Şimdi Ara

toshiba satellite r630-105 webcam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım webcami görmüyor. birçok yerde driverına ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. yardım edebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siri Derya -- 15 Temmuz 2012; 11:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

bilgisayarım webcami görmüyor. birçok yerde driverına ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. yardım edebilirmisiniz ?

Bunu indirip deneyin..
  • hocam bunu da denedim ancak yine de görmüyor. bilgisayarın ekranı kırılmıştı. bilgisayarı monitöre bağlayıp kullandığımda kamera çalışıyordu ancak ekranı değiştikten sonra kamera çalışmamaya başladı. acaba bir fiziksel problemi olabilir mi ? ayrıca yine de yardım için teşekkürler.
  • quote:

hocam bunu da denedim ancak yine de görmüyor. bilgisayarın ekranı kırılmıştı. bilgisayarı monitöre bağlayıp kullandığımda kamera çalışıyordu ancak ekranı değiştikten sonra kamera çalışmamaya başladı. acaba bir fiziksel problemi olabilir mi ? ayrıca yine de yardım için teşekkürler.

Web sitesinde sizin laptop modeli tam olarak yok.

Aygıt yöneticisinde Web cam'a ait driverin ismi yazıyor mu ? Ünlem içareti olması gerekir.

Ekran değiştirirken Web cam takmamış olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Temmuz 2012; 12:11:25 >
  • gözükmüyor hocam.
  • quote:

gözükmüyor hocam.

Bios default ayara getirin belki kapatmış olabilirsiniz.

WebCam takılı değilse görmeyecektir
  • Sürücü yazılımını güncelleştire basın kendisi otomatik bulsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en kolay yoldan sürücü yazılımı güncelleştir e bas kendi otomatik bulsun aynen :)
  • aygıt yöneticisinde görmüyor webcami, biostada enable gözüküyor. muhtemelen ekran değişimi yapılırken bağlantılarını yapmadılar. yinede cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.