arkadaşlar bu noteboogu alan birisi var mı aranızda.nasıl memnunmusunuz.işlemci hangi frekansta calışıyor.uygulamalar cift cekirdek destekli olmadığından bir sorunla karşılaştınız mı?
Gectigimiz hafta Toshiba'nin bu modelini Bimeks'ten aldim. Su an için hiç bir sorunla karsilasmadim. Makine gayet iyi ve cok sessiz. Performansi bilgisayarin baslangicta otomatik açilan çogunlugu Toshiba'nin kendi utilityleri olan özelliklerin gereksizlerini kapatirsan daha da iyi. Bu arada tek kusuru tüm sitelerde ve Bimeks'in siteside dahil ekran karti 128 MB paylasimli demesine ragmen DxDiag'da ve Grafik özelliklerinde 64 MB yaziyor. Acaba BIOS'undan mı kaynaklaniyor bilemedim. Ekran karti delisi olmadigim için üzerinde durmadim ama yinede bu konuda bir bilgisi olan var mi? Gercegi ne 64 mü 128'mi? Yeni alacaklara eger ekran kartina önem veriyorlarsa bilgisayarda mutlaka kontrol ederek almalarini öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme