Bildirim
TOSHİBA Satellite P855 - Windows 10 -Windows 8.1 Win 7 * 64 Bit Driver Eklenmiştir.. (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7-Nvidia GeForce GT 630M - 640M Display Driver v344.11-WHQL
http://tr.download.nvidia.com/Windows/344.11/344.11-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.exe -
Arkadaşlar merhaba . Bugün bilgisayarı 8.1 e güncelledim fakat güncellemeden sonra klavye ışıkları yanmıyor , mute düğmesi işlemiyor. Bu sorunları nasıl çözerim ? Başka sorun var mı bilmiyorum ama ışıkların yanmaması çok sinir bozucu . -
quote:
Orijinalden alıntı: nejaterol
Windows 8 Yüklü PC üzerine Windows 7 Kurulması..
Windows 8 Yüklü Bios üzerinde UEFI Boot ve HDD Üzerindeki GPT korumasının kaldırılması.....
Yeni nesil Leptop lar artık Windows 8 ile yüklü geliyor ve üzerinde yeni nesil BİOS
yazılımı yüklü UEFI boot menüsü aktif olarak.
Windows 8 ile arası hoş olmayan kullanıcılar burdaki anlatımda BİOS ayarlarını
yapmazlarsa Format atıp Windows 7 yüklenmez..
İlk önce PC açılırken F2 ile BİOS ekranına girilir.
Windosw 8 Yüklü Toshiba da BİOS ayarlarına girmek için ilk önce ekran sağ alt PİL
ikon üzerinde sağ tuş gelen pencerede ( Ekran Panelini Açarak Gücü Açma )
sekmesine tıkla. Resimdeki işaretli yerler.
Açılan pencerede Ön yükleme Ayarı sekmesinde Başlatma bölümünü
Normal tıkla. Resimdeki işaretli yerler.
PC yi yeniden başlat ve F2 ile BİOS Menüsüne girebilirsiniz..
Normal şekilde F2 ile girmiyorsa PC yi kapatın
Elinizle F2 tuşuna basılı tutun sonrada power tuşuna basın
BİOS ekranı gelene kadar parmağınızı F2 tuşundan çekmeyin
Bios Security bölümünden ( Boot Menü ) sekmesi Disable yapılır.
Bios Advanced bölümünden ( Boot Speed ) sekmesi Disable veya Normal yapılır.
Bios Advanced / System Configuration bölümünden ( Boot Mode ) sekmesi CSM Boot yapılır.
Bios Boot Bölümünden 1. sıraya ( USB ) veya ( ODD CD ROM ) alınır.
Bütün ayarlar doğru bir şekilde yapıldıysa F10 ile kayıt yapılır.
windows bu diske yüklenemez. seçilen disk gpt bölümü stilinde, Hatası Çözümü.
Bios ekranında gerekli bütün ayarları doğru yaptıysak format işlemine
Geçiniz ve HDD üzerindeki bütün bölümleri SİL seçeneği ile siliniz
HDD yi tek parça yapınız ve istediğiniz şekilde tekrar C – D olarak bölümlendiriniz
DİKKAT: Sadece SİL işlemi yapılacak (BİÇİMLENDİRME) yapmayınız
PC yi CD ile başlattıktan sonra Ön yükleme yapmak için bir tuşa
basın yazısı gelmiyor ve windows direk açılıyorsa
Ya CD nin Boot özelliği yok yada CD bozuktur
USB ile format işleminde ön yükleme yapmak için bir tuşa basın
yazısı gelmiyor ve windows direk açılıyorsa USB nin Boot özelliği
yok yada USB bozuktur..
Dostum tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihazımın garantisi bitti, 1 kez garantiden HDD yenilendi ve Windows yüklendi. Windowsum çöktü ve CD den boot edemiyorum. F12 ye bastığımda supervisor password istiyor. F11 ile geçtiğimde security boot u disable yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? -
Abou Toshiba parola sıfırlama, bu sayfayı kontrol edebilirsiniz:http://www.windowspasswordsrecovery.com/articles/password/reset-toshiba-password.html -
TOSHİBA Satellite P855 ait Windows 10 sürücüleri 25 adet olup ilk sayfa ya eklenmiştir.
Verdiğim sürücüler en son sürüm olup Windows 10 ile %100 uyumludur denenmiştir.
Not: Windows 10 kuracak olan kullanıcılar sıfır temiz kurulum yapın ve sürücüleri
1--25 sırasına göre yükleme yapın %100 sıkıntısız bir windows 10 deneyimi yaşayın.
Not:Sürücüler Windows 8.1 64 Bit ve Windows 10 64 Bit içindir. -
TOSHİBA Satellite P855 BIOS Update 6.90-WIN
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20150812111912.zip -
7-Nvidia GeForce GT 630M Display Driver v355.82 - WHQL
http://tr.download.nvidia.com/Windows/355.82/355.82-notebook-win10-64bit-international-whql.exe -
İyi günler dilerim Nejat Bey danışmak istediğim konu fan temizliği süresince bilgisayarın ayrılması ve birleştirilmesi sırasında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı, eğer karşılaştıysanız nelerdir ? Aynı bilgisayarı kullanmaktayım ve fanını temizlemeyi düşünüyorum fakat bu işlerde acemiyim sizce kendim yapmalı mıyım yoksa daha profesyonel olan bir bilgisayarcıya götürmeli miyim ? Tavsiyeleriniz nelerdir, teşekkürler, iyi forumlar. -
-
P855-323 kullanıcısıyım. bu konu tam yerinde açılmıs bir konu. konu sahibininde dediği üzere battlefield 4 de muhteşem performance. ve bnm gibi League Of Legends oyuncusu iseniz size 147 fps de oynama ayrıcalıgı tanıyor. Bu cok gzl bişi fiyat 1800 bulamazsın abi :D. konu sahibi 3.00 hdd almıs ben pioneer blu-ray rw tercih ettim. -
bilgisayarı recovery menüsünü kullanarak yükleyecektim fakat disk komple formatlamış oldum bana recovery diski olan image dosyasını verebilir mi? -
arkadaslar toshibaya gitmeden buradan da bir sorayım dedim benim laptopun kasasını değiştirmem icap ediyor garanti süresi de doldu acaba üst ekran haric alt kasayı komple kaça değiştirir toshiba bilgisi olan varmı? Kasa dan kast ım dış yüzey sadece. içeride herhangi bir değişiklik olmayacak. -
merhabalar bende p855-34d kullanıyorum win 10 sonrası klavye aydınlatma çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz. -
-
teşekkür ederim nejat bey bide BIOS da ilgili seçeneği işaretlerken timer seceneği çıkıyor tımer on off olarak timer ne işe yarıyor acaba -
ON modu devrede ise klavye nin tuşlarına belirli bir süre
basılmadıysa ışıklar kendini kapatır.
Of modunda klavye ışıkları devamlı yanar. -
tekrardan çok teşekkürler @ -
Nejaterol abi merhabalar uzun zamandır konunuzun takipçisiyim. Çok çok teşekkür ederim bu konuyu oluşturduğunuz için, gerçekten minnettarım. Ürünün garantisi bitti ve artık değiştirmek istiyorum. Ürün tertemiz sadece wifi adaptöründe sıkıntı var. İnternette hiç satışını da görmedim. Acaba satmak istesem kaça gider şuan ortalama ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X