TOSHIBA SATL.M70-193 SONOMA 2.13 512MB 80GB 15.4 Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M70-193 SONOMA 2.13 512MB 80GB 15.4
Garanti Süresi 24 ay İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 770 (2.13 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB Chipset 915 PM Express Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , 128 MB Video RAM, 16x PCI Express Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler Modem / faks 56 K Modem Network Ethernet LAN 10/100 Pcmcia 1 x PC Card Type II, Express Card Slot Sabit Disk kapasitesi 80 GB (5.400 rpm) S-ATA Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer) Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 4.32 saat Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800) İşletim sistemi Windows XP Home(Eng/Tr) Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.49 kg Geliştirilmiş Port'lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0 Kablosuz haberleşme 802.11 b/g / Bluetooth
valla toshiba her zaman aldığı parayı hak eder bence. ancak bilgisayarı çok fazla taşımayacaksan ve ısınma gibi şeyler senin için önemli değilse ve 600-700 milyon daha az vermek istiyorsan daha ucuz markalara bakabilirsin. özetle paran varsa gözün kapalı alabilirsin.
incelediğin dizüstü gercekten cok hoş ama benim tavsiyem satellite m70-160 alman yonunde cunku aralarında tek fark birinin işlemcisinin 2.13 diğerinin ise 2.00 Ghz olması fiyat olarakta 50 usd var gerci pcdeponun uygulamış oldugu adamı salak yerıne koymaya calışan bu dolar kuru farkıyla 100 dolara yakın bı fark oluşuyor(bu pc depo adam olmayacak )
benim sana tavsiye ettiğim modeli sadece bir yerde bulabilirsin o da bimeks ayrıca 150 ytlik hediye çeki ile gidersen 1759+kdv üzerinden bi 150 ytl daha düşersin ayrıca bunun yanında 512 mb lik ram de hediye olarak veriliyor ve cihazın belleğini 1gb a yükseltmiş oluyorsun (m70-193 alırsan ram alacaksın bu da extra bir para daha) ve yanında uydurukta olsa bide usb hub hediye ediliyor bu arada bimeksin verdiği çanta çok dandik bunuda belirtmeliyim
haftasonunu bekliyorum buyuk ıhtımal bende toshıba alacam benım gonlumde yatan aslan esasında dell 9400 yurt dışından getirtmekti ama peşin para baglayamayacagım için bunu almaya karar verdim bu arada maddi anlamda kendini biraz daha sıkıştırabilirsen bir diger tavsiyemde sony vaio bx196xp gercekten cok guzel bi dizüstü bununla ilgili forumda bir topic vardı incelersen daha iyi bilgiye sahip olabilirsin
ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun
güle güle kullanman dileğiyle
quote:
Orjinalden alıntı: daleque
incelediğin dizüstü gercekten cok hoş ama benim tavsiyem satellite m70-160 alman yonunde cunku aralarında tek fark birinin işlemcisinin 2.13 diğerinin ise 2.00 Ghz olması fiyat olarakta 50 usd var gerci pcdeponun uygulamış oldugu adamı salak yerıne koymaya calışan bu dolar kuru farkıyla 100 dolara yakın bı fark oluşuyor(bu pc depo adam olmayacak )
benim sana tavsiye ettiğim modeli sadece bir yerde bulabilirsin o da bimeks ayrıca 150 ytlik hediye çeki ile gidersen 1759+kdv üzerinden bi 150 ytl daha düşersin ayrıca bunun yanında 512 mb lik ram de hediye olarak veriliyor ve cihazın belleğini 1gb a yükseltmiş oluyorsun (m70-193 alırsan ram alacaksın bu da extra bir para daha) ve yanında uydurukta olsa bide usb hub hediye ediliyor bu arada bimeksin verdiği çanta çok dandik bunuda belirtmeliyim
haftasonunu bekliyorum buyuk ıhtımal bende toshıba alacam benım gonlumde yatan aslan esasında dell 9400 yurt dışından getirtmekti ama peşin para baglayamayacagım için bunu almaya karar verdim bu arada maddi anlamda kendini biraz daha sıkıştırabilirsen bir diger tavsiyemde sony vaio bx196xp gercekten cok guzel bi dizüstü bununla ilgili forumda bir topic vardı incelersen daha iyi bilgiye sahip olabilirsin
ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun
güle güle kullanman dileğiyle
bu hediye ram ile ilgili bimeks in web sitesinde bir bilgi yok.. butun bimeksler bu kampanya yı yapıyor mu?
ya da peşin olarak baska yerlere yonelsem daha uygun fiyatlar bulabilir miyim, yoksa en iyisi bimeks midir?
Web sitesinde yazmıyor ama ilave ram taktırmak istediğini söyleyince hediye olarak takıyorlar...Ben Bayrampaşa Bimeks'ten aldım ama herhalde bütün Bimekslerde öyledir...Bu arada M70-160 modeli Bimeks'ten başka bi yerde olmadığı için mecburen Bimeks'ten alıyorsun...Zaten fiyatlar fazla oynamıyor bu piyasada...
neden bu model sadece bimekste var, bu da kafama takıldı?
hp nin yeni pavilion ları ile bu toshibayı kıyaslamak dogru mudur? benim kafamda toshiba hep 1 adım onde geliyor, bunlarında onunde sony ama sony nin bu ayardaki urunleri yaklasık yuzde 30 daha pahalı. sizce deger mi sony dusunmek bu ozelliklerdeki bx serisi gibi?
toshiba m-70 160 serisinde problem olduğu için ürün toplatılmış
arkadaşlar bu modelin ekran kartı 128 mb mı acaba bazı sitelerde 256 mb hypermemory diyor 128 kendinde 128 paylaşımlı, toshibatrde de 256 mb tamamı paylaşımsız diye göstermişler hangisi doğru bi bilginiz varmı
256 mb tamamı paylaşımsız yeni gelen modellerinde
gerçekten arkadaşın dediği gibi tamamı paylaşımsız mı kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum
güzel makina ama o paraya duo lar var
arkadaşla aynı görüşteyim. o paraya ayrık ekran kartlı core duolar var. düşündüğünde güzel model ama neden daha önceki teknolojiye yatırım yapasın ki
bened azkalsın o makinayı alacatım sonradan caydım imzamdakini aldım ilerde ihtiyaç duyarsam işlemci değişikliği yaparım makinama cor2duo alır takar yoluma devam ederim diye düşünyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme