Arkadaşlar bu 3 ürün arasında kararsız kaldım TOSHIBA SD 360 , PIONEER DV393 VEYA PANASONIC DVD-S295 TOSHIBA SD 360 : vatan bilgisayarda 189 ytl +hdmi olması PIONEER DV393 : teknosada 189 ytl PANASONIC DVD-S295 : elektronik sepette 160 ytl bu 3 ü arasında en akıllıca tercih sizce hangisi?
Alıcagınız playerı hangi TV ve ses sistemi ile kullanmayı planlıyorsunuz ? LCD yada plazma ile kullanıcaksanız, upscale ozellıklı bir player almanız da fayda var. Bu durumda alternatifleriniz arasına yeni cihazlarda koymanız gerekebilir. Ayrıca ses sisteminiz yada kolonlarınız var ise, digital veya analog çıkışlar, DTS, DD, 96/24 gibi özelliklerde isin icine girer. Arsiviniz cogunlukla nelerden olusur ? Divx, kopya DVD, orjinal DVD vb. İlk once kullanıcagınız ekipman ve agırlıklı kullanımınızı belirlemelisiniz. Ondan sonra player konusunda size daha saglıklı bir sekilde yardımcı olabiliriz
yamaha 459 anfim var sony tv ye bağlı ama projeksiyon da mevcut arşivim ise kopya dvd lerden oluşmakta.
Sony TV niz yada projeksiyon cihazınız HD ready mi, ? Eger degilse yakın zamanda kendınıze HD ready LCD yada plazma alma durumunuz var mı ? Bunları soruyorum çunkü vermiş oldugunuz playerlardan sadece SD360 upscale ozellıkli. Ayrıca 3 player da da sadece coaxiel digital çıkıs var.
cihazların ikisindede hd ready özelliği yok ama ileride tv değişirmi bilemiyorum .benim sd360 ı da seçenekler arasına koymamdaki etken fiyatları hemen hemen aynı eğer kaliteleri de birbirini tutuyorsa + özellikli olan hdmi çıkışlıyımı alsam diye düşündüm. ama bunların içerisinde kalitesi hangisi iyi derseniz onu düşünürüm tabiki. ben anfiyide alırken 359 mu 459 mu diye düşündüm ama almışken 459 dedim.bilemiyorum iyi bir seçim yaptımmı ama.... şimdi dvd yi de iyi bir şey almak istiyorum.
İlerde TV yi degıstırırım, alıcagım player da onunla sımdıden uyumlu olsun, upscale ozellıgı olsun dıyorsanız SD360 verdiginiz listede sizin icin uygun. Bu cihaza alternatif olması acısından, Philips DVP-5160, Sony DVP-NS76HS ve Pioneer 696AV yi de dusunebilirsiniz. 3ü de HDMI cıkıslı ve upscale ozellıklı. Fiyat olarak Sony ve 696AV biraz yuksek ama kaliteli cihazlar. 3 cihaz ıcınde, forumda bircok kullanıcı yorumu bulabılırsınız.
Vermis oldugunuz 3 cihaz arasında ise şahsi olarak size SD360 ı önerebilirim. Kullanan arkadaslarımızın yorumları forumda mevcut. Arama butonunu kullanarak bulabılırsınız. Fakat yerinde cihazları yanınızda götüreceginiz filmlerle test etmeniz de fayda var. Görüntüyü kendi gözünüzle görmelisiniz, ayrıca kopya DVD de sorun varmı yok mu deyebilirsiniz.
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler .fakat philips 5160 ı internette bir türlü bulamadım.
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler .fakat philips 5160 ı internette bir türlü bulamadım.
5160 bulunabilirliğinin çok düşük oldugunu forumda okumustum. Fiyatı da uygun bir üründü. Belki Philips müşteri hizmetleri ile temasa gecip, bu modeli satmakta olan herhangi bir yetkili satıcı olup olmadıgını sorabilirsiniz. Toshiba kullanıcıları baslıgında SD360 kullanan arkadaslarımızın yorumları mevcut. O baslıga göz gezdirmeniz de fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme