Şimdi Ara

toshiba satellite p855-336 laptop aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün teknosadan toshiba satellite p855-336 adlı laptopu aldım 1999 tl idi 100 tl hediye çeki ile 1899 tl ye düştü herneyse diyeceğim şu daha laptop elime gelmedi çarşamba günü gelecekmiş teşhir ürünü vardı sadece ellerinde ben oyun filan oynayacağım elbet ve 4 sene filan iyi götürmesini istiyorum bu laptop a çok kötü yorum gördüm parası filan herşeyi ödendi sizce iyi bir laptopmu bu aldıgım yahu gerçekden moralim çok bozuldu

• oyun oynayacaksan yanlış tercih olmuş hocam.gerçi oynamayacaksanda yanlış tercihtavsiyem y500 yada ge60 alman yönünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3 yıl önce aldığım toshiba laptopta bile daha iyi ekran kartı var o bilgisayarı değiştir bence film falan izlenir ama oyun oynanmaz onunla
  • Kasa kalitesi iyi duruyor, hoparlörler de iyi, 1tb harddisk, 8gb ram, bluray okucu falan tamamen multimedya ağırlıklı bir cihaz ama o bilgisayarla ciddi oyunları oynamayı bekleme. Eline geçtiği zaman gördüğün ilk kusurla (1 hafta içinde) iade et etmek istiyorsan.
  • kusuru olmasada edebilirmiyim daha elime geçmedi zaten ne alacağım peki ya off geçti o iş artık valla ağlayacam ha:D

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63?order=3

teknosadan bir bilgisayar seçin fiyatı çok fazla olmasın lütfen ya 2.300 u filan gecmesin para iadesi olmaz herhalde zaten artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 12 Mayıs 2013; 22:42:11 >
  • geçen bişey yok arkadaşım zaten koşulsuz iade hakkın var kutuyu açmadığın müddetçe.teslim alma ve iade et.ayrıca o at hırsızı kılıklı teknosa elemanlarının sözüne sakın kulak asma

• hocam para iade hakkı oluyormu peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki neden olmasın daha ürünü bile almamışsın.yarın git iptal et işlemi.

• iadeni aldıktan sonrada git vatana
    2200 liraya lenovo y500 46-360470
    bu modeli al benim tavsiyem

• edgar hocam inşallah olur valla yarama su serptin Allah razı olsun valla
  • hocam öyle yapacaktım teknosadaki elemanlar aklımı çeldi lenovo nun teknik servisi filan bi işe yaramaz flan diyorlar hocam iyimidir
  • Bak ben koşulsuz iade hakkını bilmiyordum. Yine de tavsiye vereyim. Şimdiki laptop ekran kartları iyi olsa da hala gerideler ve sana müthiş grafikler vaat edemezler(oyun laptopları hariç). Oyun oynarken ısınırlar tabi bunu hissettirirler (aluminyum kasalar belki hariç). Demek istediğim laptopta oyun oynanmaz değil ama alacaksan bunları bilerek al ve iyi araştır.
    Bu arada teknosa 29 tlik fareyi kampanya gününde 39 a çıakrıp indirimli fiyatı 29 gösteren bir firma(kırşehir), bilmem anlatabildim mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 12 Mayıs 2013; 23:02:25 >
  • bak bu teknosanın sitesinden

Garanti ve İade - Mağaza
    Ürünün kullanılmadan, ambalaj, ve aksesuarlarıyla birlikte eksiksiz geri getirilmesi durumunda farklı bir ürünle değişim, tüm Teknosa mağazalarında süresiz olarak kullanılabilecek iade çeki ya da bedel iadesi işlemleri fatura tarihi itibari ile 30 gün içinde yapılabilir. Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açışınsan alt sınır olarak kabul eder. Detaylı bilgi için mağazalarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

onlar hediye çeki teklif edebilir sen bedel iadesi istediğini söylersin.bu hakkı sana yasa veriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: areda1

hocam öyle yapacaktım teknosadaki elemanlar aklımı çeldi lenovo nun teknik servisi filan bi işe yaramaz flan diyorlar hocam iyimidir

allah onları bildiği gibi yapsın zaten.gram acımaları yok biraz notebook standlarında dolaştıktan sonra ya mevzuya atlıyorum yada sinirlenip çıkıyorum oradan.yalanın sonu yok alçaklarda ne işe yaramaz notebookları ne fiyatlara satıyorlar insanlara.bak oyun oynamak isteyen bir insana 2000 lira bütçe ile bu notebook önerecek kadar neyse anladın.eğer oyun oynayacağım diyorsan 3 alternatif var zaten senin bütçene göre asus n56vz, msi ge60 ve lenovo y500.n56vz kasa kalitesi olarak diğerlerinden önde fakat ekran kartı geride.msi ekran kartı iyi fakat kasa çok vasat.y500 sli ile hem iyi grafik performansı hemde kaliteli bir kasa sunuyor bana göre.benim tercihim y500 olurdu ama sen bu 3 modele bak hangisi kafana yatarsa onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

hocam öyle yapacaktım teknosadaki elemanlar aklımı çeldi lenovo nun teknik servisi filan bi işe yaramaz flan diyorlar hocam iyimidir

allah onları bildiği gibi yapsın zaten.gram acımaları yok biraz notebook standlarında dolaştıktan sonra ya mevzuya atlıyorum yada sinirlenip çıkıyorum oradan.yalanın sonu yok alçaklarda ne işe yaramaz notebookları ne fiyatlara satıyorlar insanlara.bak oyun oynamak isteyen bir insana 2000 lira bütçe ile bu notebook önerecek kadar neyse anladın.eğer oyun oynayacağım diyorsan 3 alternatif var zaten senin bütçene göre asus n56vz, msi ge60 ve lenovo y500.n56vz kasa kalitesi olarak diğerlerinden önde fakat ekran kartı geride.msi ekran kartı iyi fakat kasa çok vasat.y500 sli ile hem iyi grafik performansı hemde kaliteli bir kasa sunuyor bana göre.benim tercihim y500 olurdu ama sen bu 3 modele bak hangisi kafana yatarsa onu al

hocam valla iyiki varsınız yoksa bu laptopla kazıklanacaktık yarın ilk iş bunu iade edip vatan gidip lenova y500 ü alıp evime gelcem şükür ellerinde yokmuş yoksa kutusunu bile açmıştım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Bak ben koşulsuz iade hakkını bilmiyordum. Yine de tavsiye vereyim. Şimdiki laptop ekran kartları iyi olsa da hala gerideler ve sana müthiş grafikler vaat edemezler(oyun laptopları hariç). Oyun oynarken ısınırlar tabi bunu hissettirirler (aluminyum kasalar belki hariç). Demek istediğim laptopta oyun oynanmaz değil ama alacaksan bunları bilerek al ve iyi araştır.
    Bu arada teknosa 29 tlik fareyi kampanya gününde 39 a çıakrıp indirimli fiyatı 29 gösteren bir firma(kırşehir), bilmem anlatabildim mi.

çok iyi anladım hocam birdaha tövbe teknosadan 1 liralık pil bile almam çok teşekkürler.
  • Buraya konu açtığınız iyi oldu her mağazaya gittiğimde oradaki elemanlara mahsus salağa yatarak oyun leptopu soruyorum bana dandik modeller öneriyorlar donanımdan bir haberler birkaçtane vatandaşıda uyardım anakarta entegre ekran kartını değiştirebilirsin diyorlar.Oyunları çok iyi seviyede oynar diyorlar gt520m,gt610m gibi kartlara düşünün artık.Size 2000tlye verdikleri bilgisayar dahili kartlı okadar fiyat olurmu o donanımın satış fiyatı 1000-1100 arasıdır oda işlemciden dolayı yoksa 1000tl altına satılır okadar oyun oynanmayacak bir donanım.
  • hocam bugun gidip iade ettim ya lenovo y500 alacağım yada msi ge60 artık hangisi bilmiyorum ya sizce hangisi olmalı
  • Oyun düşünüyorsan lenovo y500 sli uygun seçenek olur
  • quote:

kusuru olmasada edebilirmiyim daha elime geçmedi zaten ne alacağım peki ya off geçti o iş artık valla ağlayacam ha:D

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63?order=3

teknosadan bir bilgisayar seçin fiyatı çok fazla olmasın lütfen ya 2.300 u filan gecmesin para iadesi olmaz herhalde zaten artık

kusuru hasarı olmadan iade etmen imkansız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.