Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıllık garantiye girmiyor zaten batarya , adamlar sözleşmede yazmışlar. Ben 2 seneliğe giriyor mu diye merak ettim , büyük ihtimalle girmiyor.

Mecburen gittiği yere kadar kullanıp sonrasında bir hal çaresine bakacağım.
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    batarya nasıl garantiye girmez ya,4 yıl çalıştım teknik serviste ve değişim yapıyorlardı bataryayı.işte toshibanın farkı.bir dhaki laptop ım toshiba olmayacak kesinlikle,dua ediyorm bozulmasın benim cihaz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

batarya nasıl garantiye girmez ya,4 yıl çalıştım teknik serviste ve değişim yapıyorlardı bataryayı.işte toshibanın farkı.bir dhaki laptop ım toshiba olmayacak kesinlikle,dua ediyorm bozulmasın benim cihaz şimdi

Kısa süre öncesine kadar bende apple ı hiç sevmezdim ancak telefon bozulunca 1 hafta Iphone 4 kullandım. O eski model telefon bile apple'a bakış açımı değiştirmeye yetti. Apple ürünü kullananların neden çoğunlukla memnun olduğunu anladım sanırım.

İlerde nasip olursa iş ve taşıma için bir Mac , eve de bir masaüstü oyun canavarı alacağım.
    Müşteri memnuniyeti var adamlarda,toshibada yüksek segment sayılır marka olarak lenovo hp vs gibi laptoplara göre daha premium olmasına rağmen servisi beş para etmiyor.
  • Kusura bakmayın telaşeden unuttum cevap atmayı. Umarım fotoğraflar işinize yarar, 9.5 mm'lik bir ürün yetiyor, kalitelik bir durumu yok bu ürünün, gördüğünüz en ucuzunu alın işinizi görür her türlü.

Bu mesaja eklenen görseller:

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ
     TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ
     TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 3 Mayıs 2016; 0:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    önemli değil hocam teşekkürler,kapağı takılmıyor mu acaba? cd rom kapağı aparata oluyor mu
  • Takılabiliyor fakat DVD sürücüsünün o plastik kısmı ısıtılarak tutturulmuş, o platikleri hafif eriterek veya kırarak çıkartmak lazım. Lehimle uğraşılarak sorunsuzca takılabilir tab ki ama ben gerek görmedim. Çıkartmak için o deliklerden birisine tornavidayı sokup çekmek yetiyor. Masa başında kullandığım için de sağa sola takılma sorunu olmuyor.

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    o sıkıntı hocam benim için neyse,3.0 hdd kutusu alıp öyle kullanayım en iyisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Müşteri memnuniyeti var adamlarda,toshibada yüksek segment sayılır marka olarak lenovo hp vs gibi laptoplara göre daha premium olmasına rağmen servisi beş para etmiyor.

Ben servisten memnun kaldım ,5 günde arızayı giderip sağ sağlim verdiler. Servisten servise durum değişiyor demekki bende verirken şüphe etmiştim. Boşa şüphe etmişim onu anladım. Tabi kötü biryere versem belkide bende burada söyleniyor olurdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosh34 T kullanıcısına yanıt
    izmirdeki iki servistende memnun kalmadım,leş gibi hepsi.kadın laptop ı incelemek için alıyor eliyle masada üzerine dirseğini koyup telefonla konusuyor.bu olay laptop ı yeni aldıgım günlerdi,bende aldım cihazı istemiyorum dedim çıktım.
  • Arkadaşlar,yaz geldi malum ve laptop da oyunlarda ısınma sorunu boy gösterdi.Uygun bi zamanda iç temizliği yapmayı düşünüyorum,ayrıca size sorum var bu laptop ın altında tam işlemci havalandırmasına denk gelecek kısımdaki hava delikleri filmle kapalı.Bu filmi çıkartsam hava girişini sağlamış olur muyum sizce?Yani içeride hava sirkülasyonu meydana gelmesi açısından.
  • Belki dediğin gibi hava girişini kapatırsın ama havayla birlikte toz sirkülasyonu da artar. Bu ne derece sıkıntı yapar bilemiyorum. Bende en iyisi adam gibi bir soğutucu almak.

Fan sesini ne yapıyorsunuz hocam siz ? Benim laptop internette gezinirken bile fan sesi veriyor, çok uyuz oluyorum.
    Girecel toz yine girer hocam,ama oraya o şekil bir tırtık koymuşlarsa demekki opsiyon bırakmışlar kullanıcılara.Ama tahminimce onu çıkardıgımda ısı düşecek :) bakalım yarın deneyim yazarım burdan.soğutucu var bende fakat işe yaramıyor.piyasada bulunan hiç bir soğutucu bizim laptoplar için uygun değil bence.birkaç derece için deymez,soğutucuyu kendimiz yaparsak tam laptopa göre planlı şekilde çok güzel olur.Fan sesi yüksek performansta çıkıyor ama dengeli yaparsam ses çıkmıyor,sürekli yüksek performansta kullanıyorsan ondan oluyordur
    Ses yok,sıcaklık yok hatta hiç ses yok artık.thermal macunu yeniledim,fanı çıkardım komple sonuç süper,boştayken 38 derece 40 derece oluyor laptop ilk aldıgım gibi ısı değerleri.Alttaki deliğide açtım güzel oldu :)

• Hey maşallah, ben tek başıma açarım da geri takamam diye girişmiyorum Şu finalleri atlatayım ben de ilgileneceğim. Birkaç hafta sonra bi güncelleme daha istiyoruz hocam son durumla ilgili.

Aynen,ama şuan şunu söyleyim, fif 16 da en düşük ayarda bile kasarken,caır cayır yanarken laptop şuan full ayarlarda sıfır kasma sağ tarafı buz gibi + sıcak hava değil soğuk olarak üflüyor bu kadar değişeceğini bilmiyordum.
  • Ve araştırdım çoğu laptoplarda o bahsettiğim filmle kapatılmış havalandırma delikleri açık
  • Bir plastik filmin bu kadar etki etmesine şaşırdım doğrusu, bende çıkarayım en iyisi zımbırtıyı

Bu arada siz daha iyi bilirsiniz hocam, garanti vs. için sıkıntı olur mu bu işlem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Bir plastik filmin bu kadar etki etmesine şaşırdım doğrusu, bende çıkarayım en iyisi zımbırtıyı

Bu arada siz daha iyi bilirsiniz hocam, garanti vs. için sıkıntı olur mu bu işlem ?

Bi film dedigin fanin yari capi kadar hocam zaten :D hava alan tam noktasi fotoda gosterdim o noktayi.ses gidecek sen dedigimi yap goreceksin,devanli yuksek devirde calisan fan suan seyreklesti,garantilik bir durum olmaz.actigini anlamalar zaten + acinca iyi bak ureten adamlarin parmak izleri var kapak kisimlarinda

Sen yinede o folyoyu atma,laptopin icerisindeki bos bi alana yapistir,ilerde sorn olursa garantilik eski yerine yapistirp gonderirsin

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.