkadaş sana sistemi iyi olanı öneriyo.
    Benim kendi şahsi fikrimi söylemek isterim umarım işine yarar.
    Bu cihazın ana kart eski değil çünkü ddr3 destekli ve performansı gözünde canlandırdığından bile daha yüksek olacak buna emin ol.
    Acer almanı ben istemem. Yani daha samimi olursak. Sen benim has arkadaşım olsan ve gel bi pc alalım bana desen sana acer aldırmazdım.
    Toshiba özelliğine göre fiyatı yüksek, acer ise düşük çekiyo eyvallah ama acer süründürüyo!
    Yine kendimden örnek vereyim. Ben söylenenleri dinlemeyip gittim acer aldım ve cihaz sorunlu çıktı servise gitti değişim onaylandı. Bende aynı modeli istemedim bugün kargoya verdim başka bi marka alacam. Belkide bende bundan alırım. Çok yüksek özellikte olup kullanamamak mı, yoksa yeterince özelliklere sahip gittiği yere kadar giden bi cihaz alıp kullanmak mı mantıklı?
    Bende aradım ve bu model için 100 kullanıcıdan şikayet eden sadece 1 kişi gördüm.
    Acer olsa 100 kişiden 70i şikayet eder. Acer bölümüne buyur bak istersen.
    Bu yorumlar sadece konuyu açan arkadaş içindir. 3. Kişi lütfen yorumlarıma aksi yönde yorum katmazsa sevinirim...

• 1yıldır pcsizim dersler yuzunden bu pcyle guzel bi tatil yaparım umarım taşınabilirligi dahada guzel.. Valla hocam askerden donen gordugu ilk disiye saldıran erkek gibiyim :D yorumlarınız için saolun devamını beklıyorum..
  • TOSHIBA L505-13U CORE İ3 330M 2.13GHZ-2GB-320GB-15.6"-1024MB HD5165-CAM-DVD/RW-W7PRE

Bı modelide düşünebilirisin. Özellikleri aynı işlemcisi Core İ3. Ayrıca L505-11E 'de sistem rami 2GB. 13U'da da 2 gb ama onun 13V olarak 4GB ramli modelide var. Ekran kartına aklın takılmasın 5165=4650 sadece yeniden isimlendirme. Fiyat olarakda aşağı yukarı aynılar.
  • güncel
  • Konu Güncel....
  • Bundan 10 gün önce lenova g560 i3 işlemcili bi bilglsayar aldım ve aksam esim oyun oynarken mavi ekran verdi ve recoveryde olmadı i3 işlemciyi kesinlikle tavsiye etmiyorum gidip bu bilgisayardan aldım umarım memnun kalırız.Bazı arkadaşların beğenmemesi normal maddi durumu çok iyi olup her yıl yeni laptop alabilirler ama ortalama kullanıcılar icin yeterli özelliklere sahip gecen yıl kendime aldıgım asus f8 s1 serisi 512 ekran kartı ve 4gb lik laptopun oynatamadıgı bi oyun henüz .ıkmadı,bence yorumlar biraz abartılıyor ben bu bilgisayarın yapamayacagı bisey oldugunu dusunmuyorum en fazla 2gb ram ilave yapılabilir bence gerek te yok.ortalama kullanıcılar için alınabilir bir bilgisayar teknolojiyi yakalamak mümkün değil,önemli olan ihtiyacları belirleyip ortalama bir makine almak..saygılar..alan arkadaşa hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lily55
    Bundan 10 gün önce lenova g560 i3 işlemcili bi bilglsayar aldım ve aksam esim oyun oynarken mavi ekran verdi ve recoveryde olmadı i3 işlemciyi kesinlikle tavsiye etmiyorum gidip bu bilgisayardan aldım umarım memnun kalırız.Bazı arkadaşların beğenmemesi normal maddi durumu çok iyi olup her yıl yeni laptop alabilirler ama ortalama kullanıcılar icin yeterli özelliklere sahip gecen yıl kendime aldıgım asus f8 s1 serisi 512 ekran kartı ve 4gb lik laptopun oynatamadıgı bi oyun henüz .ıkmadı,bence yorumlar biraz abartılıyor ben bu bilgisayarın yapamayacagı bisey oldugunu dusunmuyorum en fazla 2gb ram ilave yapılabilir bence gerek te yok.ortalama kullanıcılar için alınabilir bir bilgisayar teknolojiyi yakalamak mümkün değil,önemli olan ihtiyacları belirleyip ortalama bir makine almak..saygılar..alan arkadaşa hayırlı olsun..

Sana katılıyorum hocam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.