Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben HDD yi çıkarıp onun yerine taktım SSD'yi. DVD kısmına takılınca nasıl performans alırsın bilemeyeceğim.

Bu arada Samsung EVO 250 kullanıyorum , gayet memnunum.
  • ugurcan709 kullanıcısına yanıt
    burdan bir abimiz caddy denemş ve olmuyor demiştir,dışarıda kalıyor ucu demişti tavsiye etmemişti.bence içini açın güzelce takın hdd yerine.Ben öyle yaptım ama 128 alacaksanız 1 tb a 128i değişmek benim için pek mantıklı gelmez ama 250 lik alırsanız güzel olur.128 biraz az gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

burdan bir abimiz caddy denemş ve olmuyor demiştir,dışarıda kalıyor ucu demişti tavsiye etmemişti.bence içini açın güzelce takın hdd yerine.Ben öyle yaptım ama 128 alacaksanız 1 tb a 128i değişmek benim için pek mantıklı gelmez ama 250 lik alırsanız güzel olur.128 biraz az gelebilir.

Benim şu anki kullandığım P50-B-1468 modeli 500 gb hdd ye sahip. Ben bunu çıkarıp yerine 250 gb SSD takarsam, çıkaracağım HDD yi de HDD kutusu ile harici olarak kullanabilirim değil mi ?
  • ugurcan709 kullanıcısına yanıt
    Tabi kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Benim şu anki kullandığım P50-B-1468 modeli 500 gb hdd ye sahip. Ben bunu çıkarıp yerine 250 gb SSD takarsam, çıkaracağım HDD yi de HDD kutusu ile harici olarak kullanabilirim değil mi ?

Ben 1 TB lık harici hdd olarak kullanıyorum. 20-30 liralık özel bir kutusu var, tertemiz kullanırsınız.
  • bende önceden asus un 8gb lık dokunmatık ekranlı bi laptobu vardı ekran kartıda 740m di 64 bit lik ama oyunlarda daha iyi performans alıyordum oyun acısından bana pek bekleneni vermedi bu pc ki lanet olası fan seside cabası :d diğer işlemlerde fena değil
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bilgisayarım için bu adresten SSD takmak için aparatı aldım. Şimdi de SSD bakacağım, bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı, kaç mm kalınlığındaki SSD'leri tercih etmeliyim ve Windows'u bu diske aktarmam mümkün olur mu, yoksa en baştan kurulum mu yapmalıyım?
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    merhaba,mm önemli dğeil hepsi standart olur zaten ssd lerin.marka tavsiyesi olarak öncelik samsung u sonrada sandisk markasını öneririm.windows u aktaramazsın,en baştan kurulum şarttır.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung 850 Evo SSD kullanıyorum ve gayet memnunum. Mm konusunda bir bilgim yok ama illaki bir standart vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    ben sandisk ssd ultra 240 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı çok,daha öncede intel kullandım onda da sıkıntı olmadı aslında intelide öneririm ama bunlar 2.5 inç oluyor hiç görmedim ben daha büyük ölçüde ssd,daha küçüğü var ama onlarda farklı amaçlı kullanım için
  • Benim sormak istediğim başka bir konu var. Dengeli modda pilde iken %100 den %9 a 40-50 dk gibi bir sürede geliyor. %9 da 1 saatten fazla gidiyor. Sizde de böyle bir durum var mı ?
    bende yok hocam ama şarjı hızlı bitiiyor ya 1 film izlemeye yetiyor anca :D
  • Aynen, benimki de asagi yukari 1 film izleyecek kadar dayaniyor. Ama ben dengeli ve guc tasarrufu arasinda cok fazla bir sure farkedemedim film izlerken ya da internette dolasirken. Ama on oynarken ciddi performans düșüșü oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    dengelide filmlerde fps düşüşü takılma oluyor bende,yüksek performansta izliyorum.bluray indiriyorum hep genelde o yüzden sanırım,düşük boyutlu filmlerde sıkıntı olmuyor ama
  • Ben 1080p YIFY indiriyorum genelde , dengeli de hatta güç tasarrufunda sıkıntı olmuyor. Filmin rip kalitesi biraz düşük olduğu için olabilir.
    Ondandır hocam,bizim laptoplar çok pahalanmış,yeni modellerde ram miktarını düüşürmüşler bu arada 8 gb olmuş
  • aynen hocam sizin daha önceki mesajlarınızda görmüştüm. Biz iyi zamanda almışız , birde ekran kartı biraz daha iyi olsa tadından yenmezdi ama buna da şükür :)
    aynen biraz daha iyi olabilirdi ama benim için yeterli şuan,ilerdede yeni laptop almak gibi düşüncemi yok etti bu laptop,gerçekten çok kaliteli (ekran çerçevesi dışında)
  • merhaba arkadaşlar resimdeki tuşun altındaki mandallar kırılmış galiba yuvada sorun yok bunu nereden temin edebilirim. garantiye göndermek istemiyorum ki büyük ihtimal klavye değişim yapılmasını gerektiğini söyleyip bir sürü masraf çıkarırlar.
    ve iki sorunum daha var birincisi ekran parlaklığda azalatma ve yükseltme yapamıyorum ikincisi ise klavye ışığı sorunu. önceden forumda bir arkadaşımız bios ayarlarından nasıl yapılacağını göstermişti lakin 3 kere yapmama rağmen belli süre sonra tekar yapmak zorunda kalıyorum kalıcı çözümü varmıdır acaba bunun şimdiden teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ

• recepdrvs R kullanıcısına yanıt
    bence o tuşu direk yapıştır,çünkü kullanılan bir tuş değil mouse oldugu sürece
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.